Jump to content

Featured Replies

Posted

Jednom davno bejaše Zastava. Bejaše Zastava Kluba. I onda, pod tom Zastavom lakše se i lepše hodalo.

Pričam vam i svoju priču, priču o zastavi i sebi, jer je i meni bilo lepše sa tom Zastavom. Bila je to divna Zastava, moćno se vijorila na vetru i pevala pesme (ili ih šuštala) o svima vama, tj. nama.

Neki od vas je se sećaju sa pohoda na Željin...

Ali avaj! Dok nas je predstavljala na sajmu Erotike ili Exitu, ne sećam se više, zli ljudi su je ukrali i verovatno obeščastili.

Sad, pošto nas čeka novo planinarenje, red bi bio da ove pete godine opet imamo Zastavu...

Prošla zastava je bila moja i samo moja jer sam je ja platio i nacrtao i sve sve sve (delom je bila Ivina, ali ja sam imao kvorum), a sada eto, ova nova može biti delom svačija. Ja ću zastavu svakako praviti, a ako neko hoće da priloži nešto, dobrodošli ste. Ta zastava će se pojavljivati na svakom nekom skupu da nas prati i nadgleda...

Pošto sam danas zvao štampariju i čuo da je cena samo 1800 dinara po metru kvadratnom (što je i meni i Lazaru sumnjivo) ja sam za to da se naprave dve zastave...

Eto, toliko o Zastavi.

Call me...

:mrgreen:

Naravno da se secam zastave  :) ja prilazem, koliko budem mogla i sto se mene tice, zadrzi je  :)

S obzirom da sam skrivio gubitak prve zastave (poneo sam je na EXIT), mislim da bi bilo ok da učestvujem sa 50% u ukupnoj ceni, koliko god da je... naravno, to ne znači da bi zastava bila "moja", već naša...! :)

I ja bih prilozila koliko treba  :) i slazem se da bi valjalo napraviti dve, verujem da skupljanje novca nece biti problem...

Kako cemo se organizovati? Uplacivanje na neki racun? Suma- ko koliko moze?

Ja mislim da treba napraviti 3 zastave. Jednu koja bi stajala u NSu, drugu koja bi stajala u BGu i trecu za Nis! Ako nema dovoljno skupljenih para javljam se da sam finansiram ovu za nis!

• Author

Kiko bate, slažem se za tri zastave! Samo da ne bude više zastava nego ljudi :D

Napraviću onda svakako pripremu za tri različite zastave.

• Author

Ali, direktno Acketa nema račun na koji možete da uplaćujete  :(

Baš nedavno sam zatvorio poslednji jer sam shvatio da mi trenutno ne treba.

Dakle, ili na KPS račun ili ćemo se dogovoriti drugačije.

:mrgreen:

Marina ima racun u banci... 3 racuna doduse

a imamo i onaj racun koji je Relja otvorio za help sistem

itd itd...

ako zastavu opet pravimo u Beogradu u onoj istoj radnji onda celu proceduru preuzimam na sebe

i naravno dodajem pare za istu

;D

Dopada mi se ideja o 3 zastave i podrzacu je sa koliko budem mogao. Cekam dalja uputstva.

ja predlazem da imamo ovu za ekstremisticko krilo nashe organizacije:

http://i43.tinypic.com/29qfxb5.jpg

A ovo cu prvom prilikom da metnem na majicu, ako neko nema nesto protiv  :D

:D ovaj mpetrovic se otrgao kontroli otkad nema nikodijevica. elem, javite di.

Prilazem i ja za Zastavu svakako!

mpetrovicu svaka cast!  clap.gif' alt=':clap:'>  ::crazy:

Stvarno, jel moze da se iskoristi za majicu?