Jump to content

Featured Replies

Posted

vodopad-thumb.jpgVeče. Sedimo na tepihu nas četvorica. Ponovo. Vreme se obnavlja kao u nekom dosadnom ponavljajućem snu. Čarls nam priča o ambicioznim planovima svoje buduće supruge, o njenim željama da studira u Americi, gde joj živi tetka. Priča nam kako ona očekuje od njega da prestane da pije. „Svestan sam da je pogrešno što pijem“, kaže, „ali...“

Autori: Uroš Krčadinac, Lazar Pašćanović, Marko Đedović

Pročitajte ceo tekst

Ахах, све је супер, ал' што сте се умили!? Сада сте увредили локалце и нас, који смо вас сматрали за амбасадоре Србије у Африци. ;D

Zanimljiv razgovo, ta devojka stvarno veruje da su joj molitve vratile tehniku :)

Ceo razgovor me neodoljivo podseca na pricu iz 1:05, ovog klipa:

Mislim nije bas religija, ali ispada da neki ljudi u Africi stvarno veruju u sliocne besmislice.Neverovatno :)

Lazare zasto imam osecaj da ti se podsvesno spavalo i zevalo, valjda od straha da ce te Florens mozda stvarno preobratiti  :)

Marko znala sam da ce ti nedostajati veliki supermarketi  :D lepa paradigma  ;)

Urose, ovi crvici pored imena su  :spot:

a, vodopadi su prelepi!

bravo!

nego, primetila sam kako Lazar i Marko koriste itd. i kako to pomalo ostavlja utisak neke ravnodusnosti i dosade ;)

kako je luda i strasna Carlsova prica!

Uroše, zašto si nacrtao Lazara i Marka kao crviće kojima preti viljuška...? ;)

Smoren vam je ovaj tekst. Dobar je, ali se iz njega vidi vaša smorenost. :) Samim tim, ne predstavlja toliko uživanje za čitanje kao neki raniji tekstovi.

Dajte da vidimo šta se dešavalo poslednjih dana....! :D

Siroti Carls i Florens su smorili pricu! A vi, mozda ste se smorili jer sada pisete iz Srbije a ne sa lica mesta, mada i trajanje putovanja i 300 cuda na tom putu su verovatno dali svoj doprinos :( Hajde izdrzite jos malo, ne stedite reci! Cak sam i matorce uspela da navucem da citaju vas blog, a hvalila bih i strancima samo sto su 2 clanka na engleskom jos uvek nedovoljna da im to podmetnem.

nadam se da necemo morati jos dugo cekati na vase sjajne price.. narod se navukao :-)