Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Пиши да смо сигурни Баћаман  shtrumpf и ја  :bag:, а ако буде још неко јављам ти во времја!

i ja, i ja.....

samo jos ne znam da li u petak, ili subotu....

jel moze neko da da PRECIZNE informacije - KAD je to PETAK POPODNE, a kad SUBOTA UJUTRU iz BG-a, da vidim sa kime da se uklopim, da ne idem sam na ovo PRVO planinarenje sa vama, gajs...  :cryy:

Hahaha, stvarno :) Ja se secam mog jedinog planinarenja na Staroj planini, kad je Serifovicka pobedila! A i tad nam je predstavnik u siroj javnosti  bio diskutabilan po pitanju seksualnog opredeljenja. Mozda se istorija ponovi :)

I jos jedan zakljucak, bespotrebno je ubuduce razglabati o datumu planinarenja. Samo treba pratiti kad je Evrovizija :)

E, a 29.maj 1991.???? Valjalo bi i to proslaviti! Inace, idem i ja, sto bi rekli nasi fudbaleri 120%! Dolazim u petak, iz pravca Krusevca, verovatno stopom..

Za one koji krecu iz NS

Voz NS-Požega je u jednom pravcu oko 1000, povratna oko 1450

Bus NS-Požega u jednom pravcu 940, a povratna sa indeksom 1520, kod prevoznika koji ima polazak iz NS u 9:00, a povratak u 17h, pa mi to deluje savrsheno...

Inache bus NS-požega ima i u 7:40 i 13:40, a nazad i u 15:30. Voznja traje oko 5 sati...

Da neće ti busevi stići malo kasno u Požegu? U Požegi bi trebalo da se okupimo oko 10.30, a taj bus iz Novog Sada tamo stiže u... 12.40? U to vreme bi već trebalo da smo krenuli iz Ivanjice za Goliju. Ili si mislio na one koji idu u petak?

Za voznu kartu imamo grupni popust. Sve od 6 i više osoba smatra se grupom, pa se dobija popust od 30% na cenu vozne karte. Pretpostavljam da to ne važi za povratne karte jer je tu već uračunat popust. No grupni popust je 30%, a popust na povratnu je 20%, pa se i dalje isplati :)

Ja da se zapljunem za petak... Od rane zore (oko podne) sam u prestonici spreman za nove pobede...

Očajnički tražim, kumim i molim za 2 mesta u šatoru.

Plaćam rakijom!

A što ne pazarite nešto, kad vas je već dvoje beskućnika? Videla sam baš skoro da su šatori za dve osobe na akciji u jednom od onih velikih marketa, Merkur, Tempo itd. 900 kinti. Naravno da su smeće, ali i ja imam nešto slično i služi me, a posle ovog planinarenja moći ćete da isti koristite i za nešto drugo. Šator je uvek koristan.

U novosadskom Merkatoru sam pre neki dan video šatore za oko 1.500 dinara. Ne mora da znači da nisu kvalitetni - ja sam svoj platio 1.200 i već nekoliko godina ga intenzivno koristim, a zajmio sam ga i drugima. Niti prokišnjava, niti se pocepao, niti ima bilo kakvih drugih problema... Dakle, pravac Merkator, i kupi šator.  :kamp:

hmmmm, mislim da cemo radije da lozimo vatru celu noc..... i necemo spavati......

jel vi niste culi da je kriza, ko sad kupuje sator na ovu skupocu?

ccccc..

I u onoj velikoj pecaroshkoj radnji u NS na keju, mislim da je FORMAX ili tako neki naziv ima dva modela shatora po 1500 dinarida...

tako ce i da bude, sutra kupujem sator! 

A ja vec pomislila da je problem u tome sto ga "tamo negde" treba nositi. Posle ovog planinarenja, ako prezivi Goliju kad se vratis nosimo ga na Kurjakovac :kamp:

Bogme ovo uopste nije mala razdaljina!

http://www22.zippyshare.com/v/86529483/file.html

Ako se pogleda razmera mape, reklo bi se da samo od Ivanjice

sa svim krivudanjima puta pa do vrha ima 50tak kilometara,

na nivou srednjeg maratona, sto je vrlo ozbiljna deonica.

Dokle ce nas ta organizovana tura odbaciti, do Ivanjice ili

jos dalje od toga?

Sta je j....i pisak za dusek  :o ? Ja imam pumpicu za dusek

koju cu svakako poneti, ako si mislio na to

Tura treba da nas odbaci od Ivanjice. A do Ivanjice se ide vozom do Požege i zatim regularnim busem do Ivanjice. Od Ivanjice do kampa ima 30 ili 38 km, u zavisnosti za koji se kamp opredelimo.

Pisak je deo koji ide između pumpe i dušeka, jer običan kraj od pumpe ne može da se ugura :)

Majku mu! Vi's ti sta sve covek treba da zna da bi naduv'o dusek :) !!!

Ondak imam i taj pisak,

al' ne garantujem kompatibilnost 100%