Jump to content

Featured Replies

Posted

Nedavno sam citao u Politici intervju sa novim ambasadorom Azerbejdzana u Srbiji, gde se navodi da je otvorena ambasada Beogradu. Zna li neko nesto vise o tome - gde se nalaze, kako dobiti vizu i sl?

Zajebavancija!!!! Ovo je super, treba da idem u Azerbejdžan, tako da taman ću moći ovde da izvadim vizu ;) WooHooooooo... Da li se zna adresa, i kada će početi sa radom konzularno odeljenje, ili je to isti dan??

Mislim da će ti trebati pozivno pismo od agencije iz Azerbejdžana. Cena je prava sitnica, svega 100$  :hihi:

A je se još žalio svima što letos platih 75$ za visa support...

Znam, organizovaću to preko STANTOURSA. Pozivno pismo je 50$ + 100$ viza (mada možda će za nas biti manje, valjda ide po reciprocitetu). Već sam ih kontaktirao da vidim šta tačno treba ;)

Ulepšao si mi noć, kostane ;)

Ta se cena stalno menja, veruj mi jer često kontrolišem sve te sajtove ;) Jedno vreme je bilo i 130$  :102:

Bolje idi preko 24h Azerbaijan agencije, jer je Stantours samo njihov partner koji se ugrađuje u cenu (iako su oni super agencija, proverena i tako to...). Tu sam informaciju dobio doduse od lika koji radi u pomenutoj agenciji  :?

Hmm ajde videću, svejedno čekam da se prvo otvori njihova ambasada ovde, da ne bude posle da mora da se u aplikaciji naznači i mesto gde se diže viza ;)

a što bi bila? to sve zavisi koliko mi njima naplaćujemo vizu... jer piše da su cene viza kako vi nama tako mi vama ;) A sajt naše ambasade koja je zadužena za Azerbejdžan (ili Moskva ili Ankara) ne postoji ;)

• Author

Znam da nasi ne naplacuju vizu Jermenima u ambasadi u Moskvi, tako da ne verujem da je mnogo drugacije za Azere, obzirom da i jedni i drugi imaju isti vizni rezim prema nama - pare na granici - samo sto Azeri zezaju malo vise ako ne ides avionom...

Ma sada je i na aerodromu Heydar Aliyev potrebno da se ima LOI, tako načuh!;)

• 1 month later...

Ambasada je prekjuče zvanično otvorena (večernje novosti) , takođe bi u skorije vreme trebalo da se otvori Azerbejdzanski kulturni centar (prema news.az). Tako da uskoro ćemo trebati da update-ujemo ovo za vize ;) samo što ne piše gde se nalazi;)