Jump to content

Featured Replies

Pih, bedak, a ja tek 6. juna stizem u Srbiju!

A inace, ne videh nista od tih cena, evo, sad ceprkam...

PS: Kayak mi je nasao neke ekstremno niske cene, ali kad odem na bilo koji sajt da kupim, pise da vise nisu dostupne karte po toj ceni. Ko je kupio, kupio! Inace, zanimljiv sajt, ide direktno u bookmark ;)

Pih, bedak, a ja tek 6. juna stizem u Srbiju!

A inace, ne videh nista od tih cena, evo, sad ceprkam...

PS: Kayak mi je nasao neke ekstremno niske cene, ali kad odem na bilo koji sajt da kupim, pise da vise nisu dostupne karte po toj ceni. Ko je kupio, kupio! Inace, zanimljiv sajt, ide direktno u bookmark ;)

1% od svake karte hocu da ide meni :P ili bar za prvu pivo :P

Problem je sto Kayak pokazuje sta je kupljeno u proteklih XX dana, i cesto moze da sluzi samo da se nerviras kad vidis sta si propustio :D

Pivo moze i bez kupljene karte, to je najmanji problem :)

A sto se Kayaka tice, jest, lepo receno, taman da vidis sta si propustio :D

Ako neko hoce/moze u Toronto u junu, nova charter kompanija ima par jeftinih letova, prvih par dana!

Sunwing, a Canadian charter carrier, has two one-way flights from Portugal to Toronto on for silly prices.

June 19: Porto to Toronto is $35 Canadian

June 21: Lisbon to Toronto is also $35

These will originally show up for $75, but on the credit card page they are reduced to $35.

These are the first flights of the year from Portugal from Sunwing, so I'm guessing they are currently quite empty. So if you don't mind the cramped planes and low luggage limits, you can grab quite a good deal.

http://www.sunwing.ca

htedoh jutros da uzmem oko 11 i videh da je vec diglo na 250 $, hvala u svakom slucaju, jms_uk gde pratis te akcije, ima li neki sajt?

jms_uk gde pratis te akcije, ima li neki sajt?

Na sto raznih mesta, ukljucujuci i neke zatvorene grupe...

jms je kralj

zahvaljujuci njegovoj informaciji isao sam do Amerike i nazad za 250 eura

hvala mu jos jednom na nesebicnim informacijama

jms_uk gde pratis te akcije, ima li neki sajt?

Na sto raznih mesta, ukljucujuci i neke zatvorene grupe...

De, šeruj malo sa nama :)

ja evo prosecsljah ceo forum, ne nadjoh nista od tih blogova/sajtova sa akcijama. ali ovih za pretragu letova kolko hoces.. ima li sta oko 18-19 juna do ny povoljno?

Za one koji planiraju put po Juznoj Americi, sa bazom u Brazilu, preporucujem sajt:

www.melhoresdestinos.com.br

Sajt ima samo verziju na portugalskom, koliko sam video, ali, redovno objavljuju sve promocije sa polascima iz Brazila, sto za sam Brazil, sto za zemlje Juzne Amerike, kao i Evropu i USA. Probajte sa google translate-om, koga zanima. Najjednostavniji nacin je da ih lajkujete na FBu, posto ih ima i tamo i onda vam redovno stizu sve bitne informacije.

Povoljne cene za Budimpesta-Milano kod Wizza, ima karata po 9-12e za dosta datuma u junu i julu

Povoljne cene za Budimpesta-Milano kod Wizza, ima karata po 9-12e za dosta datuma u junu i julu

... i onda jos Milano - Rio za 500e povratna (Iberia)... i eto nas u Brazilu...  ;)

Gde nadje te za 500 evra? Ja ne vidju kod Iberije :?

Odlazak maj, povratak maj i jun.

npr. 2.maj, a povratak 23.maj

mada sad gledam, juce je bilo mnogo vise letova po ovoj ceni...

Roma Fiumicino(FCO) > Seychelles International Airport (SEZ)  560e povratna. Da li je ovo dobra cena? Jun mesec je u pitanju...

Roma Fiumicino(FCO) > Seychelles International Airport (SEZ)  560e povratna. Da li je ovo dobra cena? Jun mesec je u pitanju...

Na promociji Qatar-a bilo je za 290eura pre neki dan. Ali nije losa ni ova cena.

• 2 weeks later...

Air france ima kako oni kazu ''WOW ponudu'' za jednu destinaciju, jedna tarifa, jedan dan u nedelji. Danas je Montreal u pondi 500 evra povratna Bg-CDG-YUL (npr datum 14-29 Avgust). Akcija je samo danas koliko sam razumeo ali prvi put vidim da neka avio kompanija ima opciju ''The Time to Think option : 1.485 RSD per passenger'' koja traje 24 sata tako da imate vremena malo i da porazmislite.  ;)

prvi put vidim da neka avio kompanija ima opciju ''The Time to Think option : 1.485 RSD per passenger'' koja traje 24 sata tako da imate vremena malo i da porazmislite.  ;)

Dosta 'legacy' avio kompanija to ima u poslednjih godinu dana - AF, KL, BA, UA...