Jump to content

Featured Replies

Posted

Interesuje me kako najlakse i najjeftinije iz Srbije stici do Amsterdama, svaka pomoc i savet su dobrodosli=))) Hvala unapred:)

Wizz Air,  Budapest- Eindhoven pa vozom ili busom do Amsterdama. Cena povratne vozne karte do Peste je bila oko 25 evra. Proveri na stanici.

Ne znam kad ides. Mozda nije losa varijanta Wizz Air-om iz Beograda do Dortmunda pa hvatati nesto za Amsterdam.

i ja mislim da ovo nije lose.

s druge strane, ako letis budimpesta-ajndhoven wizzom, imas pitanje prevoza do budimpeste i vozom sat vremena od ajndhovena do amsterdama, treba preracunati,

ps -tema je izbrisana sa drugog topika, nema potrebe da pises na dva mesta ;)

• Author

Ljudi prvo da vam se zahvalim na pomoci=) Mnogo mi znaci, nikada pre ovo nisam radila;)

Pa iznenada sam dobila poziv (pre nekih 10 dana, nemam cak ni novi pasos i to jurim:p) i resila da idem, a putujem za nekih 20 dana tako da nemam mnogo vremena za kalkulaciju, ali ono sto sam do sada nasla je prilicno skupo=( Ali pogledacu koliko bi bile kombinacije koje ste vi predlozili:) Hvala=))))))

Beograd Dortmund wizzom je definitivno najbolja opcija. Posle toga imas 2, 5 sata vozom do Amsterdama (ziveo tamo 8 godina). Ako putujes pre juna onda imas problem i toplo ti preporucujem da uzmes regularnu liniju Bg=Amasterdam (moze da se iskopa i za 180e, unapred). Ja sam jednom isao Bg-Budimpesta(vozom)-Dortmund-Amstrdm(wizz air) i nikada vise. Ustedeo sam 25e a cimanje je bilo nevidjeno.

Prijatelju  pojasni mi malo kave probleme si imao .../idem u subotu 17.04. BG-TEMISVAR-DORTMUND-AMSTERDAM..

I ja planiram u junu BG-Dortmund pa onda vozom za Amsterdam.

Moze malo detaljnije kako se stize od aerodroma u Dortmunu do Amsterdama.  :D

Videla sam na bahn.de sajtu da su karte nesto oko 50 evra i da ima presedanja.

Valja malo ranije kupiti kartu za voz iz dortmunda pa  onda moze da se dobije povratna za 40 E obziro da saobracaju uglavnom IC i ICE vozovi regularna cena je 220 E.Bus nisam shvatio da postoji kao opcija ...Meni su kupili karte za voz u nemackoj pa poslali ovde obzirom da  nisam mogao da kupim internet karticom /ne prihvata/a ne moze druga osoba da kupi za tebe ako ne putuje stobom./sajt DB-a/.Imam ugovoren smestaj /spavanje /kod nekog naseg lika koji se time bavi  amaterski i cena je 20-25 E.za spavanje Obzirom da su hosteli skupi cak i skuplji od ovoga to mi deluje sasvim ok.Kad se vratimo moci cu da kazem da li je i vredelo ,pa eto preporuke.

.Imam ugovoren smestaj /spavanje /kod nekog naseg lika koji se time bavi  amaterski i cena je 20-25 E.za spavanje Obzirom da su hosteli skupi cak i skuplji od ovoga to mi deluje sasvim ok.

Cek, cek, 'oces da mi kazes da nema hostela za manje od 20e?  :? To mi je suludo. Nalazio sam hostele u Majamiu za 12 dolara, (Evropu i da ne spominjem) skoro centar grada...  :yok:

Daleko od toga da te nazivam lazovom, ali jesi li siguran da si dobro i dovoljno dugo pretrazivao?  :comp:

napomenuo sam  da kompletnu informaciju o Amsterdamu dajem kad se vratim ,ukljucujuci i cene smestaja,ali bavio sam se da nekazem danima ,ali dosta vremena kontaktirajuci sve moguce adrese hostela u ams.i  na dosta mesta pocinje cenovnma politika od 8 ili 10 E ,ali PROVERENO nigde , nisam mogao da bukiram po tim cenama za ovaj period ,mada spic tek pocinje krajem aprila pa do zime ...a i od par drugih ljudi sam dobio potvrdu te price..

Prijatelju  pojasni mi malo kave probleme si imao .../idem u subotu 17.04. BG-TEMISVAR-DORTMUND-AMSTERDAM..

Voz do Budimpeste je putovao 3248 sati a voz je bio nalik putujucoj policijskoj stanici sa dodatkom bubasvaba. Blejao sam par sati po Budimpesti dok nisam sacekao avion. Nisu radile menjacnice pa me ulicni diler opeljesio u razmeni. Avion je prosao ok. Dortmund amsterdam vozom je skupa varijanta (ne secam se vise cene). U povratku je voz opet bio katastrofa sa povremenim izlivima neznih osecanja jos neznijih granicara obe nacionalnosti.

Usteda: 25e

Vredno tih para: Jok!

Inace stalno putujem low budgetom ali ovo je definitivno bio promasaj.

da li neko ima informacije kako najbrze ali i jeftino stici iz Haga u Amsterdam?  vozom?busom?  koliko su povratne karte? na sajtu njihovih zeleznica izadje oko 20ak evra povratna. da li neko ima informacije iz prve ruke? jel postoje popusti za studente?

u holandiji gotovo da ne postoji bus. Ima nesto ogranicenih linija eurolines (nasa lasta) www.eurolines.nl, a voz je uvek najkomfornija i najbrzza opcija no vrlo skupa. Popusti koje koristis u srbiji ne vaze, vec imas kod njih posebne popuste, koji su oko 60 evra za godinu dana mislim,

vozne karte se kupuju na www.ns.nl

pozzz

A ja kupih karte za nas troje Amsterdam - Dortmund  za 38E!

Cekaj malo...Ako sam dobro razumeo jedna vozna karta Ams-Dor ispada manje od 13e?

Jel to preko www.ns.nl?