Jump to content

1 Maj - Bugarska pecina Magura - Rabisko jezero - Belogradichk

Featured Replies

Posted

Ima li neko za 1 maj za Bugarsku za obilazak pecine Magura i neki rostilj na Rabiskom jezeru, kao i poseta stenama na Belogradichku (bile su kandidat za svetska cuda). Ide se kolima. Ne mora bast striktno 1 maj moze i ranije i kasnije +5 -5 dana.

Upiši mene  ;) Sad, rano je da ti baš kažem da sam 100% siguran, ali je veoma velika verovatnoća da ću ići. U svakom slučaju tema je otvorena pa ćemo se dogovarati.

• Author

E nisam verovao da ce ovoliko da se javi :) Ovako idemo cura i ja, ima jos 3 mesta. Krecemo iz Nisa. Za gorivo dajemo  po  10e tamo i nazad :) + ako treba neka taksa, vinjeta ali nije vise od 5e ukupno. Datum nebitan kad vecini odgovara, neki  od praznicnih dana a da vidimo  da radi pecina tad, mada neznam to kako da izvedemo. Nosim resetku za rostilj slucajno ako naidjemo na cudoviste iz Rabiskog jezera :)

ja se znam i sa globetrekkerom, i sa duletom.meraklijom, a oni se ne znaju medjusobno. Pritom sam i ja Nishlija. Dakle, sta ces vishe nego da podjemo nas trojica s vama, s tim da globetrekkera stavimo za suvozaca zbog njegove korpulentnosti, mada sam ja jos gori u sirinu al ne i u visinu ko on. Eto. Idealno resenje :)

Naravno , jedino ako je subota il nedelja il ponedeljak, to su neradni dani tad.

Vinjeta na granici je 6 evra.

e da, i sa obojicom sam rostiljao, eto ti sad, prava smo ekipa za tvoj auto, hahah. A i globetrekker mi duguje da me ufleka kobasicama, bio bi red da mi vrati stari dug

Hehe, sa Markom nikad dosadno. Sad i da imam neke obaveze u vreme puta - jednostavno ih otkazujem  ;D!!! Dakle, Worlde, Nishlijo, turaj me na spisak!

I meni bi odgovaralo da sve to bude tokom vikenda, posto moram da kalkulisem i transport do Nisa. Ali, kako god da se dogovorite, saglasan sam.

• Author

E ovako sto se tiche suvozaca to je rezervisano za curu, a nazad moze da se skupe 3 coveka ipak je to Kia Picanto, za dvoje komotno za 3 malo jedan do drugog. Aj ko je zainteresovan neka me doda na fb adresa [email protected] Pozrdrav!!!

Ja sam planirao bas ovu turu za ovaj vikend, i ranac je bio spakovan al su me saputnici ispalili u zadnjem trenutku. Ima jos do prvog maja, al' i ja bih nekako upao u ovu varijantu. Ako nema mesta u kolima mogu da se dovucem stopom, narocito ako se nadje neki saputnik iz Bg-a ili Kragujevca meni je svejedno odakle bih krenuo...

Ja jos nisam siguran, daleko mi je 1. maj da bih mogao da kazem 100%. Iskrs'o mi je neki put u Grcku naredne nedelje pa mi od toga dosta zavisi jer  nisam siguran da imam vremena i za jedno i za drugo. Ako od Grcke ne bude nista ja sam za Belogradcik siguran putnik, ali slobodno kombinujte mesta u kolima, meni ionako nije problem da se dovucem stopom ako budete puni...

Ja krecem u Grcku za vikend, a koliko ostajem ni sam ne znam. I pored sve zelje tesko da cu uspeti da vremenski uklopim i Belogradcik, tako da nisam siguran putnik. Ako se nesto promeni javicu na vreme ili cu doci stopom ali sumnjam. U svakom slucaju, zelim lep provod ko god da ode...

Ja bih možda išao ako još ima mesta. Koliko ljudi ide za sada? Inače, iz Niša sam. Pozdrav!