Jump to content

Featured Replies

Za takve vratolomije kreni negde oko 5 ujtru da nadjes parking mesto i da te policija pusti blizu starta... tj. stigni pre policije

;D

"problem" je shto maraton po mojim shvatanjima jaaako rano  pochinje ::crazy:

npr da bih doshao iz beograda, treba da krenem minimum u 7h da bi stigao na red za taj bus iz centra... ali kako je Jelich vec izneo u prvom postu

"Problem je uvek isti, ustati dovoljno rano"

:mrgreen:

Dodjes lepo kolima do zeleznicke stanice i tu negde u okolini parkiras kola i onda uhvatis bus za Popovicu (za vreme maratona ide na svakih 5min) i za 20min si na Popovici a i nazad isto tako, tako bar ja radim.

mjock,

odluchio sam da ne idem na maraton u ovakvoj reziji jer je em prerano, em je guzva...

oticu drugi put da shetam po fruskoj gori

hvala na informacijama svima

Pozdrav svima! :)

Isao bih ove godine na srednji maraton, od 57 km, pa me interesuje da li je moguce preci ga za 14h? Nisam neki ultrajak covek, ali mislim da sam u dobroj kondiciji.

Ide li neko jutarnjim vozom u 3:55 iz Beograda? Nas je petoro, fali nam bar jos jedan maratonac/maratonka za jedini popust koji na nasim zeleznicama sada mozemo iskukati - popust na grupu :)

Ako nekoga zanimaju cene: voz BG-NS je 290 din u jednom pravcu bez popusta, sa popustom 100 dinara manje. Nije nesto, al vajdica :D

I da, mi svi idemo na istocni od 58 km.

Cimeru Jelichu, jel se vidimo na startu? :)

Kad je takav popust i ako ne nadjete nikog, kupite vas petoro - 6 karata (kondukteru kazite da je sesti zakasnio)!

5*290=1450

6*190=1140/5=228

zvizhd

hahah pametno  ;D  :blob:  doduse, nisam pitao samo zbog toga, nego i da vidim ima li jos ljudi odavde koji ce ici tim vozom, sto nas je vise, tim bolje, zanimljivije :)

Isao bih ove godine na srednji maraton, od 57 km, pa me interesuje da li je moguce preci ga za 14h? Nisam neki ultrajak covek, ali mislim da sam u dobroj kondiciji.

Može, samo da ne praviš pauze često (recimo, na svake 3-4 kote po 10-20 minuta). Za maraton ti i ne treba fizička snaga, nego samo malo kondicije i udobna obuća.

Do 1h posle ponoći... možeš sasvim lepo. To je takva brzina da možeš da uživaš u šetnji u potpunosti.

može li neko da mi kaže da li je danas dosta kiše napadalo na fruškoj gori? :cryy:

poz!

može li neko da mi kaže da li je danas dosta kiše napadalo na fruškoj gori? :cryy:

poz!

Ne nije dosta nego previse, kao da se Dunav izlio a ne kisa da je padala  :x

Bem mu... a ovde u Beogradu samo poprskalo 5 puta od mog posla do kuce i malo zagrmilo i pokvasilo zemlju... znaci nista...

Znaci bice zanimljivo...

Da se vidimo sutra vece u gradu na nekom pivu? Ne suvise kasno!

Mislim da se ne treba brinuti previse oko blata. Kise nije bilo 2-3 nedelje, pljusak nije mogao da staze, na usponima i spustovima, suvise natopi, ima jos 24 sata da se po povrsini malo prosusi.... Mena brine vlaga u vazduhu, jer kad  temperatura skoci na 22 stepena posle relativno hladnog jutra tesko ce se disati na sumskim deonicama a onda stize i umor. Zato je potrebno pazljivo izabrati deonicu i uvek misliti na alternativno resenje.

ej stvarno jel ima neko vidjanje veceras u NSu? Ja sam u BGu! Doso bih u NS veceras ako se skupljamo a posle izlaska bi se nekom uvalio na gajbu! :-)

Sonja iz Moskve je stigla sa dva drugara

da li neko njih moze da primi?

ona verovatno ide na veliki maraton, za drugare ne znam

;D

Jao kisa... Ne verjem da ce biti blata, ali bar se prasina nece dizati. Mislim da ce biti sparno.

???? Da li mi neko moze reci kad krece taj bus za Popovicu?? Da li ide vise njih?? :) Kad je najpametnije da se krene?? Da li je 7h dovoljno rano... da krenem prema stanici , ka Popovici :) Moolim vas za pomoc, posto mi je ovo prvi put :) hvala  :shockkk:

Koliko sam ja shvatio od 6h sa zelesnicke stanice krecu vandedni autobusi (i samo oni mogu ici) do Popovice cim se napune putnicima. Voznja traje 20 min.

Znaci od 6 krecu, pa sve do pola 9 h..kontam , valjda je tako... iskreno se nadam da cu uhatiti neki bus  :?

Zvala sam busku i rekli su mi da su pojacane linije za Popovicu, da ce od 5-11h biti pojacani busevi... vanredni krecu sa zeleznicke, po popunjvanju...cena karte je 80 din, ne vaze markice :) Tako da, ufff..ne moram da se brinem oko prevoza.. :)  a taman smo mislila da idemo kolima, eto da nisam proverila ovde... bilo bi dodatnog pesacenja  :maddd:

Aleksandre, za sada nas troje krece sa zeleznice...  clap.gif' alt=':clap:'>

А може ли се бус ухватити и код моста Слободе или само са железничке?