Jump to content

Featured Replies

Posted

Koja je najpovoljnija kombinacija za Katar? Povratna karta je jako skupa, upravo iz Istanbula, eto dođe negde oko 520€

• Author

Pa čini mi se da je to ok cena, s obzirom da, kao što sam napisao gore, povratna u nekom skorijem vremenu bila oko 520... Hvala ;)

Koja je najpovoljnija kombinacija za Katar? Povratna karta je jako skupa, upravo iz Istanbula, eto dođe negde oko 520€

preko Turkisha je 550eu iz bga tako nesto.....nego kako si dobio vizu? :)

Nisam, informativno se raspitujem...

ok, cale mi je tamo pa znam da je viza misson impossible :) razmisljao sam da odem ali slaba vajda.....

• Author

Dobro da si mi rekao, nisam imao pojma.

Inače, drugar radi za njihovu aviokompaniju, i pravo na umanjenje ili besplatnu vožnju imaju samo otac i brat! Ne majka, ne sestra, niko drugi... malo offtopic, al' višak informacija ne može da škodi...

ja sam dosao u Qatar preko Turkish Airlines-a. Kupio sam kartu koja vazi tri meseca, tj imam pravo bez naknade da menjam datum povratka i to je bilo 550€. Ukoliko uzimas fixne datume, to izadje oko 460€, ali samo pod uslovom da se karta kupuje preko interneta (kupovinom preko interneta se ostvaruje oko 50€ popusta).

Viza jeste mission impossible. Prvi nacin za dobijanje je da se bude u hotelu. Ukoliko mislite da mozete da prodjete na foru, rezervacija hotela, dobijete vizu i posle odete u drugi smestaj - big mistake, policija ce biti obavestena.

Drugi nacin je debela veza i prilicna svota novca (pricamo u turistickoj vizi koja vazi mesec dana).

Mislim da je najbezbolniji nacin da se dodje ovde, preko neke firme, sa radnom dozvolom.

• Author

To je ok cena, ali me buni da su hosteli u Dohi (a ima ih 2 preko hostel worlda), minimum 75 dolara za noc...

Ako je ovde ensto skupo, to je smestaj... U svakoj formi... Zato me i ne cudi sto su tolike cene hostela