Jump to content

Featured Replies

Avionski prevoz + 3 nocenja u Parizu na final 4 Evro lige:

Cena 350 eura

Aranzman obuhvata:

- kompletnu organizaciju i vodjenje puta,

- transveri na relaziji Beograd – Temisvar – Beograd,

- povratna avio karta sa svim taksama, Temisvar – Milano – Pariz,

- 3 noćenja sa doručkom (buffet) u hotelu u Parizu

Aranzman ne obuhvata

-        ulaznice na meceve final four-a

-        doplatu za dvokrevetnu sobu

-        medjunarodno zdravstveno osiguranje

-        individualne troskeove u hotelu i za vreme putovanja

Sve je to ok, ali kako mogu da garantuju tu cenu, obzirom da svi znamo kako se menjaju cene karata kod WizAir-a, pa i Ryan-a, a da agencije ne mogu da kupe karte unapred jer moraju pre kupovine znati imena putnika. Jedino ako su pokupovali dosta karata, pa će raditi promenu imena i platiti name change fee, ali nisam siguran da im se to isplati.

P.S. I kako su, dovraga, uklopili letove?

haha, ne znam, ni meni nista nije jasno. samo sam preneo to sto pise na njihovom sajtu. moguce da nemaju pojma o promeni cena kod wizza i ryana, pa misle ono sto vide danas ostace do poslednjeg dana. iskreno, ne bi me cudilo.

Sve je to ok, ali kako mogu da garantuju tu cenu, obzirom da svi znamo kako se menjaju cene karata kod WizAir-a, pa i Ryan-a, a da agencije ne mogu da kupe karte unapred jer moraju pre kupovine znati imena putnika. Jedino ako su pokupovali dosta karata, pa će raditi promenu imena i platiti name change fee, ali nisam siguran da im se to isplati.

Ako kupis vise od 25 karata - group booking, ne mora da dajes imena putnika sve do pred let (72 sata pre leta). Tako da ne placaju nikakav name change fee niti booking fee.

Resili smo misteriju.  ;D

Kontiki-lopovi!!!odvratni su,namerno su izbacili ponudu  samo za 7 maj!

Sto se tice Jungle tribe-a,zvala sam da pitam kako se ide,al oni u tu ponudu "okacili" tek tako i sad su izajavili kako im je mnogo skupo iz Temisvara i da ce biti od sutra nova ponuda sa letom iz Budimpeste,skuplja za 20 30 evra!

Ako kupis vise od 25 karata - group booking, ne mora da dajes imena putnika sve do pred let (72 sata pre leta). Tako da ne placaju nikakav name change fee niti booking fee.

Resili smo misteriju.  ;D

Možda, ali njihova ponuda je glasila Temišvar-Milano-Paris, a RyanAir nema group booking, a i da ima, opet nikako ne mogu da uklope letove bez noćenja u Bergamu, a to nigde ne piše. Pre će biti da je tačno ovo što je cica napisala, da su oni to okačili tek onako, a da u stvari nemaju pojma kako će to sprovesti. U svakom slučaju, neozbiljno.

Mislim, ovo je idealna prilika agencijama da zarade na navijacima. I ako je nekome ostalo nesto slobodnih mesta za 07.05. povukli su ih dok ne vide da li ce biti odredjenog broja ulaznica za agencije. Time, dizu cenu aranzmana za 100% a kao i po obicaju, bas ih je briga za putnike.

MM je isao na nekoliko tih finala, utakmica, jedno od njih Istambul valjda evropsko u basketu. Vikend aranzman preko jedne gore pomenute agencije bio 219e 3 noci i avio a kada su namirisali da ulazimo u finale cena je na volseban nacin skocila sa 219 na 449. Neka je ulaznica bila i 50e, a nije. Avion je taj isti koji je bio, ako je carter onda je  jos jeftiniji. Hoteli su ti koji su bili i u ponudi od 219.

Rezime,

imam dovoljno godina da preporucim nekome nesto iz iskustva a ne da polemisem o tome sta je lakse, lepse. Tvrdim, ako neko zeli da se opkladimo...izaberite bilo koju agenciju iz Srbije koja vodi na final four za tih 4 dana cu sa ulaznicom kupljenom na crno imati aranzman jeftiniji minimum 150eur. Putovacu naravno avionom. Spavacu u, naravno, hotelima. Gledacu utakmicu u, naravno, dvorani.

Ko izgubi, placa troskove ovom drugom.

clap.gif' alt=':clap:'> :clap: clap.gif' alt=':clap:'>

Samo da se javim da sam konacno resila pitanje Pariza,pojeftinile su karte za Pariz iz Temisvara,sada su 175e.Ne znam da li ce dalje padati cene ili rasti....

u subotu sam bas bukirala preko Intesine Internet Vise 2 karte TSR-Paris. Pol 07.05 povratak 10.05.

Povratna sa visa tax 235eur. Puta 2 naravno.

Nego, koliko ima mesta na tom letu - postavlja se pitanje, da li neko uopste leti tim avionom? Ili su uzeli dzambo za tu priliku.

Nesto gledam sad nase karte za Portugal. Koliko znaci za low cost i 15 dana bukiranje unapred.

Okruglo za 4 leta usteda za nas dvoje 270eur. Eeeeee, za 15 dana, covece. Platili smo 89 Milano-Faro-Milano (sad je 250) temisvar-milano 30 (sad je 80) i milano -sofija 40 sad je 100.

Nego, Porto-Faro za dvoje Ryan-om je 12eur....interesantno za iskoristiti...Samo oneway rent-a car oderu (50-100eur pride)

post koji je dragan_zvecan ostavio je prebacen je ovde.  tamo se mozete dogovarati svi vi koji trazite drustvo za odlazak u pariz na F4

Ja sam isto kupila karte preko Wizz a ,7-10 maj.jedna je kostala 170e ,bez prtljaga naravno.

Izvini a kojom kompanijom od Budimpeste do Brisela i od Brisela do Pariza? Ja takodje hocu da idem na fajnal for ali su mnogo skupe karte,cak i iz Temisvara karta trenutno kosta 200 evra bez prtljaga ,tako da se uopste ne isplati.

pa i ne treba ti prtljag...osim ako ne ostajes tamo.

Naravno da ostajem tamo!pa necu da spavam na ulici od petka do nedelje!

Ja sam isto kupila karte preko Wizz a ,7-10 maj.jedna je kostala 170e ,bez prtljaga naravno.

dobro da smo bar prtljag izbacili...

Ahaha....neki bzvz kod Ajfelovog tornja ,2 zvezdice al izgleda okej.bio je oko 300 e za 2 osobe.ti?

vidite sa 2 zvezdice Mary's hotel u ulici Malte. na bookingu su cesto super ponude za njega tipa 96 evra cetvorokrevetna za noc, a ok je lokacija - Republika, i cisto je prilicno.

Ja sam isto bukirala hotel sa dve zvezdice na Monmartru, Iliade XVIII. Inace, hotel ima dobar rejting, a nocenje sa doruckom nasla sam za oko 55 evra.