Jump to content

Featured Replies

Leteo je i prosle sezone. to mu dodje kao neki sezonski let pa leti samo od maja do oktobra... a zasto mu je to sezonski let... bem li ga

Razumem da su Split, Pula i Zadar sezonski ali ovo mi nije jasno

;D

sezona za srpske i hrvatske gastrose, koji u principu vise idu u domovinu tokom leta:)) zato je sezona:)

... a zasto mu je to sezonski let... bem li ga

Razumem da su Split, Pula i Zadar sezonski ali ovo mi nije jasno

;D

Mislim da je sezonski zbog samog aerodroma u Osijeku, mozda nemaju mogucnosti za vazdusni saobracaj u toku zime. Aerodrom je i tako kao malo veca trafika :D

• Author

Kako do Zadra najlakse?

Jeste li videli letove, tipa Riga i sl. za 5 evrica, tj. sada i za 7

svime osim vlakom...

imaš direkt buseve zg-zd za...provjeri na http://akz.hr/

oko 100kn je karta u jednom smjeru

Da sumiramo:

Beograd - Zagreb povratna karta vozom je oko 43 evra, putuje se oko 7 sati, nema razlike ako kupite ovde kartu u jednom pravcu, a posle iz Zagreba za BG.

Do Zadra, 100 kuna dodje negde oko 14 evra u jednom pravcu...

Stigao easy jet i u Srbiju. let iz Pristine za Svajcarsku:))))

• Author

S obzirom na 1% srba koji se dole nalaze (ili bolje reć skrivaju) ne znam koliko je to od koristi, bar dok se situacija ne normalizira. Od toga možda profitiraju jedino ljudi koji putuju iz makedonije (ili albanije)

:102:

S obzirom na 1% srba koji se dole nalaze (ili bolje reć skrivaju) ne znam koliko je to od koristi, bar dok se situacija ne normalizira. Od toga možda profitiraju jedino ljudi koji putuju iz makedonije (ili albanije)

:102:

skoro svaka albanska porodica na kosovu ima po jednog sina na radu u svajcarskoj.