Jump to content

Featured Replies

Posted

maroko-thumb.jpgDesetak fotografija iz različitih gradova u Maroku - Kazablanka, Rabat, Fes, Marakeš i drugi. Stare zgrade, palate, prolazi, prozori, detalji marokanske arhitekture i tako dalje. Jedna kratka ali šarolika šetnja kroz Magreb.

Autor: Josip Šarić

Pročitajte ceo tekst

Odlične fotke! I odlično probrane iste. Mada bih volela da ih ima više :)

Opet se povratila želja za obilaskom te magične zemlje.

Mada bih volela da ih ima više :)

Hvala na poitivnom komentaru, a stšo se tiče broja fotki, nisam hteo da zamaram, mada ih u špajzu imam i-ha-ha:-)))

Josipe, stvarno si ga razbiksnovao!

JAko Jako fino!

chestitke

bas vam je nepristojno veliki i preuocljiv taj watermark. ko da ste stock agencija...

znam da kradu. ali mislim da nije u redu da to plate gledaoci. krade se i muzika, pa se ljudi ne izivljavaju nad svojim pesmama na ovaj nacin... i tekst se krade, al' tu nema lakog resenja, pa onda eto.

resenje za one najbezobraznije koji kradu i zaradjuju na ukradenom je tuzba, ako treba nevidljivi watermark (na 1 posto opacity, cisto da mozete lako da dokazete da je vasa fotka), a za upotrebe koje nisu jako stetne po vas, stisnete zube ili zamolite da ne koriste.

cak i sa ovim watermark-om, vecina fotki je krajnje ukradljiva, uz mali krop, a sve su prilicno poruznjene za gledaoce.

ne shvatite ovo zlonamerno, ne volim ni ja kad mi neko uzme fotku bez dozvole, ali mislim da u celom restruktuiranju autorskih prava i medija uopste treba napraviti trud i pokusati da cenu tranzicije ne plate korisnici sadrzaja.

Sve to stoji, ali sajt je prilično posećen a ti si prvi koji se požalio. Ako krenu ljudi masovnije da se žale na watermark, razmislićemo o njegovoj modifikaciji. Uveravam te da smo imali dobre razloge da stavimo nešto tako upadljivo, i da to nije urađeno bez dosta razmišljanja.

mozda onda ljudima stvarno ne smeta ili su naviknuti na to. ok, hvala na odgovorima.