Jump to content

Featured Replies

Posted

Sa obzirom da je Wizzair poskupeo letove prema Eindhovenu, i da za pocetak i sredinu Aprila povratne karte kostaju 100 evra,  jel ima neko ideju kako moze jeftinije da se dodje iz Beograda u Holandiju? :yok:

Autostop. Ja kad sam ranije stipirao za Sombor stajali su mi neki ljudi koji su se vracali za Holandiju tako da kontam da iz BG-a mozes direkt do Holandije ako se malo potrudis.

Ryanair ima promociju ovih dana, 5 evra plus takse (5 za Visa electron i plus prtljag), Osijek-Frankfurt Hahn, ali je to tek za maj... Pogledaj da bar deo ides avionom, mozda Temisvar-Dortmund zWizz-om ili tako nesto...

Pogledaj da bar deo ides avionom, mozda Temisvar-Dortmund zWizz-om ili tako nesto...

Slažem se. Elefteros i ja smo kupili karte Zagreb- Dortmund za desetak evra. Temišvar ti je još bliži.

Od Dortmunda do Eindhovena imaš 150 km-a.

U Holandiji su najskuplje aerodromske takse u Evropi tako da mi mozda najbolja kombinacija blia da se dodje negde blizu a onda nastvai vozom/busom ili nekim drugim transportom do Holandije

• Author

Pogledaj da bar deo ides avionom, mozda Temisvar-Dortmund zWizz-om ili tako nesto...

Slažem se. Elefteros i ja smo kupili karte Zagreb- Dortmund za desetak evra. Temišvar ti je još bliži.

A jel imas ideju koliko kosta voz? Ja sam gledao na www.bahn.de, i uopste nisu jeftine karte generalno, prosecno je 60,70 evra povratna...

A jel imas ideju koliko kosta voz? Ja sam gledao na www.bahn.de, i uopste nisu jeftine karte generalno, prosecno je 60,70 evra povratna...

Ne znam stvarno, ali ako je 60, 70 evra, onda se definitivno ne isplati.

Jedino da se jure alternativniji načini prevoza. Autostop, podela troškova, bajsom (realno može da se pređe za dva- tri dana 150 km, a bez bajsa si u Holandiji k'o... ne mogu da se setim kako ono beše idi poređenje, ali bajs ti definitivno može koristiti u Holandiji)

Tamo stop odlicno funkcionise i podela troskova.

Razmisljao o rent-a-car-u?

Izadje 30-tak eura na dan ako bukiras dovoljno rano

;D

E, da. To je isto OK rešenje.

Ako ima više ljudi, rentirate Fiat Multiplu, koja je oko 60-70 evra dan, a registrovana je na 9 ljudi.

To definitivno onda nije skupo.

Mislim da veće kompanije kao što je europcar imaju varijantu da pokupe auto u drugoj državi (ovu informaciju bi trebalo proveriti).

Dakle, uzmete u Nemačkoj, a ostavite u Holandiji.  ;)

Probaj da uhvatiš Europa-Spezial Niederlande.

Ja sam prošle godine platio Keln-Amsterdam 24 e.

Danima je za taj datum stajalo da su sve karte za taj special rasprodate, i onda su se odjednom pojavile :)

A inače je cena bila 90ak evra.

Moji drugari su leteli do Kelna germanwingsom, na nekoj promociji za 100 evra povratna i onda njih cetvorica rentirali auto i lepo do Amsterdama, tamo se vozikali po potrebi i dovezli se opet do Kelna pa na avion.