Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozzdrav ljudi  :D

Planiram neku turu sad čim otopli još malo,za početak sam mislio da iskrstarim Vojvodinom sa palcem na gore,

inače sam iz Bgda.

Nisam video na forumu da li već ima tema,ali zamislio sam da ponesem netbook sa sobom i postavlja sveže poruke

ovde na forumu sa pojedinih tačaka,autostop mesta,uspešnih ili ne,mesta za spavanje,blejanje,pijenje piva  :banana:

Ne znam koliko bi to bilo ineteresantno ljudima,ali ja bih svakako voleo da vidim neku takvu temu da neko drugi

takođe pokrene.Otprilike kao lajv dnevnik sa puta.

I naravno,uploadovati tone lepih i zanimljivih slika :)

Kapiram početi BG-NOVI SAD pa dalje skroz spontano i gde me put odvede :)

Ima li ko nekih zan. predloga ? :kamp:

Ima takvih akcija i ovde, to se zove blog.

Bas lepo sto hoces to da uradis. Javi se kad budes bio u Novom Sadu pa da te odvedemo u petrovaradinske lagume (podzemne tunele na tvrdjavi).

Za spavanje vidi couchsurfing.org, mada ne znam da li ces biti uspesan u manjim mestima. Sad ce i lepo vreme, ponesi neko satorce pa ako zapucas negde u preriji samo ga razapni.

• Author

E da, nisam video blog sekciju,hvala:)

Nov sam na sajtu pa dok sve pohvatam.

Za lagume vazi,nisam se sunjao mnogo na tu stranu NS.

Vise po gradskom jezgru i Fruskoj :)

Sto se spavanja tice,preferiram vise ledinu i vrecu,ili satorce,nego neciji kauc,ne bih

da smetam nikom na gajbi,a mnogo je jaci trip spavati negde na otvorenom :)

Samo jos sunce da sine :):pivoooo:

Sinulo je! kreni!

Bas bi bilo zanimljivo imati blog iz mesta koja su nam bliska ali jos ih nismo dovoljno upoznali i istrazili.

:kamp:

• Author

Slazem se:)

Samo neke jos obavezice da otkacim,pa ce za pocetak da padne NS,a mozda se skokne i krug NS/Mitrovica/Sabac/Bg...No otom potom jos :)

:kamp: p.s. najjeftiniji boravak od svih hostela i hotela je neko lepo mesto u sumarku kraj puta,spavao sam svojevremeno samo sa vrecom i podlogom (bez chadora),ali je jos uvek zemljica malo hladna za takve bubrezne avanture :)

Nema lepseg osecaja nego doruckovati negde ispod mosta :):eat: