Jump to content

Featured Replies

Posted

Ispred nas - kapija. Iza kapije - Zambija. Lokalni seljak, koji ujedno izigrava i graničara, kratko proverava naše pasoše, a zatim nas pušta da prođemo. Zambija, pomišljam uz osmeh, dok prolazimo pored prvog sela. Zemlja u kojoj teče med i mleko. Zemlja u kojoj sigurno ima i nešto drugo osim afričkog buša, gde nema navalentnih ljudi, gde...

Autori: Marko Đedović, Lazar Pašćanović

Pročitajte ceo tekst

eh, a bila sam ubedjena da je kondukter nash pastir :(

Svidja mi se ovaj post, skroz. :)

Ахах, сит се насмејах. ;D

Одлично! :spot:

Sjajno docarano! :)

fantastično :D dopada mi se ideja da ste vi radnici elektrodistribucije :D takođe, zanimljiv koncept da čitaju stare novine ali ne gledaju stare filmove :D lepo ste ispričali, dobar smisao za humor, prijalo :)

Uh, odlično... vidi se da ste sačuvali duh, mada ste već bili izmoreni ponavljanjem istih motiva... Super je ono "Lazar se smanjio nekoliko centimetara". :D Primetio sam da u poslednjih nekoliko blogova postaje sve teže pogoditi koji od vas dvojice piše ako ne pogledam ime iznad pasusa... kao dva muzičara koji lagano štimuju svoje instrumente jedan prema drugom... :)

Nasmejao sam se pojedinim delovima teksta i onim sjajnim spotovima. Vec mi je zao kada pomislim da se prica primice kraju, a ovi tekstovi su postali vec neka vrsta opijuma za mene. Bice zanimljivo procitati sve odjednom, od pocetka do kraja. Verujem da su svi koji ovo redovno citaju zahvalni za trud koji ste ulagali pisuci i deleci price.

toliko sam se navikla na vase sarene opise da jedva cekam sledeci tekst,nekako mi se cini kao da cete uvek biti tamo da bi mi lenjivci od kuce mogli da zamisljamo Afriku!!:)

Sjajno!  clap

I posle svega sticete status VIP, pa vas pustaju u Zambiju bez vize  ;D

Iako jesam, ne znam zasto sam se iznenadila da cak i u sred Lusake postoji kineska radnja  ::crazy:

Pitanje... da li je u svim zemljama kroz koje ste prosli od Kenije, kompletan skolski sistem na engleskom?

Сад се вратите лепо у Етиопију и изведите исти трик с визом ;)

Mislim da se zakon treba postovati!!!

Ja vas ne bi pustio u Zambiju!!!

:)

On 3/15/2010 at 9:07 AM, dosljak said:

Mislim da se zakon treba postovati!!!

Ja vas ne bi pustio u Zambiju!!!

:)

Вероватно би Србија наследила тај споразум о визама са Замбијом да се неко из МИП мало потрудио, али ко ће се тиме бактати...

Nikako da ostavim komentar, ali secam dok sam citala da sam osecala sve nedace koje su vas snasle  :) ali kada je usao covek u odelu u bus, znala sam...samo je tesko to zamisliti :) mozda to i nije lose, pozoriste u busu, samo da malo menjaju repertoar  :) ali novine stare 5 godina  :cry22:

svaka cast na reportazi,napisana savrseno,idealno za citanje,svaka cast,bas ste odradili sve pozdrav sa obala Pacifika