Jump to content

Featured Replies

Posted

Jedno pitanje: kako da nadjem smestaj u Guci???

Krecem sutra iz Sarajeva sa dva (mozda 3) druga i imamo potencijalni smestaj za 2 osobe u satrou kod nekih prijatelja... Nemamo sator a negde sam procitala da se tamo ne mogu iznajmiti tj. na sajtu je pisalo potreban sator ili vreca za sapavanje?! Ovo drugo imamo.

Probala sam preko hospitalitya u Cacku i Kraljevu al bezuspesno...

Tako da....ako neko ima prazno mesto u satrou..... :-D Ja sam iz NSa i dolazim sa Francuzom, Spancom i potencijalnim Englezom...

Btw, pokusacemo da stopiramo odavde, tj verovatno od Pala posto kontam da nije bas najpametnije stajti? na izlazu iz Sarajeva sa natpisom Guca.... :spot:

Fala unapred!

Pozzz!

Jelena

Ahm, racunajte onda na neku dobru dusu :-D

Ozbiljno, posto se tamo ionako nikad ne spava, a imace kamp iza stadiona i kod skole valjda, mozete da pitate nekoga da odspavate u njegovom satoru kad taj neko ne bude spavao. Ima tamo raznoraznih ql likova i neko ce vas vec primiti :) A mozda budete mogli da se prostrete i u skoli ili kod onih iz crvenog krsta sto budu bili pored :)

Ja sam samo 17km od Guce, ali necu biti kuci, termin je u sred ispitnog roka :psuje: (ima nas i blize guci na hc-u :-P)

Sve u svemu, ne sumnjam da cete se dobro provesti pijjj

Jedno pitanje: kako da nadjem smestaj u Guci???

Ja prošle godine spavah u školi, za neki ekstra sitan novac, u fiskulturnoj sali. Stigao sam taman na vreme da se bacim na jednu od par strunjača koje su se tamo našle... a koju sam posle morao odlučno da branim.

Inače, sala je super za spavku, jer tamo preko dana vežbaju neki od najboljih trubačkih bendova koji nastupaju na takmičenju. Na onom stadionu možeš da ih vidiš samo iz daljine, a u sali sviraju na uvce, baš pored tvoje vreće za spavanje :)

• Author

E samo da vas obavestim da je operacija Guca? pijjj uspesno zavrsena! Iako smo stigli kasno u petak, nasli smo smestaj u skoli. Sve ucionice su bile popunjena pa su nas poslali u fiskulturnu salu koja je bila dupke prazna tako da smo bili sami i nismo nista platili! Extra!

Sto se festivala tice Guca je Guca, vasar.... Bilo je veselo, al nemam potrebu da idem i sl godine....

Btw, ako neko bude hteo da stopira iz Visegrada za Gucu - nemojte! Mnogo zajebana rabota!