Jump to content

Featured Replies

A mozda da si imao osiguran slucaj, ne bi hteli da ti isplate :) Obicno traze kopije stranica pasosa u tom slucaju, pa ako nije u redu, ne ispunjavas uslove za refundaciju. Ti, teoretski, mozes sad online i iz inostranstva da kupis bilo koje srpsko osiguranje, gde god da si, ali to su samo bacene pare, jer za slucaj da ti se nesto desi, ne bi ti pokrili troskove. Ja sam prosle godine pisao mejl Uniqi, rekose mi da ne moze da se kupi osiguranje dok si u inostranstvu. U konkretnom licnom primeru, obzirom da sam u Brazilu, kupio sam Mondial osiguranje za UK koje nude kao opciju prilikom kupovine aviokarte. A prosle godine sam kupio nezavisno od aviokarte osiguranje za Portugal preko worldnomadsa i zbog gubljenja prtljaga, umalo imao osiguran slucaj, medjutim, poslali ga u roku od 24h, taman kad sam ja krenuo u soping garderobe koji pokriva osiguranje :D

Edited by Dragance

Saljem ti jos dva linka za kartice putnog osiguranja: https://www.erstebank.rs/rs/Stanovnistvo/Ostale_usluge/Wiener_Stadtische_osiguranje/Putno_osiguranje

https://www.raiffeisenbank.rs/stanovnistvo/kartice/servisi/paketi-osiguranja-uz-kartice-raiffeisen-banke.696.html

A mozda da si imao osiguran slucaj, ne bi hteli da ti isplate :) Obicno traze kopije stranica pasosa u tom slucaju, pa ako nije u redu, ne ispunjavas uslove za refundaciju. Ti, teoretski, mozes sad online i iz inostranstva da kupis bilo koje srpsko osiguranje, gde god da si, ali to su samo bacene pare, jer za slucaj da ti se nesto desi, ne bi ti pokrili troskove. Ja sam prosle godine pisao mejl Uniqi, rekose mi da ne moze da se kupi osiguranje dok si u inostranstvu. U konkretnom licnom primeru, obzirom da sam u Brazilu, kupio sam Mondial osiguranje za UK koje nude kao opciju prilikom kupovine aviokarte. A prosle godine sam kupio nezavisno od aviokarte osiguranje za Portugal preko worldnomadsa i zbog gubljenja prtljaga, umalo imao osiguran slucaj, medjutim, poslali ga u roku od 24h, taman kad sam ja krenuo u soping garderobe koji pokriva osiguranje :D

:) :) pa da u pravu si. Nije trebala refundacija a sve i da jeste ne bi verovatno ni doslo do nje :)

Soping ili prtljag, u tvom slucaju bese prtljag :) nasmejao si me bas

Edited by Duya

Malo spamujes sa postavljanjem 5 postova za redom. Ovo za karticu zvuci suvise dobro da bi bilo realno. Recimo uniqa daje uz onu omladinsku karticu isic osiguranje do 5000 evra, ali gde god da ides se trazi 30000 bar sto se tice granice.

Malo spamujes sa postavljanjem 5 postova za redom. Ovo za karticu zvuci suvise dobro da bi bilo realno. Recimo uniqa daje uz onu omladinsku karticu isic osiguranje do 5000 evra, ali gde god da ides se trazi 30000 bar sto se tice granice.

Proverite sa credit agricole bankom, ako sumnjate. Pozdrav !

Hvala za link, iskopao sam ga i sam u medjuvremenu. Tu pise da se uz tu maestro karticu, kartica putnog osiguranja dobija potpuno besplatno  :shockkk: To mi malo deluje nadrealno. Mozda se kartica dobija besplatno, ali se osiguranje placa toliko koliko si naveo, medjutim, tu cifru ne videh nigde  :) Pisacu im mejl, pa cu vec pitati za detalje. I hvala sto si podelio ovu korisnu informaciju s nama.

Dragance, napisa li im mejl? Su šta odgovorili? :)

Nisam imao vremena ovih dana, a obzirom da imam vazece osiguranje, nisam nesto posebno ni zurio :) Ako zelis, dajem ti prednost da ih pitas prva :king:

• 3 weeks later...

Neverovatno ali istinito. U osiguranje za Evropu je uračunata i Turska, važi 90 dana u godinu dana. Potrebno je samo otvoriti račun, koji se ne održava. Osiguranje za Evropu je 2.000 a održavanje računa za godinu dana je valjda oko 2.500.  ::crazy:

Kaže da se to u principu radi na preporuku jer oni nigde ne reklamiraju to osiguranje. 

Neverovatno ali istinito. U osiguranje za Evropu je uračunata i Turska, važi 90 dana u godinu dana. Potrebno je samo otvoriti račun, koji se ne održava. Osiguranje za Evropu je 2.000 a održavanje računa za godinu dana je valjda oko 2.500. ::crazy:

Kaže da se to u principu radi na preporuku jer oni nigde ne reklamiraju to osiguranje.

Kao sto sam rekao, provereno i vrlo sigurno! Bez ikakvih sumnji, vrlo su pouzdani!

To sto ne reklamiraju osiguranje, to je vec njihov minus, imali bi mnogo vise posla ali ih reklama ne zanima. Samo preporuka!

Odrzavanje racuna, ako imas promet na racunu je 200 din u mesecu kada bude bilo kakvog prometa. Ako nema prometa, ne naplacuju tih 200 dinara. Uz racun ide i platna debitna kartica za koriscenje u inistranstvu. Za bankomate, oko 1% provizije a kada je provlacite za kupivinu nema provizije. I to je vrlo pametna ponuda. Isprobano na Malti, sve je kako su rekli.

Ako nekom treba putno zdravstveno osiguranje kod Wiener-a (sve zemlje), sa 20% popusta, mogu da sredim, čak i da agent dođe kod Vas da predstavi ponudu i ugovori polisu.

Ako nekom treba putno zdravstveno osiguranje kod Wiener-a (sve zemlje), sa 20% popusta, mogu da sredim, čak i da agent dođe kod Vas da predstavi ponudu i ugovori polisu.

Dajte cenovnik za svet i za evropu?

Hvala na ponudi ali iskreno ne verujem da moze biti povoljnije od tri hiljade dinara za 90 dana i suma osiguranja 40.000 euro za ceo svet ! Ako ste povoljniji, demantujte me i napisite cene. Pozdrav!

Edited by travelino

Hvala na ponudi ali iskreno ne verujem da moze biti povoljnije od tri hiljade dinara za 90 dana i suma osiguranja 40.000 euro za ceo svet ! Ako ste povoljniji, demantujte me i napisite cene. Pozdrav!

I ja iskreno ne verujem da takvo osiguranje postoji (bar ne sa tolikom osiguranom sumom) jer sam upravo otišao na stranicu Credit Agricole banke. Evo link:

https://www.creditagricole.rs/osiguranje/osiguranje/putno-osiguranje.375.html

i izračunao da za mene 10 dana osiguranja u Grčkoj košta: 1.142,50 din.

što je i uobičajna cena.

A ovo je link one ponude sa Maestro karticom, ali pročitaj pažljivo:

https://www.creditagricole.rs/vesti.22.html?newsId=32

Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove hitnih medicinskih usluga u inostranstvu i to maksimalno 90 dana godišnje, bez obzira na broj putovanja u toku godine. Polisa osiguranja pokriva Evropu i Tursku, a može obuhvatiti i ceo svet.

Ne znam šta spada u hitne medicinske usluge (pucanje slepog creva) i šta znači može obuhvatiti i ceo svet (mislim po kojoj ceni).

I ja iskreno ne verujem da takvo osiguranje postoji (bar ne sa tolikom osiguranom sumom) jer sam upravo otišao na stranicu Credit Agricole banke. Evo link:

https://www.creditagricole.rs/osiguranje/osiguranje/putno-osiguranje.375.html

i izračunao da za mene 10 dana osiguranja u Grčkoj košta: 1.142,50 din.

što je i uobičajna cena.

A ovo je link one ponude sa Maestro karticom, ali pročitaj pažljivo:

https://www.creditagricole.rs/vesti.22.html?newsId=32

Putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove hitnih medicinskih usluga u inostranstvu i to maksimalno 90 dana godišnje, bez obzira na broj putovanja u toku godine. Polisa osiguranja pokriva Evropu i Tursku, a može obuhvatiti i ceo svet.

Ne znam šta spada u hitne medicinske usluge (pucanje slepog creva) i šta znači može obuhvatiti i ceo svet (mislim po kojoj ceni).

Poznajem par njih koji koriste pomenuto osiguranje credit agricole banke.

Dobili su spisak pokrica i pokriva vise nego bilo ko drugi. Apsolutno sve do 40.000 eur.

Mogu ti reci da su mom drugu refundirali nesto ispod 100 euro za troskove lecenja u USA a da je bilo preko te sume oni bi to sa medicinskom ustanovom resili, bez da on ista placa. Dakle, oni koji sumnjaju, mogu da placaju mnogo vise drugim osiguravajucim kucama a oni hrabriji i odlucniji mogu da se uvere u njihov kvalitet. Pa 3 hiljade dinara sa ceo svet za 90 dana je apsolutno vredno rizika. Pozdrav!

Ceo svet kosta 3,000 dinara a evropa 2.000 dinara. Pod hitne intervencije spada i operacija slepog creva. U zavisnosti od problema i urgentnog stanja pacijenta odlucuje se o tome da li se operacija radi na licu mesta ili se pacijent transportuje u svoju maticnu zemlju. Isto vrlo vazna informacija, ne moze da se bira bolnica ( zbog potecijalnih prevara ) vec te nakon razgovora sa operaterom ( broj imas na kartici ) oni daju instrukcije u koju ustanovu ides i kome se tamo obracas.

Nisam moderator ali nemoj da pises po 5 postova za redom zatrpavas forum, to radis na svakoj temi na kojoj postujes.

Nista ne moze da bude vredno rizika kada ti se nesto desi a tvoje osiguranje to ne pokriva pa te oderu.

Regularno osiguranje za 180 dana u godinu dana kosta od 10ak do 14-15 hiljada.

Nisam moderator ali nemoj da pises po 5 postova za redom zatrpavas forum, to radis na svakoj temi na kojoj postujes.

Nista ne moze da bude vredno rizika kada ti se nesto desi a tvoje osiguranje to ne pokriva pa te oderu.

Regularno osiguranje za 180 dana u godinu dana kosta od 10ak do 14-15 hiljada.

Slazem se da nista nije vredno ali ne razumem zasto mislite da ovo credit osiguranje ne pokriva troskove ili da nije regularno :-) pa ako hocete da date 14,000 dajte :-) hahahaha neverovatno. Sad mi je krivo sto sam uopste pisao o tome zbog onih koji sumnjaju u sve sto je povoljno a da to isto osiguranje kosta 130.000 bilo bi najbolje na svetu. I molim te da prestanes sa tim da smaram sa postovima, smaras i ti pa cutim. Tek cu da postavljam, a ti zaobidji moje postove druze veruovic-u, dezurni kriticaru. Kao sto si rekao, nisi moderator! Sta se opterecujes,opusteno!!

Edited by travelino

Probaj da procitas ono sto sam napisao, ne da smaras vec da zatravas forum, napisi sve u jednoj poruci a ne 5 vezanih tvojih poruka.

• 4 weeks later...

Pozdrav svima. :D

Ako mi iko ista moze reci o putnom osiguranje preko ISIC i EYCA kartica.

Ako sam ja dobro upucen samo odem na sajt moja kartica, tamo otkucam u formularu br moje kartice i broj pasosa. Zatim mi oni daju potvrdu u pdf formatu sa mojim brojevima kartice i pasosa, mojim imenom i tako dalje. I to je ono sto treba da imam uz karticu i pasos. Tako da moje pitanje se svodi na to da li je sve sto sam naveo dovoljno? 
Unapred zahvalan na odgovoru..  lol::

Edited by Macak1995

• 3 weeks later...

ljudi, treba mi savet. dobio sam indonezansku stippendiju, pa idem u indoneziju na  godinu dana, tako da mi ova opcija intese s AE karticom ne igra, jer osiguranje pokriva 6 meseci. a dunav, wiener, ddor, uniqua, delta i triglav su mi preskupi (najjeftinije je 300 e za godinu dana). u medjuvremenu sam naisao na osiguranje go go travel iz nisa koji nudi za nesto manje od 90 e. sad, razlika je tako velika da sam malo sumnjicav. ima li neko iskustva s tim go go (travel, ne igracicama ;-) ) ili ima neki pametniji predlog za mene?

hvala, srcad ste :-)

Ma ne to, nego koje osiguravaajuce drustvo, cij osiguranje prodaju u Srbiji kada je tako jeftino, generali, triglav, sava..?