Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav drugari  :mah:

Planiram da idem na neki festival u Belgiji koji traje dva dana krajem aprila. Gledala sam na sajtu wizzair-a i let iz Budimpeste bi izasao 130 evra za dve osobe sa placanjem Master karticom. Da li je to ok cena i da li mozda neko ima neki pametniji predlog? Da li ja placam jos nesto sem ove cene koja stoji na sajtu? Verovatno postavljam glupa pitanja...  :-\ Nova sam u ovom tako da...  :-[

Wizz Temisvar-Milano, Ryanair Milano-Brisel moze da ispadne nesto jeftinije za kraj aprila.

Vise ces pomoci dobiti ako das konkretne datume (+-) i mesto odrzavanja festivala. I u tvom slucaju ce se isplatiti da Wizz-u platis bank transferom iz OTPa (potrazi, bilo je dosta reci o tome na forumu).

• Author

Sad sam pogledala kao sto si mi predlozio i najbolja varijanta bi bila da odavde idemo Tem-Mil, Mil-Bris, a u povratku Bris-Bud... Hm... Izaslo bi oko 115 evra... Inace datumi su - polazak:23. april ako stizemo pre podne ili 22. ako je 23. kasno i povratak 25. aprila... Jbg, radi se...  :x Jos jedna stvar - Ryanair mora iskljucivo karticom? Za to uzimaju 10 evra, majku im!  :psuje:

Pozdrav drugari  :mah:

Gledala sam na sajtu wizzair-a i let iz Budimpeste bi izasao 130 evra za dve osobe sa placanjem Master karticom. Da li ja placam jos nesto sem ove cene koja stoji na sajtu?

Cena koja stoji na sajtu kada se biraju datumi putovanja moze biti uvecana za jos nekih 11 eur po komadu prtljaga koji se cekira (tezine do 15 kg). Mozda si to vec uracunala, ovo kazem samo za slucaj da nakon uvida u cenu za odredjene datume putovanja nisi isla na "select and continue" tj. na narednu stranu na kojoj se navodi koliko cete imati prtljaga.

• Author

Isla sam na next :) A  mi nemamo prtljaga, samo ranci, s obzirom da putujemo na 3 dana ;) Ranac nije prtljag? :)

• Author

Tako sam i mislila ;) Uf! Mene zabole glava! Kao kreten ceo dan trazim... Ne znam vise ni gde je koji grad, ni koja zemlja, ni sta je blizu :D Najjeftinija varijanta koju sam nasla je iz Zadra za 36 evra povratne, ali mi ni datumi ne odgovaraju, a i iscimali bi se jos i do Zadra... Treba mi nedelju dana za taj poduhvat :)