Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

I meni odgovara samo 15.! Pa 'bem mu ... ko je to glasao za 23.? Svi koji smo redovni ucesnici ocemo 15.! Kud se setih glasanja ... jbl me demokratija! U nju ne verujem ni u stvarnom zivotu!

Šta da vam radim, sad agitujte, ko što agitujete za Vlašku planinu  :hihi: Ja sam glasao za 23-ći jer mi je 15-ti problematičan.

Evo, predlažem sledeće: 15-og idemo na Vlašku planinu a 23-ćeg na Goliju, pa kud mili kud dragi  zvizhd

A? Kako vam se sviđa moja ideja? A oni koji nisu zaposleni, šestodnevni marš od Vlaške planine do Golije + vodu sa sobom da nosite!

A oni koji nisu zaposleni, šestodnevni marš od Vlaške planine do Golije + vodu sa sobom da nosite!

:spot: evo ja sam za!

Prepakovao sam raspored. Sad izgleda kao da ću moći i jednog i drugog datuma. Ne valja da planinarenje bude bez Kike i Mukice. Eto...

Prepakovao sam raspored. Sad izgleda kao da ću moći i jednog i drugog datuma. Ne valja da planinarenje bude bez Kike i Mukice. Eto...

Bez mene i moze ali bez Mukice nikako!

Znachi glasali smo za babino brashno... Nishta onda, idete i bez medovache...

Samo cu se  :D

I da li ce zvucati mazohisticki, ako kazem da bi mi bilo zao da ne idu Spavac i medovaca  ;D

meni nista vise nije jasno - kad gde ko, `ajde se odlucite, pa da smislim i ja da li idem.

To je zato sto nisi pazljiv dok se obraduje gradivo. Uglavnom, zakljucak je da trebas iskoristiti svoju demokratsku mogucnost i glasati za opciju broj 2, a za ostalo cemo lako.  ;)

To je zato sto nisi pazljiv dok se obraduje gradivo. Uglavnom, zakljucak je da trebas iskoristiti svoju demokratsku mogucnost i glasati za opciju broj 2, a za ostalo cemo lako.  ;)

Mislio si za broj 3 ;D

• Author

Мени је сама идеја гласања глупа. Ако најбољи део екипе не може да иде одређеног датума, нећу ни ја. При том, пола људи нем појма ко су. ;D

Ah, onda  treba iskoristiti instrumentarij i uticati na plebs.

Smisao demokratije nije u tome da pobedi vecina. Namesto durenja, skinite rukavice. :P

Мени је сама идеја гласања глупа. Ако најбољи део екипе не може да иде одређеног датума, нећу ни ја. При том, пола људи нем појма ко су. ;D

Ako je ideja da ide odredjena grupa ljudi koja se poznaje, konta i misli da su bas oni "najbolji deo ekipe", onda je ideja ovakvog nacina glasanja potpuna somnabulija. Trebala bi ta grupa drugara i drugarki da se organizuje, izdogovara putem PM ili kako god i ode. Ili ,ako zele da i drugi ucestvuju onda  kada njima (toj nekolicini odabranih) to odgovara, da svima drugima kazu "ide se tamo, tada, kome pase izvolite"

A sto se tice onoga da se za pola ljudi ne zna ko su razmisli koliko je ohrabrujuce za nekoga ko bas nikoga sa ovog foruma ne poznaje licno, a zeleo bi da ucestvuje u ovom okupljanju, da se zaista i pojavi med svim tim ljudima koji oko sebe kao da zele samo poznata lica. A mozda bi uskoro bas za tog forumasa rekao da je "clan" najboljeg dela ekipe. Svima nam je nekada bio prvi put da ucestvujemo u nekoj od aktivnosti KPSa stoga bi trebalo da imamo malo vise razumevanaj za one kojima to tek predstoji. Nemoj ovo uzimati livno, osvrnula sam se na tvoj post jer je najsveziji a i najjezgrovitiji za ono sto sam zelela da kazem vec odavno na ovu temu, iako bi ovo bio odgovor na jos neke postove ovde.

Uzgred, ja takodje mislim da ovo nije najbolji nacin glasanja buduci da mogu da prevagnu glasovi clanova koji ustvari uopste nisu sigurni u svoj dolazak i na kraju se mozda zaista nece ni pojaviti, a ljudi koji bi sigurno isli ne mogu jer im ne odgovara datum. No o novim i boljim nacinima glasanja ili uopste odlucivanja cete razmisliti vi koji na to mozete i uticati, dakle administratori, moderatori ili kako god se nazivali.

• Author

Ја сам говорио у своје име. ;D

Ja takodje planiram da postavim negde zasedu Achachachanskom shto je produzio glasanje, al cu se barem najesti sarme na svadbi :) A shto se tiche tih nesigurnih, uvek je dobar filter bilo to snalazenje za prevoz, da se ne pojavljuju neki mamini sinovi i princezice, tako i sad, ko se poplashi ove zajebavancije kontam da za njega ni nije pentranje.