Jump to content

Featured Replies

• 1 month later...

Uz zastavu ide i himna. Napisacu je sa zadovoljstvom a za zastavu prilazem koliko se dogovorimo.

• 3 weeks later...
  On 3/12/2010 at 9:12 AM, marko.petrovic said:

ja predlazem da imamo ovu za ekstremisticko krilo nashe organizacije:

http://i43.tinypic.com/29qfxb5.jpg

XAXAXAXAXXAAXXAAAA!!!!! Ovo je fenomenalno!          Mislim da bi za majicu bilo pravi hit! Autore?

Šta bi sa Zastavom, jel treba još keša, da dodam? Plaši me Marina da ne zapali u Indoneziju sa prikupljenom lovom :D kako ćemo je naći u prašumama Bornea?

• Author

Ehej Slobo sinak, nema te!

Dobro si me podsetio s' ovom temom.

Evo ovako, dizajn za zastavu kakvu smo imali, imam sačuvan i to neće biti problem da se štampa.

Pošto smo pričali o tri zastave, možemo uraditi sledeće.

Sve tri zastave bi bile po istom dizajnu, samo sa malo različitim bojama.

U Novom Sadu bi ostala žuta, u Niš bismo poslali crnu, a u Beograd crvenu. Predračun ću napraviti sutra ako bude sve po planu, pa vam reći koliko i šta, a onda možemo da se dogovaramo da li nam treba toliko ili ćemo manje. Iskreno, pojma nemam kolika je sada cena.

Hteo sam da radim i neke drugačije zastave, ali realno nemam vremena da se pozabavim time, pa će to sačekati.

Ili, možda možemo da pravimo mpetrovićevsku zastavu  ::crazy:

:mrgreen:

Nije me bilo, ali tu sam  ::artist:

Meni je ovaj artisticki izrazaj mpetrovica pravi pogodak, ko to vidi ne moze da ostane ravnodusan i mislim da bi ovakva majica bila bas fora  :hihi:  Mozda bi samo na mesto ona 4 C mogao stajati KPS logo s cipelom!

pravite je slobodno, vectormagic (google it) moze besplatno da na brzinu prebaci u .eps, pa posle moze lagano da se stampa na bilo kojoj velicini.

al ako se ova piratska zastava stampa, onda je bolje da se za Nis uradi plava, a da crna bude samo ova piratska.