Jump to content

Featured Replies

• Author

hvala na informacijama ljudi..

elem niko se ne javlja za april pa sam odlucio da pomerim ovo puteshestvije za juni ili juli.

tada je takodje svadba moje dobre prijateljice u damasku na koju sam pozvan kao fotograf.

a petru ne smem da zaobidjem, kao ni obalu mrtvog mora.

nije losha ideja odleteti do istambula, ali ne iz sarajeva jer nista time necu dobiti.. proslog marta sam leteo JATom iz beograda do istambula za 150 evra, sto bi bilo idealno i ove godine, mada prizeljkujem kopneni put koji ukljucuje i stop.

cenim da je moguce uklopiti se u 250 evra uz pravilan menadzment ali nije problem ako pretekne malo.

ergo, do juna imam citava 3 meseca da najdem saputnika, hvala ;)

hvala na informacijama ljudi..

elem niko se ne javlja za april pa sam odlucio da pomerim ovo puteshestvije za juni ili juli.

ne citas pp?  :)

Imam i ja ideju za juli Turska, Sirija i Jordan...kako je krenulo biće nas dvocifren broj  ;D

Ela, trebalo bi do jula da se ukinu šengen vize (samim tim i Bugarska tranzitna) za BiH..Takođe od maja bi trebalo da vozi ponovo voz Mersin - Adana - Alep. Tako da se može sve vozom tj. Balkan Flexipassom do Tursko-Sirijske granice...Nego jel si ti Ela sa www.vozovi.com foruma?

Ela, trebalo bi do jula da se ukinu šengen vize (samim tim i Bugarska tranzitna) za BiH..Takođe od maja bi trebalo da vozi ponovo voz Mersin - Adana - Alep. Tako da se može sve vozom tj. Balkan Flexipassom do Tursko-Sirijske granice...Nego jel si ti Ela sa www.vozovi.com foruma?

Ne nisam, mada bas volim vozove. :)

A sto se tice ukidanja viza daj Boze, sad uveliko spominju oktobar tako da mislim da mi ne gine avion, jos ako nadjem kartu za 150 eura iz Boegrada bicu presretna.  :dance:  U svakom slucaju, mozemo da organizujemo neko kolektivno okupljanje u Istanbulu, pa pravac Sirija!  :pivoooo: :pivoooo: :eat:

Moze, kako god  :hihi: Jedino sto mislim da bih ja morala krenuti vec prve nedelje jula, u slucaju da idemo grupno i boravimo po dan-dva tamo-vamo.  :) :)

Au franzee za 250 eura? Ajd obavezno ispiši po povratku kako si to uspeo ;) ja sam isto vodio računa o putnim troškovima, doduše nisam stopirao (sem nešto malo u Jordanu) i mene je put ispao za 3 nedelje oko 700eur.

• 2 weeks later...
  • Author

hej praguc, hajde ako te ne mrzi ispishi mi kuda si ishao, gde si se zadrzavao, shta nisi smeo da propustish, na shta da obratim paznju kao i to na sta si najvise para trosio.

ja se vodim smernicama luke sa foruma koji je za mesec dana putovanja po bliskom istoku potrosio oko 250 EUR.

a tema moze da se zakljuca, otvoricu novu.. za jun

Guest
This topic is now closed to further replies.