Jump to content

Featured Replies

Posted

Planiram na proleće (najverovatnije u aprilu) da odem do Dablina. Pa, ako je neko već bio, trebale bi mi sledeće informacije:

1) može li se u Beogradu, i a ko može gde, izvaditi irska viza?

2) koji je najbolji hub lowcostera za presedanje na putu od Beograda do Dablina (pretpostavljam negde u Nemačkoj?)?

Hvala!!!

1. u Beogradu imas irski konzulat, Fruskogorska 1. Veoma su prijatni, zele da ti pomognu. Viza je (pre 3 godine bila) 60 evra. Meni su dali na duzi period neko sto sam trazio (rekli su, za svaki slucaj). Medjutim, na granici, tj. aerodromu u Dublinu me je granicar detaljno ispitivao i na kraju lupio pecat da smem ostati samo u periodu koji sam originalno trazio, znaci ne i ono produzeno.

2. www.ryanair.com

iz Budimpeste do Dublina 50 evra u jednom smeru

Planiram na proleće (najverovatnije u aprilu) da odem do Dablina. Pa, ako je neko već bio, trebale bi mi sledeće informacije:

1) može li se u Beogradu, i a ko može gde, izvaditi irska viza?

Imaš i više priče o tome ovde.

• 3 months later...

Jel zna neko najjeftiniji nacin da se stigne do Dublina  u terminu 12-13 juli , znaci sve dolazi u obzir, bus, voz, teleportiranje  ;D nije bitno ni udobnost ni vrjeme putovanja samo da je sto jeftinije

Jel zna neko najjeftiniji nacin da se stigne do Dublina  u terminu 12-13 juli , znaci sve dolazi u obzir, bus, voz, teleportiranje  ;D nije bitno ni udobnost ni vrjeme putovanja samo da je sto jeftinije

ryanair Bratislava - Dublin 56eu bez prtljaga u jednom pravcu. Iz Budmipeste je 68eu bez prtljaga u jednom pravcu.

Mislim da ces tesko naci nesto jeftinije ;)

Imas puno kamiondzija koji voze iz NSa za UK pa cak nekad i za Irsku, mislim da bi za 2-3 dana stigao sa njima do destinacije.

Imash iz Budimpeshte za 40-50 € preko Bristola ili Glazgova 11tog...

Imas i Ryan iz Zadra, oko 30-35 eur po smeru sa rucim prtljagom samo. Al nema leta bas 12 i 13.07.