Jump to content

Featured Replies

Пре неки дан сам налетео на ово али сајт Винд Џета није радио. A баш гледао како најлакше до Палерма. Ево лупио два датума у јулу Ниш Палермо и дође 220 евра са торбом.

Nemojte kupovati karte preko interneta vec uradite to preko Aerodromtursa. Grad Nis subvencionise ove letove, sto znaci da je odredjeni broj sedista do Forlija vec zakupljen a prodaja tih karata ide preko Aerodromtursa i trebalo bi da ispadne dosta jeftinije.

Takodje Nis - Palermo nije direktan let vec se preseda u Forliju. Mozda je jeftinija varijanta kupiti kartu do forlija a onda do Palerma.

• 1 month later...

Da li je iko koristio usluge Italijanske LOW COST kompanije "Wind Jet"? I koliko su pouzdani sto se placanja tice, putem interneta? Vidim da oni imaju letove iz Nisa do Forlija ( to mogu kupiti u Srbiji) , a ukoliko zelim dalje od Forlija do Katanije, moram rezervisati putem neta. Pozz svima!  :)

Da li je ko leteo Wind Jet-om? Mene zanima relacija Nis - Forli - Katanija, s' tim sto od Forlija do Katanije mogu  kupiti kartu samo putem interneta, kreditnom karticom? Nikako drugacije?

Nazalost, ja nemam kreditnu karticu, samo debitnu ... Njome nije moguce izvrsiti placanje, ukoliko na racunu imam dovoljno novca?

Da li je ko leteo Wind Jet-om? Mene zanima relacija Nis - Forli - Katanija, s' tim sto od Forlija do Katanije mogu   kupiti kartu samo putem interneta, kreditnom karticom? Nikako drugacije?

Nazalost, ja nemam kreditnu karticu, samo debitnu ... Njome nije moguce izvrsiti placanje, ukoliko na racunu imam dovoljno novca?

ako si iz bga mozda ti je bolja opcija da sacekas jos malo pa da letis beograd - palermo (trebalo bi da puste u prodaju) ali ti u svakom slucaju ne gine placanje karticom. Pisano je vec dosta o karticama:

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=2118.0

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3909.0

https://www.klubputnika.org/forum/index.php?topic=3808.0

:)

Ne, nisam iz Beograda, zato i navodim Nis, blizi mi je. A taj let iz Beograda za Palermo mi je vec kasno. Meni treba ranije ...

Posto nemam kreditnu karticu, a vidim da se dosta pise o Internet Visa kartici ... za koliko dana je mogu dobiti? Imate li mozda okvirnu informaciju?

Ne mora da bude kreditna. Koju debitnu karticu imaš? Visa Virtuon Raiffeisen 4-5 dana, Visa Internet Intese 15-20dana.

Maestro karticu Komercijalne banke!

Postoji let 10. maja i to mi savrseno odgovara, dakle ne smem da cekam tu internet karticu, strah me je da ne ostanem bez mesta ...

Da li si rezervisao/la kod njih vec?

• 3 weeks later...

ako si iz bga mozda ti je bolja opcija da sacekas jos malo pa da letis beograd - palermo (trebalo bi da puste u prodaju)

Sta se desava sa ovim letom?Jel ima nekih novosti?

• 1 month later...
  • 4 months later...

Gre'ota... Mogao bi da zaživi, ali nema adekvatne vizije. Ej, oni subvencionišu letove Montenegro Airlines-a, umesto da su sličan dogovor postigli sa Wizz-om za konekciju preko Temišvara ili Budimpešte ili nešto slično. Da ne govorim o dovlačenju RyanAir-a po svaku cenu... Uglavnom, da ima sposobnih ljudi, moglo bi da zaživi.

Wind jet ionako nije low cost, a Forli je krš destinacija. Tako da ne treba ni žaliti što su otišli. Uostalom Air Baltic je nedavno otisao iz Beograda, pa niko ne dize frku. Mislim da bez Wizza, Easy jeta i Ryana, nema života za niški aerodrom.

Aerodrom u Temišvaru je uz pomoć Wizza, napravio čudo.

Mozda bi i zaziveo kad se ne bi gledalo da svaki bozji dinar iz cele Srbije ode u BG, pa onda da "nadje put" do svojih vlasnika. Ne znam kad je drzava ulozila ijedan jedini dinar za razradu niskog aerodroma. Rekonstrukciju posle bombardovanja je pokrila Norveska. Ciscenje terena od zaostalih bombi je finansirala Rusija.

Elem, jednom prilikom sam prisustvovao skupu na kojem je gostovao nas uvazeni ministar ekonomije (cije ime necu da spominjem), na pitanje sta se ceka s izgradnjom kargo-centra i gde je novac za to, kako je moguce da se brdo drugih projekata provlaci a da se jedan tako vazan sabotira, odgovor je sledeci: "Sto se ne zalite?" :potty:

Stra'ota... :LOLLL:

Mozda bi i zaziveo kad se ne bi gledalo da svaki bozji dinar iz cele Srbije ode u BG

Sada bih ti svasta rekla, no, necemo o "politici" :)

Sta god rekla Bagzy je u pravu. A ako necemo o politici, onda nismo svojevremeno trebali da raspravljamo ni o ukidanju viza...

U pravu si, ali Carpatairu je baza u Temisvaru i to nije low cost kompanija.

Elem pre nekoliko dana sam bio u Bukurestu. Iz Temisvara do Bukuresta, Carpatair leti za 90 € povratno, i generalno su cene za unutrasnje linije relativno povoljne. Medjutim Carpatair je na medjunarodnim linijama daleko skuplji od Wizza.

Inace je bar pola automobila na Temisvarskom aerodromu imalo BG tablice. Pitam se gde li su ti silni beogradjani krenuli sa temisvarskog aerodroma pored dragog im Surcina???

Mozda bi i zaziveo kad se ne bi gledalo da svaki bozji dinar iz cele Srbije ode u BG

Sada bih ti svasta rekla, no, necemo o "politici" :)

Samo izvoli: