Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Slazem se, meni odgovaraja svaki datum ikada, ali bolje da nam ostane 22. u rezervi, a Franci nek priziva munje i gromove 15tog...

Tako mi i treba kad sam hteo bez Francija na planinu, iskrsnushe svatovi 15tog, tako da i ja sad vichem da se ide 22gog :)

pa i ja isto zbog svadbe vrishtim da bude 22.

ja sam, sto bi se reklo, dever.. :D

Mozda je rano, ali imam jedan predlog za sledecu godinu...  zvizhd

Znam da je tradicija tradicija, i da to ne treba menjati, ali mozda da se razmisli o premestanju tradicionalnog planinarenja za jun, recimo prvi vikend juna.

Cinjenica je da je maj uvek najgusci sa dogadjanjima... te maraton, te svadbe, te balkan mafia... i tako svake godine!

Eto to je samo predlog, pa vi razmislite  ;D

Pozdrav svima!

Evo doslo je vreme u godini kad i ja napisem post-dva na forumu :)

Meni je manje-vise svejedno kada se ide. Vise bi mi odgovaralo da se ide 15. ali dolazim ako bude i 22.

Imam samo jedno pitanjce: zasto je 29. izbacen iz razmatranja? Koliko vidim ljudi su dosta podeljeni (svadbe, mafija itd.) a ako je vecina slobodna 29. mozda bi mogli tada.

@franzee

ja vise volim da slusam rok u maju  ;D

• Author

a junski rok?  zvizhd

Ti cuti... vec godinama nista ne ucis  :maddd:

:hihi:

Ова тема је забрањена за дискутовање у присуству људи од ~30 година. :shh:

;D

ljudi ja otbadam opet! :psuje: Tek sad sam shvatio da mi ne odgovaraju termini je to pred kraj skole kada se popravljaju ocene i rade maturski radovi....

Niiiiikola, zar vec matura?  :cryy:

Mislim da uvek nekome nece odgovarati datum, kao sto meni ne odgovara doba dana, iz raznih razloga, ali bilo bi dobro da ste postavili i taj 29. kao opciju.

a junski rok?  zvizhd

kaze covek koji planira dvonedeljno putovanje u sred juna  ;D

ljudi ja otbadam opet!  Tek sad sam shvatio da mi ne odgovaraju termini je to pred kraj skole kada se popravljaju ocene i rade maturski radovi....

Na te fore ne padamo... Išli smo i mi u školu :P

Niiiiikola, zar vec matura?  :cryy:

Mislim da uvek nekome nece odgovarati datum, kao sto meni ne odgovara doba dana, iz raznih razloga, ali bilo bi dobro da ste postavili i taj 29. kao opciju.

teoretski je mogicu da stignem na planinarenje, ali bi mi bilo vrlo stresno i napeto. Ne znam mozda i stignem, sve to zavisi do poslednjeg minuta od raznih faktora.

Danas je poslednji dan za glasanje. Ako se odjednom ne pojavi 8 ljudi kojima odgovara samo prvi vikend, moraću javno da priznam da je ova demokratija bezveze, pošto ne mogu da idem 22/23. Sledeće godine moramo uvesti neko glasanje u skladu sa stažom na forumu! :P

I zaboravih da pitam, zašto se glasanje završava danas, čemu žurba? Ja bih produžio i glasanje za izbor planine, kao i ovo za bar još deset dana, svakako ostaje dovoljno vremena do polaska, a ko zna koliko se ljudi predomisli u međuvremenu jer im nešto iskrsne.

Eee... ova demokratija ce nas unistiti

u ona dobra stara vremena kad sam ja bila na vlasti i kad je Lazar izigrav'o da je na vlasti sve je bilo kako treba...

a danas...

Dejane... negine ti ban

:hihi:

Mislim da je demokratija da se produzi rok za glasanje...evo i ja skontah da imam svadbu 23-eg i zato sam glasala za 15-ti...