Jump to content

Featured Replies

• 4 months later...

Neznam da l' si vec otputovao ali da dam i ja svoj savet pa mozda zatreba nekome.

Fojnicka vetrovka je EXTRA jakna, ako je vec imas mozes sledece:

Kao sto je neko rekao prefarbaj je ako imas mgucnosti ali ne u crno vec u palvo, crveno ili neku boju koja upada u oci a svi znamo da putnici nose drecave ranceve pa ti to mozda pomogne.

Prsluk marker OBAVEZNO ponesi jer prakticno da i nezauzima mesta a moze da ti bude premija.

Posto stopiras probaj da izgledas sto pristojnije obrijan, osisan, cista odeca i uopsteno da izgledas pristojno.

Ja sam prestopirao Srbiju uzduz i popreko i obecavao sebi da cu kada polozim svima stajati ali danas vec biram be stajem svakome vec prvo osacujem i kada stanem trudim se da stanem malo dalje da stoper mora da dopesaci 20-30 metara, tako da mu u ocima vidim jel stoper ili vacaros posto je srbija puna ljudi koji stopiraju kako bi makli mobilni ili neku sitnicu iz auta.

Stoper koji izbezumljeno trci ka autu sto zbog toga sto je odvalio od cekanja i neizmerne srece jer mu je neko stao aso zbog kulture da ga dobrotvor ne ceka je definitivno pun pogodak.

Posto su na putu losi higijenski uslovi potrudi se da se ne osecas na znoj jer bi vozac mogao da ti kaze kako izlazi na sledecem iskljucenju kako bi te sto pre izbacio napolje.

Sto se tice zakona koji zabranjuje nosenje vojne opreme, poskidaj sve oznake i OBAVEZNO etiketu na vratu i na njeno mesto prisijes etiketu sa neke obicne jakne.