Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Да ли неко иде у петак ујутро возом од 10:10 из Београда? Треба да знамо због попуста. ;D

@ alpsko devojce

xe, xe, ja bih isao, ali sam se vec prijavio za grupni bus, pa ne bih da staram neprilike..... gde si bila ran

*nastavak mog prethodnog posla*

ije???

p. s. jesi li sigurna da znas put do tamo?  :angel:

salim se, do gledanja.....

A jel neko zna jos nekog prevoznika po Ivanjici?

Prevoznik kojeg sam ja nasla ne zeli da mu vozilo bude na planini celu noc i umesto 15000 trazi 30000

To bih bio ja :)

Taksi bi koštao 325 dinara po osobi u jednom smeru, ako bus ne uspe. Pod uslovom da su unutra četiri osobe, pošto je cena 1300 dinara po vožnji. Na pitanje koliko osoba može da stane u taksi, dobio sam odgovor: "Mogu četiri osobe ako nisu debele... ma naguraćemo ih". Tim taksi bi imao četiri vozila na raspolaganju. Ostale nisam zvao, dok ne vidimo sigurno za bus, al' u svakom slučaju, taksi nema gde da pobegne :) Na kraju krajeva, nije ni nešto naročito skuplje od busa.

viktor kaze da ce da pljushti i da tuku gromovi...

pa... zheljin smo lagano preziveli.. kontam da cemo i ovo :)

znaci kese u patike, kabanice, kapuljache, kishobrane, vodobrane, 4 para charapa minimum i rum shtanglu za mene

Ovakooo...resila ja da se pridruzim ovom veselom buljuku ljudi (vama :) Jedva sam i resila jer sator nemam (ali nema veze, "ogrebala" sam se za mesto pod Jelicevim  ;D a vreca je neka matora, poderana...pa cisto da pitam ima l' neko iste viska ;D (jer ko pita- ne skita  ;) Ako neko ima na zajam- casna planinarska  ;D branim je zivotom i vracam citavu :)

viktor kaze da ce da pljushti i da tuku gromovi...

xe, xe, divno, jedva cekam......

mozda ipak nece???

p. s. da li u obzir dolazi ideja da odemo u planinarski dom ako bas bude frka??? mislim da mi neko rece da ima jedan na Goliji....

Na moju žalost, a može biti i na vašu sreću, ja ipak neću moći da dodjem...  :cry22:

te vam tako želim luuuuuuud provod i suve noge  ;D i da lepo sve izreferišete kad se vrnete!  :mah:

• Author

Сваке године до сада су најављували лоше време, па је било добро :)

И да буде киша, кам је у релативној цивилизацији (близу шумарске куће и хотелчића) тако да ако дође до неке луднице, увек има решења.

Ни киша, ни снег, ни сикире не могу зауставити Кику! :D

Ok... prica kaze sledece...

U Pozegi nas ceka kombi sa 18 mesta (rece covek da i 20 moze da se nagura)  ;D

jedna grupa se pakuje u taj kombi i ide na Goliju, druga grupa ide busom u Ivanjicu i on kombi se vraca u Ivanjicu i kupi nas da mi ne bi otpali od cekanja u Pozegi.

Jovan predvodi grupu koja ide u taj kombi, drugu grupu predvodim ja.

Vidimo se ujtru na zeleznickoj stanici!

Ja sam ona sto se mnogo dere, nema sanse da me promasite.

;D

Ima da vas postrojim i da bude prvi drugi prvi drugi prvi drugi

:hihi:

Jel zna neko kada idu busevi iz Pozege za Ivanjicu, neko je napisao taj post na forumu ali nigde ne mogui da ga nadjem?

izgleda da sve drzite pod kontrolom....

super, jedva cekam....

ok, videcemo se onda za koji sat....

p. s. nadam se da teta-Cruela nece mnogo da vice na one koji idu prvi put....

bicu fin i slusacu uciteljicu.....  shtrumpf

E, bilo baš lepo. Kopanje primusa iz smeća dalo dodatnu čar ovom vikendu. Hvala Bjutiju što mi se derao u uvo, a i na mestu u šatoru, naravno. :)

• Author

Opeт ћале купио козу с плавим очима, криве ноге има и мрда ушима... :party:

Било је више него кева. Захваљујемо се екипи из Зајечара на томе што су једноставно цареви. :kamp:

Спавач је и дебо'о. ;D

:banana:

Ускоро фотке и панораме  ;D

Bilo je fenomenalno bez obzira na moj plivajući šator  :D Hvala svima i vidimo se sigurno na sledećem planinarenju  :kamp:

Na zalost, nisam mogao da se uglavim u termin, ali sam poslao svog izaslanika Bjutija, koji ce mi ceo dozivljaj preprichati, sa svim masnim detaljima, pa ce biti josh bolje nego da sam bio prisutan :)

Predpostavljam da se Matic po defaultu urnisao  pijjj, da je Spavach po defaultu debo, da Jelena i dalje moli ljude da je dodaju za prijatelja na Fejs i da je  :mrgreen: Acketa stigao na vr brda pre Sunca, pa se vratio ponovo u podnoznje i opet se popeo na vr,  al sa biciklom  clap

Drago mi je da ste lepo proveli i da vas vukovi sa Golije nisu izeli :D