Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Vidim počele su da padaju ponude za "drugo okupljanje", pa bi i ja kao "novajlija" da dam svoj skromni doprinos.

Hm Kajtasovo...simpatično mesto, samo previše blizu i previše ravno :).  Iako moj vojvođanski duh voli male nadmorske visine, htedoh vam predložiti  Medvednik i Jablanik blizu Valjeva, a kao startnu tačku selo- Bebića Luku.

Ne znam detalje za dužinu staze, kamp i dr., ali lako se može saznati...

Na Medvedniku smo bili u jesen 2009. bese to prvo i za sada na zalost poslednje livadarenja, a i ne znam koliko bi to ovoj prekaljenoj ekipi bilo interesantno.

Sad sam skontao shta mi nije bilo potaman na ovom planinarenju. Ona glupava kuca gore! Treba ukinuti kuce na vrhovima planina...

moram da pohvalim josh jednom kiku, spavacha i acketu za uspeshno savladanih 5 vrhova zajedno sa mnom

i marinu i ninu za uspeshno savladanih 5 podnozja :P

Sad tek videh! Franci, ja se samo na jedan vrh ne popeh, otrovana rakijom. Sad  ispade  :cryy:

moram da pohvalim josh jednom kiku, spavacha i acketu za uspeshno savladanih 5 vrhova zajedno sa mnom

samo ti zezaj F... falicu ti ja... nece biti nikoga sledece godine da osvoji podnozje!  :hihi:

• 2 months later...

Sad tek videh! Franci, ja se samo na jedan vrh ne popeh, otrovana rakijom. Sad  ispade  :cryy:

tada si bash vladala podnozhjem.

opushteno, i ti se rachunash ;)

samo ti zezaj F... falicu ti ja... nece biti nikoga sledece godine da osvoji podnozje!  :hihi:

a ne, moj predlog za 6. tradicionalno planinarenje je neki vrhic na baliju! ti sredi neki kotlic ;)

• 5 months later...

"Promaja je veći bauk u Srba od budžetskog deficita."  :DD  Sjajan tekst, odlicne fotke, a za video snimak nemam dobar net xD! I dan danas mi je krivo sto nisam mogao da se pridruzim, al blizi se ovogodisnje planinarenje :)

Lepo napisano (da nisi na suprotstavljenoj strani u principima KPS foruma cak bi ti rekao da me tekst oraspolozio i da su me opaske u tekstu lepo nasmejale :spot:)