Jump to content

Na koju planinu biste se najradije penjali u okviru petog tradicionalnog noćnog uspona? :D 46 members have voted

1. 1. Na koju planinu biste se najradije penjali u okviru petog tradicionalnog noćnog uspona? :D

• Голија (Јанков камен)
      23
    • Бесна кобила
      3
    • Варденик (Велики стрешер)
      0
    • Вучје (Кукавица)
      2
    • Влашка планина
      18
    • Дукат
      0
    • Јастребац
      0
    • Руј
      0

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posto nisam toliko expert za planinine da vas pitam gde je najveca zabit? ja bih tamo  ;D

sto se mene tice vec je kasno za gde god, ja sam glasao za Goliju... ;D  mada bih da je bilo "gde god" glasao verovatno za to :) 

A sta ako bude neresen rezultat izmedju neke dve opcije?  ;D:P

Produzeci, pa penali!

Ja samo nisam za Jastrebac, to mi je domaca planina (ja sam iz KS), is'o bih negde gde nisam bio

Mozda Besna Kobila, deluje mi bas onako... besno! :)

Hm...guglirajuci ove planine pomislih.....kolka li je ova nasa Srbija! :)

Posto su ionako sve destinacije mlogo daleko od mog Silbasa,  odlucio sam se za BK :kamp:

Golija:

U blizini se nalazi i čuveno Daićko jezero, prirodna retkost za koju se takođe vezuju razna predanja. Neki tvrde da se tu okupljaju najlepše gorske vile dok drugi kažu da su se svatovi utopili na tom mestu i od tada se dešavaju čudne pojave.

:)

Izgleda da se zaboravilo kako su mase podlozne uticaju i povodljive.:-)

Dakle, izborna tisina do kraja glasanja i jos da se ukine mogucnost gledanja rezultata.

I ja bih jos upitao za rok vazenja ove demokratske tekovine?

Jerbo, necu da glasam ako nisam siguran da l' cu uopste didem, i da znam do kad mogu da se premisljam.

• Author

Hm, argumentovano lobiranje je dozvoljeno, čak i poželjno. Nema tišine. :D

Stavio sam rok za glasanje po Kikinom predlogu na 15. april. Razmišljam i da uključim opciju da svako može da izmeni svoj glas, ako se u međuvremenu predomisli.

Ja glasam da se zestoko podelimo izmedju vlashke planine i golije i onda zabatalimo obe i odemo na neku trecu, recimo  besnu kobilu. Ja bi' bio srecan da mogu u CVju da stavim da se penjem nocu na besne kobile...

a da se podelimo, pa pola na jednu, pola na drugu? Eto, za peti uspon da nas ima toliko da krenemo po dva vrha odjednom... Za deseti, simbolicno, po tri.. Itd :D

Achachachanski, dajder stavi da menjamo predloge, ocu na besnu kobilu!

Мора Срија, така је традиција за сада. Уосталом остало је далеко за један-два дана.

@ geograf ... mora Srbija. Ova akcija je i pokrenuta zbog upoznavanja srbije, njenog kulturnog nasledja i promocije jeftinog putovanja ljudima iz Srbije.

Guest
This topic is now closed to further replies.