Jump to content

Featured Replies

Posted

Pokusala sam da kupim kartu preko sajta edreams.com i na mail mi je stiglo da je karta rezervisana,ali ne i placena :?

A razlog za to je problem sa karticom.

Dalje pise da sacekam drugi mail u kojem ce me obavestiti dal sam platila ili ne.

Sledeci mail koji mi je stigao trazi da skeniram kreditnu karticu i pasos i da im posaljem  :o

Jel se nekom desavalo ovo?

Meni je cudno, nisam bas sigurna da cu da uradim to, ne znam sta da radim?

Sledeci mail koji mi je stigao trazi da skeniram kreditnu karticu i pasos i da im posaljem  :o

Uh, mislim da ne treba da im saljes sken kartice i pasosa. Ja sam cula za slicne slucajeve kod nekih drugih online servisa da su trazili isto sto i tebi pa su ljudi odustajali zbog toga. Da sam na tvom mestu otkazala bih celu transakciju sa njima. Nadam se da se u medjuvremenu nece dosetiti pa ti skinuti pare sa kartice.

Ja sam do sad edreams koristila samo za pretragu letova a onda bih kartu kupovala direktno na sajtu kompanije. Cena je bila ista, tj. edreams je prikazivao nesto manju cenu ali na kraju sa onom njihovom booking taksom ispadne isto.

A kad na googleu ukucas "edreams complaints" ... vidis da sa njima ima kojekakvih cudnih situacija...  ::crazy:

Jednom sa pokusao da kupim drugarima karte preko edreams-a i imao istu situaciju kao ti. Elem, rezervisali su mi novac na racunu i poslali obavestenje da nisu mogli da naplate karte i da im posaljem sken kartice i licne karte. Posto sam im poslao trazeno, rekli su mi da i pored toga ne mogu da mi prodaju kartu preko interneta i ponudili su mi da mi naprave rezervaciju, a da kartu kupim na aerodromu. Na kraju sam odustao od toga i rekao im da mi poniste rezervaciju, sto su i uradili i odmrzli sredstva koja su rezervisali na racunu.

Sve u svemu, nisam imao problema u smislu da su mi uzeli neku sumu novca ili nesto slicno, ali nisam ni uspeo da kupim karte.

• Author

Pa najverovatnije cu i ja odustati.

Ako posaljem mali da odustajem, nadam se da ce to negde da se evidentira i da mi nece uzeti pare :(

Prevoznik je jat, pa cu pokusati da je kupim preko njihovog sajta

'fala na savetima  :)

Pokusaj na www.opodo.de ili www.expedia.de

Ja tamo uvek nalazim jeftinije karte nego kod kompanija direktno.

• 8 years later...

Društvo zdravo! Danas sam kupio kartu za SPb iz Tivta za juli mjesec preko  eDreams. U međuvremenu sam saznao da ne mogu da putujem tada kada sam planirao pa me zanima gde na sajtu mogu da izvršim otkazivanje ? Unaprijed hvala