Jump to content

Featured Replies

Pozdrav svima super vam je forum! Dosta korisnih informacija i uputstava :D

Planiram da idem na volonterski kamp u Norvesku u avgustu/septembru.

Voleo bih da idem vozom pa me zanima da li je to uopste moguce? Kolko bi trajao put? Kuda?

Negde sam nasao da iz Kopenhagena ide ekspresni voz za Oslo. Uzeo bih interrail pass, da li mi se isplati?

Svi predlozi i saveti su dobrodosli  clap.gif' alt=':clap:'>

Za putovanje vozom po svetu preporucila bih ti ovaj sajt: http://www.seat61.com/

Ima azurne informacije o cenama i redu voznje. Nadam se da ce ti pomoci.

Pozdrav

Kada smo već kod vozova, jeste malo offtopic, ali sam čuo od jedne devojke sa Couchsurfinga da su njene "kolege" iznajmile voz na 3 meseca i krenuće da putuju evropom... tako nekako

Kada smo već kod vozova, jeste malo offtopic, ali sam čuo od jedne devojke sa Couchsurfinga da su njene "kolege" iznajmile voz na 3 meseca i krenuće da putuju evropom... tako nekako

Ovo je skoro nemoguce u evropi sem po nekim turistickim trasama pruga. Tako da uzmi tu pricu sa rezervom.

Kada smo već kod Norveške, krajem marta imaju gotovo džaba letovi wizz-om iz Poljske do Osla.

Znam da Poljska nije baš blizu ali... jel bi neko iš'o?

Kada smo već kod Norveške, krajem marta imaju gotovo džaba letovi wizz-om iz Poljske do Osla.

Znam da Poljska nije baš blizu ali... jel bi neko iš'o?

Hoću ja :)

Malo je off, doduse mozda i Hezekiah doceka neku akciju.... pocetkom aprila, Ryan-om iz Milana 12 evra+10 kartica....