Jump to content

Featured Replies

Caos. Da li neko moze da mi odgovori da li mogu uneti malu kabinsku torbu (42x23x35) i svoju tasnu, bez doplate? :smile:

Ako je doplata potrebna, koji je to iznos ako neko zna...

Hvala!

bez doplate dozvoljena je JEDAN komad ručnog prtljaga max dimenzija 42x32x25 cm.

uz doplaćeno prioritetno ukrcavanje pored pomenutog moguće je uneti još jedan komad prtljaga max dimenzija 40x30x18 (torbu za lap top ili ručnu tašnu, na primer)

Накнада за приоритетно укрцавање је

650,00 RSD ако је купите путем интернета или преко Wizz Air позивног центра

3.250,00 RSD ако услугу купите на аеродрому

не може да се рефундира

Edited by du-ki

^^ Ja sam doplatio na veci ranac (onaj standardan cabin, 55 duzina) za let Temisvar-Milano za 12 evra.

• 2 weeks later...

Kad se nisam slogir'o sad :blink: Bacih oko cisto da proverim cene cekiranog prtljaga kod Wizza, u glavi mi cifra 20 evra, do max 30 evra, jer znam da dozvoljavaju torbe do 32kg. Konkretno, za letove od/do Pariza, iz TSR ili BEG, jedna torba, po smeru, kosta otprilike 37-55 evra:psuje: Bas su lepo uznapredovali s cenama.

Edited by Dragance

• 1 month later...

Pozdrav,

Putujem uskoro za Nirnberg iz BG-a, uzela sam veliki kabinski prtljag 56x45x25.
E sad, imam ovakav kofer. Sirina i debljina mi se uklapaju u dimenzije, medjutim visina mi je problematicna. Bez rucki i tockova je 50, kad merim ukupno je tacno 56 cm do kraja ove rucke za vuču, e sad ako se doda ova gornja rucka to je jos 2 cm..znaci bude oko 58 cm. Zanima me da li bi mi pravili problem? Putovala sam prosle godine u Svedsku, doduse sa malim kabinskim koji je zadovoljavao dimenzije, nisu ni trazili da ga stavljam u onaj ram, ali sam vidjala ljude i sa većim koji su prolazili, bilo je o tome reci i ovde vidim. Ne znam da li da idem sa ovim da rizikujem, hoce li inistirati da se ubacuje u ram pa da mi ne daju zbog rucke i hoce li opste moci da se zatvori ona kaseta gore u avionu, zaboravila sam koliko je to veliko? Ili da kupujem sad drugi kofer/torbu..bas mi se ne daju pare :/

Problem mogu da prave, i onda bi te natjerali da platis (ne znam koliko je tacno, moze se iskopati na Wizzair.com ). Sad, hoce li, to je druga prica :smile:
58cm moze da stane u onaj pretinac, u najgorem slucaju ces morati okrenuti kofer sa strane.

Hahah, hvala na savetima :biggrin: probala bih sa ovim proci, bitno da moze u pretinac da stane, nadam se da nece zezati na kontroli. 
A nasla sam u kuci neku torbu koja se uklapa, ali je nezgodna moram da je nosim, kofer je bolji zbog tockica.

Da li je i kako prošlo? Imam isti kofer, treba da letim za Nurn, da li ovakav kofer spada u veliki - plaćeni kabinski prtljag?

https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/informacije-o-putovanju/prtljag#/

Пртљаг

ЧЕСТО ПОСТАВЉАНА ПИТАЊА

МАЛА КАБИНСКА ТОРБА

42×32×25 CM

БЕСПЛАТНО

ВЕЛИКА КАБИНСКА ТОРБА

56×45×25 CM

ПЛАЋА СЕ

ЧЕКИРАНА ТОРБА

149×119×171 CM/МАКС. 32 KG ПО КОМАДУ

ПЛАЋА СЕ

КОМАД ЛИЧНОГ ПРТЉАГА

40×30×18 CM

СА ПРИОРИТЕТНИМ УКРЦАВАЊЕМ

• 1 month later...

NO MORE FEES FOR HAND LUGGAGE - FROM 29 OCTOBER❗
Fantastic news for today! ? From 29 October 2017 onwards you will be able to bring on board one bigger bag (55x40x23cm) as hand luggage, which will be included in the ticket price. ? This change means a 50% increase in volume compared to the previous size of free hand luggage allowance. Are you flying with us this autumn? ? Read more detailed information about our new cabin luggage policy here goo.gl/Hm4iCz and here goo.gl/ZmDc7j

Edited by Duya
URLs

• 5 months later...

Sa ovim novim baggage policy, koliko su striktni za max 10 kg? Jos ako neko ima iskustva iz Eindhovena :smile:

On 24.12.2017. at 1:28 AM, FilipBgd said:

Sa ovim novim baggage policy, koliko su striktni za max 10 kg? Jos ako neko ima iskustva iz Eindhovena :smile:

71%

Pre pat dana Eindhoven, nisu nista merili. Ali ako ides na pult za cekiranje stave na vagu da bi dobio nalepnicu za kabiski prtljag, videce koliko je tezak.

• 4 weeks later...

Jel zna neko kako da dodam Wizz Priority za samo 2 od ukupno 4 kupljene karte?

Čekirao sam nas četvoricu, ali nam trebaju samo 2 dodatne manje torbe (jer smo kupili 2 nargile i svasta nesto :biggrin: ); kad udjem u Wizz app na "add services", on mi odmah zaracuna 4xPriority, i ne vidim padajući meni za izbor kome da se doda.

• 3 weeks later...
On 1/19/2018 at 1:56 PM, Shumey said:

Jel zna neko kako da dodam Wizz Priority za samo 2 od ukupno 4 kupljene karte?

Čekirao sam nas četvoricu, ali nam trebaju samo 2 dodatne manje torbe (jer smo kupili 2 nargile i svasta nesto :biggrin: ); kad udjem u Wizz app na "add services", on mi odmah zaracuna 4xPriority, i ne vidim padajući meni za izbor kome da se doda.

I mene zanima ovo..

• 4 weeks later...

Da li je neko sa wizzairom imao losih iskustva sa kozmetikom u rucnom prtljagu? Cula sam da je nedozvoljeno unos maskare,pudera i slicno?

Molim za iskustva?

On 5.2.2018. at 12:17 PM, Chulenzy said:

I mene zanima ovo..

Preko kompa kada udjes na rezervaciju mozes kod svakog putnika da dodas pojedinacno torbu.

Edited by Malta2018

21 hours ago, LadyJelena89 said:

Dozvoljeno je uneti tecnosti koje su u pakovanjima do 100 ml, i da staju u plasticnu providnu zip kesicu

Ne postoji nesto od kozmerike sto se ne moze uneti u rucnom prtljagu?

niko od wizz sluzbenika nikad nece oduzeti nista iz prtljaga, to moze da ti oduzme samo sluzbenik na carinskoj kontroli ili na skeneru, sve sto je u tecnom stanju preko 100ml ce ti oduzeti dal je to kozmetika ili ne nije bitno

• 4 weeks later...

Poz Wizzovcima. Znam da su pre par godina uveli retardirano ograničenje kilaže na par kg sa nekim smešnim dimenzijama. Jel to od kraja prošle godine vratili na ono regularno, 10kg i 55cm? Dal je moguće da su uradili nešto na bolje? Pričam naravno o hand luggage. 

Još jedno pitanje. Leteo bih leti iz Stokholma (Skavsta) do Srb ili Mkd. Verovatno ima ljudi koji su leteli odatle. Imaću cenim valjda oko 15kg (ograničenje 10). Koliko su tu striktni, da li zahtevaju da mere hand luggage na check in pultu i da li posle mere još jednom prilikom ukrcavanja? U prevodu: ako imam preko 10 jel mogu da ih zajebem i ne platim preko toga? :biggrin:

Hvala.

1) yup, vratili su na regularne cabin dimenzije, isto je kao kod svih

2) ako pitas u globalu, nema nekih pravila, sve zavisi ko radi na aerodromu. Ako pitas konkretno za ovaj aerodrom, to ti ne mogu pomoci :biggrin: