Jump to content

Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije? 47 members have voted

1. 1. Koji vikend vam odgovara za peto tradicionalno planinarenje Kluba putnika Srbije?

• Najviše mi odgovara 15-16. 5.
      4
    • Najviše mi odgovara 22-23.5.
      22
    • Najviše mi odgovara 29-30. 5.
      22

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Problem je valjda što je rečeno da se 15. aprila zatvara glasanje, pa je cura tad i uzela karte za 21. maj, a onda smo naknadno izmenili pravila :).

Ni meni stvarno nije jasno kako je 29. postao popularan za bezmalo 24 sata :), ali ok. Zavera ;D.

:bag: necu!  :cry22:

ali ja samo mogu 22......

btw....kako je lepo to sto niko jos ne komentarise mesto :kamp:....nego samo vreme...

jel to znaci da ce biranje mesta da bude lakse, posto svi koji glasaju racunaju da ce ici, bez obzira na to gde se ide?  :hihi:

flowers::

e, a, ajd ipak 22....  :D

Joooj, Kris, ne pratis, o mestu se raspravlja na drugoj temi  :maddd:

Uostalom, borba za vreme je mnogo uzbudljivija!

Nastavi da pratis, jer sigurno ce biti mrtvih  :death:  :happyyy:

Pa sto da se javno ne izjasne ljudi za datum za koji su glasali, tako cemo videti, da li je bilo mucki  :)

Ja sam svoj glas za 15-ti promenila za 29-ti!

Nikad mi nije bilo jasno zasto ljudi skrivaju za koga su glasali na izborima, pa zar nije logicno da stanes iza svog glasa, mada kada je politika u pitanju, skoro uvek ces pogresiti :D

Znaci 29-ti...prvi glas!

• Author

Као што ми Лазар ономад рече:

bjuti, dovoljno je da glasaš, ne moraš se ovde izjašnjavati :)

Те се тога и држим. ;D

Haha, znala sam da ces se povuci tom izjavom...mada svako moze da nasluti koji si datum izabrao, ipak si ti to vec insinuirao :) da te Lazar nije prekinuo znali bi tvoj plan za ceo mesec  :D

Glasanje je gotovo, ispalo je naprosto sjajno :-\

:spot:

po meni je ispalo sasvim kako treba! Sad lepo nedemokratski nek odluce oni koji trebaju kad se ide, pa da se lepo pakujemo i pocnemo da se radujemo  istom  :banana:

Glasanje je završeno, rezultat je tu.  flowers::  S obzirom na ovo iskustvo, smatram da nema smisla da organizujemo drugi krug glasanja. Mislim da bi sada trebalo uraditi ovo što predlaže bokas - da se nekoliko članova koji su najangažovaniji oko sajta i koji su bili na ranijim planinarenjima dogovori oko konačnog termina. Možda je to trebalo uraditi odmah, ali mislim da nije loše što smo imali ovo glasanje - poslužiće kao odličan argument ako neko opet pokuša da predloži da glasamo oko neke akcije.  zvizhd

Ja u svakom slučaju ne mogu da idem, tako da se neću ni baviti diskusijom oko biranja između 22. i 29.

Meni je boldovano "Najviše mi odgovara 22-23.5." pa pretpostavljam da idemo tog datuma  ;D

Kakva prevara pa ovo ni politicke stranke nerade u Srbiji  :bag:

Jos da izbacimo (banujemo) par clanova sa foruma i dovedemo par sa drugog i promenimo ime u Politicka Partija Putnika Srbije - PPPK (Napravimo analogiju sa SSSR) a ja cu da osnujem frakciju unutar PPPK  :roll:

S obzirom da je meni uvaljeno da organizujem sve ... treba mi pomoc.  ;D

Da li neko ima neku ideju gde da se kampuje, kako se dotle dolazi, sta nam sve treba? Da li neko ima neki kontakt nekog planinarskog drustva tamo?

• Author

Колико год да ми датум 29. (не)одговара, драго ми је што је коначно преломљено и при томе честитам Чивитлију на томе. Тако је од почетка требало да буде, а надам се да сте из приложеног схватили да демократија није зезање поготову ако се не зна број гласача у старту. ;D

Дакле, радујем се V традиционалном планинарењу и фала Џа-у што је ова прича готова.

29. мај на Голији! :banana:

S obzirom da je meni uvaljeno da organizujem sve ... treba mi pomoc.  ;D

Da li neko ima neku ideju gde da se kampuje, kako se dotle dolazi, sta nam sve treba? Da li neko ima neki kontakt nekog planinarskog drustva tamo?

Da draga. Koliko sam saznao, jedino mesto koje se deklarisalo kao planinarski dom je prodato i sad je neki privatan smeštaj. Budući da je to park prirode pretpostavljam da ima nekog ko je nadležan i to nameravam danas da skontam, da nam se ne bi desio Željin (u smislu mesta za kamp, ostalo je bilo par excellence).

Ujedno, tu sam da pomognem u organizaciji, a pošto se nas dvoje dobro znamo imaš moju dozvolu da me mlatiš, ili da poručiš mojoj dragoj pošto ona to stručnije radi  :maddd:

:mrgreen:

Ok, evo prve informacije.

Odmaralište "Golijska reka" pripada Srbijašumama. Do tog odmarališta vodi asfaltni put.

ŠUMSKO GAZDINSTVO "GOLIJA" iz Ivanjice je nadležno za planinu. Sad se niko ne javlja na telefon, ali nazvaću ih sutra da pitam gde se može kampovati... ako kažu ne može nigde, najaviću im se za sredinu Juna  :roll:

Ako je neko tamo već kampovao ranije, i zna savršeno mesto, nek' se javi. Ako nije, potraga će biti virtuelna.

Jedno od mogućih mesta za kamp je i ponad sela Gradac, ja bih na padini okrenutoj ka severu. Selo je udaljeno od glavnog puta oko 3km, a od vrha oko 7km. Razlika nadmorske visine je 600m cca, taman dovoljno za lep uspon od 2 - 2,5 sata. Sad samo još da čujem od ovih iz šumskog gazdinstva ima li tamo neko živ, ima li vode, i oće'l nas neko terati puškom?

:mrgreen:

• Author

Приде има и вукова на Голији па да нас не поједу или ми њих. ;D Постоји традиционална манифестација "Хајка на Вука" па да не упаднемо у термин, мада не могу да ископам тачан датум, мислим да је то зими. :roll:

Ako vec ima vukova nek nase vojno lice KPSa ponese neku pusku da tera vukove za nedaj boze  ;D