Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja sam predlozio Kukavicu jer je u podnozju iste moje selo, tj, varosica Vucje. U Vucju imam deo kuce a u selu pored, Cukljenik imam kucu. Ako bi se peli na kukavicu od Vucja prosli bi pored jedne od najstarijih hidroelektrana u ovom delu sveta! Mogao bih da odem neki vikend tamo i pogledam rutu kojom bi se peli ... ne znam ... od vucja do vrha sigurno treba oko 4 sata!

Ove Vlaske planine zaista izgledaju ukleto,

kao da su pod kakvim cinima legendarne vlaske magije...

To bi bilo malo drugacije

putesestvije od uobicajenog do sada!  :shockkk:

Golija, ili Vlaska, ili.. ma bilo koji od predloga sto se mene tice, u svakom slucaju ce biti sjajno :)

A sto se datuma tice, ja glasam za 15-i, i eto me ondaK i ove godine ;) ako bude 22-gi ne mogu zbog burazerove svadbe :(

bejah u Vucju par puta i lepseg mesta odavno ne videh, nazalost nisam isao dalje od hidroelektrane, jer nije bilo zainteresovanih da me prate do vrha... Glasam za Kukavicu, jer bih stvarno voleo da je osvojim iz nekoliko licnoh razloga, a jos ako bi to bilo po noci, onda bi dozivljaj bio potpun  ;D

naravno, nemam nista protiv ostalih predloga. Golija me je oduvek privlacila, ali nikako da odem. Kopaonik je prilicno interesantan i ni malo naivan nekomercijalnim stazama, ali to je sada kopnena zona bezbednosti, pa ne znam koliko je mudro masovno nocno planinarenje

• Author

Где год само да је безбедно да се иде ноћу.

Сви предлози су одлични, просто не знам за шта да дам глас. Онај Дукат ми је симпа. ;D

• Author

Хаха, па таман се поређамо около и милина. :) Е, сад, ко хоће да се плакне, не знам шта да му кажем  ;D

Meni je Golija interesantna, mada pristajem na odluku većine. Valjda mi se ove godine ništa neće isprečiti.

• Author

Ајд, ајд, предлажите још. За сада су предлози (хронолошки):

- Голија (Јанков камен)

- Бесна кобила

- Варденик (Велики стрешер)

- Вучје (Кукавица)

- Влашка планина

- Дукат

- Јастребац

Дакле, гуглајте па испеците па реците... предлажите још, имамо још (само) два месеца. ;D

- Бесна кобила

ovo nije dobar izbor za nocni uspon po meni, iako je planina prelepa prelepa, zato sto se vrh nalazi na 20-ak minuta lagane setnjice od planinarskog doma :) ne bi bio to taj sentiment :) tamo je pre za livadarenje.

• Author

Није лош ни Борски стол, међутим делује ми сувише компликован за ноћно пентрање. :kamp:

• Author

С опаском да "Римски мост" није римски, већ турски, с тим што се претпоставља да је ту увек био неки мост. :)

Cek da buljnem u pasulj da vidim kad ce biti lepo vreme i da nema meseca... ne volimo po mesecini da se penjemo  :hihi:

da buljnesh u pasulj?

sta to znachi? da sednesh u njega?  :Pflowers::

maj je preopterecen a ne bih da propustim planinarenje

poslednji vikend mozea biti lepo vreme!