Jump to content

Featured Replies

Posted

Danas je tačno pet godina otkako je ovaj sajt ugledao svetlost interneta, i to u vidu svega desetak mršavih stranica. U međuvremenu smo zdravo porasli, namnožili se, i uradili razne stvari koje su pre pet godina delovale sasvim nemoguće i apsolutno neizvodljivo....

Pročitajte ceo tekst

Vazno je da je na drugom okupljanju, tj. prvom sa koga postoji slika, bio i drug Tito! :-) Neka nam je sa srecom!

Честитке! :dance:

Занимљиво, гледајући фотке, Слоба ниш' није оматорио. ;D

Čestitke na prvoj petoleci! :D

Sve cestitke  :pivoooo:

Klub putnik Srbije je jedan od najbolih projekata koji sam do sada video u Srbiji. Ono po cemu ga najvise cenim i zasto mislim da ce jos dugo da traje je to sto nije komercijalan.

Hoce biti neko obelezavanje u kafani? ;)

Hoce biti neko obelezavanje u kafani? ;)

može kafana, al kad ja ozdravim! zaribala sam načisto  :(

Srecan rodjendan drugari putnici  :party:

5 godina nije mala stvar, posebno kada se uzme u obzir dokle se za to vreme doguralo! Bravo za sve koji su doprineli tome.  :pivoooo:

Srecan rodjendan i neka potraje jos 105 pa opet :)

haha, baš to sam hteo da napišem! :)

Sloba je uvek bio mator, u stvari ;D

Честитке! :dance:

Ni Jelena se nista nije promenila! :-)

Sretan rodjendanko drugari! Jos mnogooo malih i velikih putovanja sa punooo osmeha...:))

Drugari, neka Vam je sa srecom i ubuduce! Srecan rodjendan!

P.S. Ocekujem blogove i sa osatlih kontinenata ;-)

Srecan rodjendan i da ga slavimo bar jos 200 god  :D

Moram samo nesto da dodam iz mog ugla...

Hvala zato sto ste mi pruzili mogucnost da saznam o ljudima i krajevima iz celog sveta.

Hvala jer sam poceo da razmisljam o putovanjima na drugi nacin u odnosu na ranije.

Hvala zato sto mi ulepsate dan kad procitam neki blog ili putopis.

Hvala zato sto citam najbolji forum u Srbiji.

Hvala zato sto 'pruzate mogucnost' upoznavanja i druzenja ljudi sa slicnim interesovanjima.

Hvala sto postojite!

Hvala zato sto ste mi pruzili mogucnost da saznam o ljudima i krajevima iz celog sveta.

Hvala jer sam poceo da razmisljam o putovanjima na drugi nacin u odnosu na ranije.

Hvala zato sto 'pruzate mogucnost' upoznavanja i druzenja ljudi sa slicnim interesovanjima.

Hvala sto postojite!

:spot:clap.gif' alt=':clap:'> To sam odavno želeo da napišem!

Hvala zato sto ste mi pruzili mogucnost da saznam o ljudima i krajevima iz celog sveta.Hvala jer sam poceo da razmisljam o putovanjima na drugi nacin u odnosu na ranije.Hvala zato sto mi ulepsate dan kad procitam neki blog ili putopis.Hvala zato sto citam najbolji forum u Srbiji.Hvala zato sto 'pruzate mogucnost' upoznavanja i druzenja ljudi sa slicnim interesovanjima.Hvala sto postojite!
:spot:clap.gif' alt=':clap:'> To sam odavno želeo da napišem!

Pridruzujem se cestitkama, i kako neko vec rece: jos 105 pa opet!

Ziveli

evo i ja da se pridružim četitkama, i da vam poželim da porastete VEEEEEEEEEEELIKIIIIIIII. 

Srecan rodjendan i da ga slavimo bar jos 200 god  :D

Moram samo nesto da dodam iz mog ugla...

Hvala sto postojite!

Svaka cast!

Potpisujem :)

Честитам!

И ја се, иако нисам члан чак ни форума већ вас само читам, осећам делом подухвата.