Jump to content

Featured Replies

Da, to znam da nema direktnog leta iz Bg.  ;D

Koliko je direktno iz Frankfurta ili Ciriha? Zanemarimo Bg..

Preko kojih sajtova gledas??

Qatar ima trodnevnu rasprodaju, pocelo juce.

Npr, Milano-Singapur-Frankfurt €335; Budimpesta-Bangkok-Bec €340 itd itd

Ima raznih kombinacija - procackajte sta vas interesuje.

Manje-vise, za te datume, iste cene €670-700

Manje-vise, za te datume, iste cene €670-700

Ipak ima nesto bolje ;)

Turkish airlines..

Iz Podgorice preko istanbula za NY. povratna 660 eur. Jednom i ja da zakacim nesto normalno a da nije Preko Beograda. Inace zivim u Pg.

Bolje od ovoga nema... Zato sto Montenegro air i JAT deru na sve destinacije iz Pg!

nego, ako se predomislim pa ostanem vise, mogu li da doplatim nesto ili propada karta...  jer kaze:

ECONOMY PROMOTIONAL Rebooking/Rerouting is usually not permitted and non-refundable.

Pa nisi pitao za Podgoricu :P

A za kartu bolje da pitas direktno kod avio kompanije za sva pravila [fare rules]...

Ipak ima nesto bolje ;)

Turkish airlines..

Iz Podgorice preko istanbula za NY. povratna 660 eur. Jednom i ja da zakacim nesto normalno a da nije Preko Beograda. Inace zivim u Pg.

Bolje od ovoga nema... Zato sto Montenegro air i JAT deru na sve destinacije iz Pg!

nego, ako se predomislim pa ostanem vise, mogu li da doplatim nesto ili propada karta...  jer kaze:

ECONOMY PROMOTIONAL Rebooking/Rerouting is usually not permitted and non-refundable.

• 2 weeks later...

I meni radi!

Inace, Milano-Toronto-Bec za €170-€200, Alitalia, preko Rima.

Inace, Milano-Toronto-Bec za €170-€200, Alitalia, preko Rima.

Samo da dodam ako je neko zainteresovan da kupi ovo:

TICKETS MUST BE ISSUED ON/BEFORE 29NOV 11.

Za koje datume si gledao karte za Toronto?

Ima raznih, januar-februar-mart.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Danas je krenula "rasprodaja" kod EasyJet-a. Navodno, spustili su cene 20% za sve letove do 11. jula. Medjutim, pre dva dana karte su bile jeftinije nego sada!

Danas je krenula "rasprodaja" kod EasyJet-a. Navodno, spustili su cene 20% za sve letove do 11. jula. Medjutim, pre dva dana karte su bile jeftinije nego sada!

Mozda zato sto je promocija od -20% pocela pre 3 dana.  ;D

Nije poenta u tome, karte su zaista pre ove akcije bile jeftinije, a ni to nije nista neobicno. Konkretno, zanima me let Rim - Madrid, pa pratim. S obzirom da putujem u aprilu, ostaje mi da sacekam i da Ryanair kaze svoje.

to nije nista cudno. desavalo se i kod wizz-a da bude promocija oni dignu cenu pa onda kao ljudi treba da se obraduju a par dana ranije karta bila jeftinija.

Iz Istanbula za Beograd je povratna 100 evra, u suprotnom je 200? Jeste li već pokušavali da tražite?

Aaa, ispravka, ima i u suprotnoj kombinaciji ;)

Ja jesam, iz BGa za Istanbul i bilo je za 99 evra povratna, za neke nasumice datume kraj februara, pocetak marta, ako se ne varam.

Našao, našao ;) takođe piše da je po toj ceni moguće kupiti karte NE ranije od 30 dana... znači za sredinu marta tamo od sredine februara! Bravo Turkiš!

Sa druge strane na sajtu Pegazusa sam video da lete za Prištinu i Skoplje za 30 evrića...