Jump to content

Featured Replies

Posted

Dragi forumasi,

U velikoj sam nedoumici. Radi se o letnjim kampovima za mlade do 26 godina preko sajta koji je postavio baggzy u "korisnim sajtovima". Oba kampa su smestena u gradu. Pa me interesuje, koja je vasa preporuka sto se tice samih gradova? Ja malu prednost dajem Hamburgu jer posle kampa nameravam da produzim za Svedsku pa upravo pokusavam da pronadjem moguca resenja da je se domognem odatle:) 

Verujem da buseva za Kopenhagen ili Malme ima ali mene vise greje ferry boat. Znam da ih iz Rostocka ima za Gedser ali odatle se opet treba cimati do Kop/Mal... Koliko sam ja gledao kartu grad Kiel izlazi na more a povezan je sa Hamburgom autoputem, sta mislite o tome?

Sto se tice avionskog prevoza, iz Hamburga leti Wizz Air ali samo za neke istocne destinacije tipa Gdansk, Varsava, Riga i sl... Znate li neke druge aviokompanije preko kojih se moze naci jeftina karta za Malme/Stockholm?

Svaki predlog je dobrodosao!

• Author

hvala...hm, pogledao sam, medjutim cene su preskupe...mada ko zna;)  da li zna neko sajt gde mogu da uporedim sa cenama aubotusa/voza do slicnih destinacija?

A za slučaj Hamburga imaš nekoliko ICE vozova dnevno Hamburg - Kopenhagen. Trajanje puta je 4 sata i 45 minuta, a cena karte zavisi. Standardna cena je oko 80 eura, međutim postoje jeftine karte čiji je broj ograničen. Što ranije ih kupiš to je veća verovatnoća da ćeš ih naći. Ima za 29, onda za 39 eura, i za 49 eura u 1. klasi.

• 1 year later...

Mire_zr kako si na kraju otisao do Hamburga? Posto ja ove godine idem sa jos dva duga upravo u taj kamp za mlade do 26 godina, pa gledamo da nadjemo najpovoljniju opciju.

Unapred zahvalan!  :D

• Author

Na kraju sam otisao u Magdeburg.

Mislim da ti je najbolje da ides avionom, npr wizz air Beograd - Dortmund. Iz Dortmunda bus/voz do Hamburga.