Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Милсим и да је претходница постала већ традиција, дакле ко може у петак нек дође и тако. Само да видимо колико нас је који би ишли у петак да се организујемо. Ко може да крене у петак у току дана нека се јави овде.

ja sam za vodopade......

da li se krece u petak kasnije popodne or what???

pozzzz.....

I meni se ide u petak!  :)

Da li neko ima slobodno mesto u šatoru za mene  zvizhd

I ja bih u petak, ali nisam sigurna kad mogu da krenem. Možda tek oko pola 4. A to i nema baš smisla, zar ne? Vidim da ima u 15:40 voz za Požegu, tamo je oko 19 časova, pa onda tek treba doći za Ivanjicu, pa do Golije.. Hm.

Ovako, bokas, imam mesto za tebe u svom šugavom iglu :), ali neću do srede (26.) znati da li mogu ko čovek da krenem u petak, ili da idem s gomilom u subotu ujutru.

Kakav je uopšte plan kretanja, i za petak i za subotu? Voz do Požege u 7 ili 10? U petak, kontam, kasnije? Ili petak anarhistički :)?

boldovani su putnichki

BG -> Požega   03:05, 07:10, 10:10, 11:25, 13:10, 15:05, 15:40, 17:35, 19:25, 22:10

Ovaj u 15:40 je u Požegi oko 19h pa je vec malo kasno...

Ja cu najverovatnije u petak tim u 11:25 iz BG, u Požegu stiže u 14:30, taman da se opushteno na'vata prevoz dalje...

Iz Novog Sada ima voz u 7:19.

Ovako... imam jedan predlog za vas koji bi mozda dosli u petak popodne.

Od Pozege do Arilja ima 10km. Kroz Arilje tece Rzav koja je jedna od najcistijih reka u Srbiji.

Mozete kamp u petak da postavite tamo na jednoj od mnogobrojnih plaza pored grada i samo u subotu ujtru da se pridruzite ostatku ekipe na Goliji.

Onda... mogli bi da organizujemo neki kombi prevoz ili minibus za tih 30-tak km i da postavimo neka okvirna vremena kako ce grupe da pristizu pa da jedna grupa ima prevoz u petak oko podne, druga u subotu ujtru i treca u subotu popodne.

ide li neko u petak tim u 15.40???

i, ima li jos NEKO mesto u satoru ili da ponesem 6 bundi???

ne hrcem, ali stvarno.... :-)

pozzz....

I meni se ide u petak!  :)

Da li neko ima slobodno mesto u šatoru za mene  zvizhd

Pa rekoh ti da ces kod mene u sator ako Nina povede slovenca (a nesto mi u mom mozgu govori da hoce)!

• Author

Петак је кева, а и Рзав!

Торнадо - куку, имали смо среће. ;D

Oh my, hvala puno na ponudi!! Imaću je u vidu ako me Kika izbaci iz šatora  ;D pošto ti nisi sigurna za petak, ja ću da se uvalim kod njega...

Nina dozvoljavaš?

I ja sam za petak 11:25 i za Rzav!

Onda... mogli bi da organizujemo neki kombi prevoz ili minibus za tih 30-tak km i da postavimo neka okvirna vremena kako ce grupe da pristizu pa da jedna grupa ima prevoz u petak oko podne, druga u subotu ujtru i treca u subotu popodne.

Ako se u petak kampuje na Rzavu, onda taj prevoz u petak može i da izostane. Tih 10 km, može i peške, a kad u subotu ujutru bus pokupi ljude koji stižu tad, može usput da svrati i u Arilje i pokupi ostatak. A ako ima interesenata i za subotu popodne, onda još jednom.

Samo da kazem da smo (su) celni ljudi kluba putnika srbije dobro izabrali datum za planinarenje. Zamislite da smo isli po ovoj kisurini! :-)

I ja sam za petak 11:25 i za Rzav!

ajde onda da kazem da cu i ja sa vama,,,, ako me primate u drustvo......

gde se okupljate, na zeleznickoj???  kod plavog voza?

p. s. kika, a da li ste dali meteorolozima 100e da 28-30. maja bude lepo vreme????  :yok:

Izgleda da cete imati jos novajlija na planinarenju. Ja se nadam da cu ubediti moju ekipu da idemo, verovatno bi onda isli u petak.

Marko, to je valjda dobro, zar ne?

nadam se da vam novajlije ne sluze kao hrana za medvede..... ?

Kika, jel onda treba da se molimo Manutuu za letnje temperature, ili ???

ima li zapravo neki planinarski dom na Goliji, just in case?

pozzz....

Hm, za taj vikend predviđaju, na Zlatiboru, ne znam gde da nađem za Goliju mesečnu prognozu :), temperaturu od 10 do 15 stepeni u proseku, maksimalno oko 18. Ne bi trebalo da bude padavina. Opet, to je Zlatibor :D. U svakom slučaju, verovatno ništa od lepog prolećnog dana, pih, ali ko zna.

E ovako...

Autobus od Ivanjice do Golije i nazad bi kostao 15000 sto bi bilo 300din po coveku ako napunimo autobus.

S obzirom da ne znam brojno stanje ne mogu da dogovaram ovaj prevoz. Da li mogu da dobijem privatne poruke sa onim "ja idem i vodim tetku tecu i njihovo petoro dece i mi krecemo u petak/subotu" ili na mail [email protected]

Molim vas da mailovi stignu u roku od 48 sati kako bi mogla da organizujem nesto.

Od Pozege do Golije 35000 sto mislim da je previse

;D

jos nesto... treba mi vodja grupe koja bi krenula u subotu ujtru kako bi kontaktirali jedni druge. Ja planiram da krenem u petak popodne i da ostanem u Arilju.

ja bih krenuo u subotu rano ujutru

imam blue tooth slusalicu tako da cak mogu i da budem vodja te subotnje jutarnje grupe koja krece iz novog sada