Jump to content

Featured Replies

Ludo burazeru :)

"Fear and loathing in Dortmund" na vojvodjanski nacin.

Juče sam u Wizz-ovom časopisu pročitao nešto što bi moglo da bude zanimljivo onima koji bi voleli da posete ovaj grad, ili pak odgonetnu zašto je Wizz izabrao baš njega kao destinaciju iz Beograda:

"The Klangvokal Festival from 11 May to 10 June has concerts in all possible genres, from classical, world and jazz to pop, while the Choir Festival brings together Germany’s best choirs from 12 to 16 May. The Westfalenpark hosts the Juicy Beats electronic and independent music festival on 31 July and electro fans can’t afford to miss the festival of electronic music and digital pop culture from 28 to 30 October."

A ceo tekst možete pronaći na ovom linku

http://www.wizzmagazine.com/2010/04/01/dortmund/

Bezveze je jedino što letovi iz Beograda počinju tek u junu, ali Zagreb nije daleko... Inače, ja sam mislio da ono veliko "U" treba da bude neka nova železnička stanica ili tako nešto, a ispostavilo se da je pitanju nekakva galerija... valjda...

• 2 months later...

xaxaxaa momci, momci...

nego, očekivao sam opis gđe Šane, ali ništa....

neka, zamišljaću je kao kao švabicu od 40leta sa crnim halterima..

;)

• 8 months later...

Bravo momci za pisanje,samo meni se smucio i taj grad i Nemacka.Radim u Dortmundu 7-8 meseci i nemogu da docekam da odem odande,tamo se bolesno osecam.

• 8 months later...

то, Колега!!!!!!!!!!!!!!!!

• 1 month later...

Oduševljena sam teorijom da nijedna zemlja ne postoji dok ne odeš i lično se uveriš u suprotno! :)

A organizacija i razlog putovanja su jednostavno savršeni i - nemački precizni!

Zovite me sledeći put kad nekud tako krenete :)

Komični autor dobrog dela putopisa se smuca negde po svetu i po brodovima, a ovaj drugi neće videti odmor do jula, avgusta :) što već znaš :D

Ali hvala Bogu (buda buda, inšalah) biće putovanja! :) samo prati sajt!

• 6 months later...

Mit je razrešen:

"...Stručnjaci su, naime, smatrali da elektromagnetni talasi koje emituju mobilni telefoni mogu ugroziti elektroniku aviona i izazvati pad. Ipak, jedno istraživanje pokazalo je da je to nemoguće..." Tako kažu mediji :)

• 4 months later...

Svaka čast tekst je odličan a verujem i vaše putovanje :)

• 7 months later...

Mnogo mi se svidela pricica. S tim sto bih se kladila da je Dortmund samo slucajni i usputni junak price, a glavni je LOW COST karta za negde u Evropu:)

Uz izvrsno naravoučenije: LOW COST let avionom ne postoji dok se sam ne uveriš:)

Jadva cekam da odete još nešto da se lično uverite:)