Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author

Ајд да направимо свадбу горе на врху.  :fool:

Ајд да направимо свадбу горе на врху.  :fool:

Posto planiram da vodim i devojku gore a ona moze da vencava (tako kaze bar zakon u Italiji da svaki poslanik moze da vencava parove) ako ima zainteresovnih dodeljujemo jedno vencanje gratis  :D

Ajde ovako. Pošto vidim da ima dosta ljudi kojima ne odgovara ni vikend 15/16 ni vikend 22/23, dodao sam još jednu opciju, u nadi da ćemo tako povećati šanse da se potrefi da više ljudi može da ide. Sada možete da glasate i za vikend 29/30 maj.

Kako promeniti svoj glas? Klik na "remove vote", i onda ponovo glasate.

A gde je onda, odgovaraju mi sva tri vikenda, ili odgovara mi prvi i treći, ili drugi i treći :P ? Izvinjavam se, ali ovo mi liči samo na dodatnu komplikaciju. Nadam se, doduše, da će svako ko je kliknuo na pobedničku kombinaciju da i krene na uspon, jer bi u protivnom zaslužio/la skalpiranje. Ovo glasanje je, kako reče MajaNS, sasvim legitimna stvar, samo ukoliko neko ne klikće jer se, eto, tu našao, a volju da ide zaista nema. Možda bi bilo bolje da pešački vidimo ko zaista ima nameru da ide, pa da kaže kad to može. Ova statistika ubi.

Nemoje da menjate datume moja devojka vec kupila povratnu avio kartu za 21-24 maj iskesirala 100eur samo da bi isla sa nama na planinarenje, nemojte da je izneverim :(

Slobo, pa što je to uradila kad nijednog trenutka nije doneta odluka o datumu...? A ako planinarenje ne bude tog vikenda, vi i dalje možete da odete na neko romatično mesto u prirodi. ;)

Inače, i ja mislim da je dodavanjem novog datuma samo pogoršana situacija, ali dobro.... ona opcija koja bude imala najviše glasova na kraju glasanja će biti izabrana i gotovo.

Ajao, crni Lazare, pa sad morash da ubacish i kombinacije vikenada :D "Prvi mi pashe slabije, drugi onako, a treci tek tek"

• Author

Ја могу 15. и 22. (мада је и то натегнуто)  ал' вероватно не могу 29.  ;D

Ajao, crni Lazare, pa sad morash da ubacish i kombinacije vikenada :D "Prvi mi pashe slabije, drugi onako, a treci tek tek"

Ја могу 15. и 22. (мада је и то натегнуто)  ал' вероватно не могу 29.  ;D

Ahahaha.... Morate priznati da je makar zanimljivo, ako ništa drugo. Eto, sad se ispostavlja da je ovaj vikend 29-30. favorit iz senke (mada meni i dalje ne odgovara). Još četiri dana za glasanje... navali narode!

:party:

Nije dobro postavljeno glasanje, pošto postoji 9 ljudi koji su glasali i za 23. i za 16. a ne postoji kombinacija 16. i 30. i 23. i 30. Damn!!! I po kom principu će se na kraju odlučiti za koji datum ima najviše pristalica?

Al' je konfuzna ova demokratija  ;D (ja sam bila za, ali kada ljudi imaju vise izbora, imaju i vise nedoumica :) ) zar nije logicnije da izbacimo ovo odgovora mi i ovaj i onaj vikend, nego samo da ostavimo izbor za pojedinacni vikend i onda neka se odluce oni koji mogu oba datuma samo za jedan i tako cemo znati sta i kako...ili mozda neko ima ideju kako jos vise da zakomplimplklikujemo glasanje  :D

Super, sad ce ispasti 29ti kad sam u Danskoj! 22gi ljudi, 22GI!!!

Ajd ovi shto su glasali za "Odgovara mi i 15-16. 5. i 22-23. 5." brzo glasajte 22gi! :)

Evo, ovo je konačni spisak opcija za glasanje...  flowers::

Oni kojima odgovaraju sva tri datuma nema potrebe da glasaju, a oni kojima odgovaraju dva od tri, neka se odluče za jedan!

I nemoj da je neko menjao poll ponovo.... !  smartass