Jump to content

Featured Replies

Posted

Ne znam sta sve moji sapu(a)tnici planiraju u Becu i gde odsedaju ali mene interesuje neka dobra kafana a da nije skupa. Ima li neko iskustva?  :pivoooo:

I mene interesuje! Drug i ja imamo neopisivu zelju da zatvorimo kafanu u Becu. Ideja je nastala slusajuci narodnjak ,,Ja zatvaram, ja zatvaram kafane po BeEeEecu, oj moja kuco na Grmecu!''

• Author

I mene interesuje! Drug i ja imamo neopisivu zelju da zatvorimo kafanu u Becu. Ideja je nastala slusajuci narodnjak ,,Ja zatvaram, ja zatvaram kafane po BeEeEecu, oj moja kuco na Grmecu!''

Najgore od svega sto takvih kafana "oj moja kuco na Grmecu!" verovatno ima na pretek po Becu ali ja bih u neku svabsku kafanu

:D

Из потпуно истог разлога 29.06.2008 сам управо и то урадио - остао у гастарбајтерској кафани у Шенбурну до 2 ујутро и затварања.

Toplo preporucujem kafanu/restoran koja se zove "Zwolf Apostel Keller" koja se nalazi dve ulice dalje od Stephansdom.

Elem... hrana je odlicna, nas petoro smo platili racun oko 50eura, tanjir koji u meniju stoji da je za dve osobe (varijanta mesano meso ali na Austrijski nacin tj. krvavica, kobasica, przeni kupus...) je u stvari za 3 osobe i da ostane iza a kosta 20-tak eura...

Imaju odlicno crno pivo

Restoran je iz 3-4 nivoa i sve je u podrumu i ogroman je.

Doduse to je vise restoran a manje kafana... ali ne moz' biti svapskija :)

Nadjoh i link...

http://www.zwoelf-apostelkeller.at/

pa googlujte adresu

Jel ima neko preporuku za neku dobru vinsku tavernu, ili Heuringen kako ih oni zovu?

Mozda je najbolje da sve ovo pitate na Beckoj grupi na CS-u

znam da su CS-eri u Becu bash bash aktivni i oni ce vam sigurno mnogo bolje reci o ovim stvarima

pa nam javite

;D

Ima dobar nas cumez,pored Westbahna,zove se "Lepa Brena",gazda je Milenko,iz Prijedora,ima pijanih vec prepodne,a vikend je prava ludnica.