Jump to content

Featured Replies

Posted

I evo jos jedne ocekivane linije BEG-MAD Spanair-om.

28MAY 29OCT ....5.7 MAD BEG 0700 1005 JK 173

28MAY 29OCT ....5.7 BEG MAD 1050 1405 JK 174

Jos uvek nije ubaceno na njihovom sajtu ali trebalo bi uskoro. :banana:

*5 i 7 znaci petak i nedelja  ;)

Pogledaj na www.spanair.com

Sad je moguce kupiti karte. Koliko vidim najjeftinije je 184€.

za barsu je bilo slicno koliko se secam - prvih par dana  su bile 180eu a onda su ubacili po 100eu karte....jeftinije ispadne sa presedanjem u barsi tako da sumnjam da im je to cilj ;)

• 2 weeks later...

Da li je neko putovao (i kupovao karte) kod Spanair-a? Kakva su iskustva? Na sajtu, recimo za destinaciju Beograd - Malaga, preko Barse, u jednom trenutku kaze da je karta 83evra, a posle, u procesu rezervacije, kaze - total amount 165 evra :?

Da li je neko putovao (i kupovao karte) kod Spanair-a? Kakva su iskustva? Na sajtu, recimo za destinaciju Beograd - Malaga, preko Barse, u jednom trenutku kaze da je karta 83evra, a posle, u procesu rezervacije, kaze - total amount 165 evra :?

Kupio 5 karti...bezobrazni su, menjaju cene non stop. Npr za Barsu bila cas 20e + takse, a cas 70-100e + takse.

Na kraju uhvatim momenat kad je 20e, pogresio sam jendom kod ukucavanja broja kartice, izgubio malo vremena i istekne mi sesija. Krenem ispocetka, a ono cena sad 100e,...acekao sam ujutru i kupio po 70e.

• 4 months later...

Trazio sam karte BG-Madrid za januar na njihovom sajtu, ali uopste nema direktnih letova, samo preko Barselone. Koliko znam, direktni letovi su petkom i nedeljom i za septembar ima, ali npr. za petak 7. januar nema nista, a za nedelju 9. januar samo preko Barselone. Da li ce biti, tj. da li da cekam, ili da uzimam preko Barselone?

• 3 weeks later...

Trazio sam karte BG-Madrid za januar na njihovom sajtu, ali uopste nema direktnih letova, samo preko Barselone. Koliko znam, direktni letovi su petkom i nedeljom i za septembar ima, ali npr. za petak 7. januar nema nista, a za nedelju 9. januar samo preko Barselone. Da li ce biti, tj. da li da cekam, ili da uzimam preko Barselone?

Koliko sam cuo, ukidaju MAD ali ostaje BCN od zimskog reda letenja. Popunjenost aviona nije bila na zavidnom nivou i mozda postoji mogucnost da ce obnoviti letove od letnjeg reda letenja 2011 :(

I ovaj ortak je leteo za Madrid i rekao mi je da nije baš bio pun avion kao za Barselonu, ali da je bilo sasvim solidno putnika.. Ma možda ga vrate na leto... Ja se iskreno nadam da će to uraditi i sa airBalticom.. Shmrtz

• 2 months later...

danas sam dobio informaciju iz spanske ambasade da se letovi MAD-BEG ponovo uspostavljaju na prolece.

• 3 months later...

Španska Low Cost avio kompanija SPAN AIR objavila je juce novu promotivnu ponudu i pustila u prodaju avio karte na pojedinim destinacijama po ceni od 36 EUR (cena karte u jednom pravcu sa uračunatim taksama).

Booking period traje do 03. marta, a avio karte koje su na promociji obuhvataju putovanja do 30. juna 2011.

• 2 weeks later...

Spanair spustio cene iz Bga do skoro svih španskih gradova. Promocija do 15.03. :blob:

Ja ne znam jel se to samo ja lose snalaizm na njihovom sajtu ili sta je u pitanju... ja kad ukucam spainair.com ne vide mi se nikakve promocije, a kad sam obelezila  Bg i Alicante povratna, izadje mi u onim boxovima recimo 130 e a kad kasnije idem dalje cena ispadne veca za jedno 100 e ... Nista mi nije jasno  :?

Help please ;)

To je izgleda kod njih normalno,

karta BG - Barcelona je 40 eura u jednom pravcu ali je taksa jos toliko i kad sve saberes povratna je oko 160

@ abraskas:

Ja sam odgovorio na tvoje pitanje koje su najjeftinije karte kod njih... A to je, kao sto kaze Dragance kad stoji 0 eura

Evo i ja sam to spominjao ;)

Ja bas danas uzeo do Barse onu od 0 eura, sto ustvari kosta 55e :)

Lepo pise 0 eura, pa u sledecem koraku stoji 45 eura, a tek kad se odabere placanje karticom na kraju bukiranja, karta sa svim taksama kosta 55 eura...