Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima! :)

Planiram da skoknem na 1 dan da ubijem dosadu do Temisvara, a usput taman i da testiram novi pasos :)

Interesuje me da li je potrebna medjunarodna vozacka dozvola? Ne daje mi se bas 2000 dinara za 1 prelazak  :ll:

Pozdrav svima! :)

Planiram da skoknem na 1 dan da ubijem dosadu do Temisvara, a usput taman i da testiram novi pasos :)

Interesuje me da li je potrebna medjunarodna vozacka dozvola? Ne daje mi se bas 2000 dinara za 1 prelazak  :ll:

Mogu da zatraze mada meni nisu nikada. 2000din je i vazi 3 godine tako da ako planiras ikada jos da ides bolje je uzmi ;)

offtopic: napisi datum kada bi isao mozda neko tada ide na aerodrom pa da ga povezes kad vec ides ;)

Bio sam u Rumuniji bezbroj puta i nikada mi nisu trazili medjunarodnu dozvolu. Zapravo, vozio sam od Slovacke do Jermenije i samo na ulazu u Albaniju su mi trazili medjunarodnu dozvolu i to na jednom prelazu, a na drugom nisu...

Nemoj trositi novac ni za sta. ;)

Ja mejdunarodnu vozacku imam vec 4 godine i nijednom mi niko nije trazio a vozio sam bas dosta po inostranstvu. Cak je bilo slucajeva kad sam nudio medjunarodnu dozvolu a nisu hteli da je uzmu nego kazu nacionalna je vise nego dovoljna tako da ne znam sta da ti kazem. Ako ides samo jednom nemoj bacati pare ali ako ces ici vise puta uzmi je nikada se ne zna, mozda ces ici i za Albaniju ;)

Ja mejdunarodnu vozacku imam vec 4 godine i nijednom mi niko nije trazio a vozio sam bas dosta po inostranstvu. Cak je bilo slucajeva kad sam nudio medjunarodnu dozvolu a nisu hteli da je uzmu nego kazu nacionalna je vise nego dovoljna tako da ne znam sta da ti kazem. Ako ides samo jednom nemoj bacati pare ali ako ces ici vise puta uzmi je nikada se ne zna, mozda ces ici i za Albaniju ;)

+1

ne mogu da verujem da savetujete coveku da ne izvadi medjunarodnu dozvolu. Cesto putujem za/kroz Rumuniju i u 20 posto slucajeva su mi trazili.E ti sad vidi da li zelis da imas medjunarodnu dozvolu na 3 godine ili da castis jadne rumunske granicare sa 20 evrica. A madjari i rumuni iako su EU vole da zavitlavaju i traze mito.