Jump to content

Featured Replies

Posted

Da li neko planira da ide, bolje pitanje da li je neko bio na ovakvim festivalima.

23. je Rammstein, isla bih ponovo da ih gledam ali me zanima da li je to - to, tj. da li je festivalski nastup ekvivalent koncertnom.

http://bg.sonispherefestivals.com/

planiram ja, najverovatnije svojim kolima iz Niša, pa se mož vidimo tamo :)

a kako će sve to da izgleda, pojma nemam, prvi put da ovako ti bendovi nastupaju. al ne mož mnogo loše da bude valjda :)

imaš dosta ljudi koji organizuju odlazak ako se ne snadješ, na yumetal-u johny organizuje iz Niša, frubi iz bgd i kruševca, itd itd

• Author

Ja sam isto nesto kontala kolima ali racunam, moze guzva da nas saceka na granici pa klaj klaj...Nista mi nema gore nego da se izmrcvarim dok stignem negde.

Posto su karte po razumnim cenama (30-40e) a voz nije mnogo....ta solucija mi je bliza....

Ili, posto smo iz Beograda, da zapalimo preko Rumunije...

• 1 month later...

Nesto i ja kombinujem da odem na to (oba dana).

Jos se samo dvoumim dal' u kamp ili kako...kad je kamp negde van Sofije...

Marko,ako ides - vidimo se :pivoooo:pijjj

• 1 month later...

Prvi dan je bio fantastican sto se tice kvaliteta zvuka i nastupa bendova. Drugog dana, Rammstein- kao u Beogradu, a Manowar je razocarao.

• 6 months later...

Sta bre Manowar razocarao?! nono

Bili su najbolji drugog dana.

Ja sam posle produzio u Bukurest (isto na Sonisphere),tamo je trajao 3 dana,bilo dobro.

Gledam,i ovog leta (2011.) se planira Sonipshere.Bice veselo... pijjj

malo skretanje sa teme...

Ja sam se pre jako lozio na koncerte i festivale, to mi je bio vrhnac zajebavanja. Onda sam skontao putavanja, a koncerte potpuno zapostavio. Nema se kinte i za jedno i za drugao, a i treba mnogo da se lozim na bend i da dobro odsviraju da bih bio zadovoljan koncertom.  ;D

Nema tebe vise u metalu,a?Hahahaha :D

Dobro,sta ces...

Bitno je da si nasao nesto novo sto te ispunjava :)

...dok mene npr. koncerti i festivali nikad nece prestati da ispunjavaju... :evil: