Jump to content

Featured Replies

Bilo je dobrih cena kod Wizza iz Budimpeste za Tel Aviv, ali, obzirom na granice, to ti mozda i ne znaci mnogo :)

Mozda da probas da kopas neke kombinacije kod Alitalije dok je ovaj popust?

Ural Airlines-Special: Non-stop from Cologne to Moscow for 89,98 euro

The Russian airline Ural Airlines with very good in-flight service is offering a brilliant promo on its route from Cologne to Moscow Domodedovo! The round trip currently costs from Cologne to Moscow only 89,97 euro - including all additional charges and 20 kg free baggage allowance.

The flights are starting immediately for the travel period until end of February.

Bilo je dobrih cena kod Wizza iz Budimpeste za Tel Aviv, ali, obzirom na granice, to ti mozda i ne znaci mnogo :)

Izrael>>>Liban kombinacija nece bas da radi :)

Najjeftinije sam dobio sa ovim JMS kodom kod AirItalia - 320e!

EDIT: sad cu Pedja ove tvoje da pogledam ;)

Sto se tice one price sa Flydubai i kupovinom u BG poslovnici, nakon rezervacije na sajtu - pravac x 5e (nesto kao kod ryana, wizza...) + 30e usluga !

Dakle, 40e dodatka na povratnu kartu.

Turkish Airlines

Istanbul-Cairo povratna za 157 eur, polazak 05.12.2012, povratak 15.12.2012.

Ista cena i za termin 02.01.2012 <-> 15.01.2012, zgodno za one koji doček 2013. planiraju provesti u Istanbulu.

Аир Арабиа има промоцију

Рим-Манила-Рим

Цена- од 408 евра.

Период путовања - до јануара 2013.

Mora biti da je u pitanju neka greška obzirom da Er Arabija nikada nije nije imala letove do navedenih destinacija.

Nisam ni znao da Arabia leti za/od Rima a ni za Filipine....

da nije Air Asia mozda? Koliko znam Air Arabia ide najistocnije do Bangladesa ali nisam dugo ceprkao po sajtu pa mozda lupam gluposti. Cuo sam samo da krecu da lete iz pristine za Sharjah

wizzom do barse iz temišvara prelaz jan-feb povratna 38 eu (exkluziv) pre dva dana bila povratna 17 evra!?! šteta što je razmak 7 dana pa ne može vikend varijanta

Posle gomile presabiranja kupili smo karte za Lisabon iz Beograda

11 8 LX 1417 BEG 2:40PM ZRH 4:35PM 1h 55m Airbus A320 Economy (T) Snack or brunch

Layover in ZRH 1h 25m

LX 4582 ZRH 6:00PM LIS 7:45PM 2h 45m Airbus A321 Economy (T) Operated by TAP / Meal

11 13 LX 4581 LIS 7:05AM ZRH 10:50AM 2h 45m Airbus A320 Economy (E) Operated by TAP / Meal

Layover in ZRH 1h 30m

LX 1416 ZRH 12:20PM BEG 2:00PM 1h 40m Airbus A320 Economy (E) Snack or brunch

26,847.00

Oko 160e povratna.

Molim Vas da ako neko ima neku jeftiniju soluciju kaze da se obesim momentalno.

Imali smo varijantu Budimpesta -Brisel-Faro 30e po osobi plus Lisabon-Barsa-Budimpesta 75e po osobi. To mi je 105e po glavi (bez prtljaga) plus oko 40e po osobi za auto i parking do Budimpeste. Znaci, 145e po glavi bez klope i prtljaga (sto mi ruku na srce i nije bitno ali ipak bih uzela cekiranu torbu za povratak i to bi me za 2 leta izaslo jos po 20e po glavi)

Na Matrixu je cena 17.847 a na sajtu je bilo 23.000. Pozvala sam nekoliko agencija i preko Royal Tours-a kupila za 18.500din.

Obzirom da su kupili karte nedelju dana pre leta i da lete iz Bg, prosli su jako dobro. Nema potrebe za malicioznim prepucavanjima.

Bam-bam, uze li neke karte ?  ;D  Prva godina da ima vise promocija za Filipine...a za Thai nista  :x:?

Obzirom da su kupili karte nedelju dana pre leta i da lete iz Bg, prosli su jako dobro. Nema potrebe za malicioznim prepucavanjima.

Bam-bam, uze li neke karte ?  ;D  Prva godina da ima vise promocija za Filipine...a za Thai nista  :x:?

ne brate :LOLLL:...ja ne znam sta je ovo, avio kompanije resile da bojkovuju tajland ove godine heheh...aj javi  i ako nesto vidis, od bilo gde u evropi...jedino se nadam da ce pojeftiniti malo jedno 20-ak dana pred put :)

Evo vam error fare za Bangkok u junu i julu naredne godine, Hamburg-Bangkok, povratna 309 evra, Airberlin.

Nesto mi je poznata ta cena,mi kad smo rekli ispadosmo ludaci,srecan put!

Mi smo prosle godine nasli avio karte,nekih 7 meseci pre aprila kada smo planirali Lisabon,cena je bila 36 000 dinara za 2 povratne karte,2 leta,sa svim taksama ali iz Beca,jer u istim terminuma iz Beograda cena je bila 44 500 dinara po osobi-uzas!Tako da smo kolima do Beca isli,kod p[rijatelja ostavili auto,bili dan-dva,a zatim leteli Vienna -Brussels-Lisboa,sa minimalnom pauzom od 2h cekanja.

Ovo mi je poslednji komentar koji cu vam ostaviti posto vidim da ste se namerili na preganjanje a za to nit imam vremena, zivaca a ni volje. Meni je savest mirna, pokusala sam da vam pomognem ali vidim da ste vi jedni od onih koji "sve i najbolje znaju"...niko Vam nije rekao da ste ludaci vec da ste, jednostavno, preplatili putovanje koje ste planirali 200 dana pre istog. A to nije smak sveta. Moje prvo putovanje je bilo Wizz-om Temisvar-Milano za 40e (kupljeno 4 meseca ranije) da bi taj isti let nakon 2 meseca bio pisljivih 4RON ili 1e. Meni je osecaj bio kao da sam magarica al mi nije problem da to priznam a zahvalna sam ovom forumu sto sam naucila sve cake i sto mi se danas takve greske ne bi mogle ponoviti.

Na posletku...

Ako niste lagali sami sebe i sve koji ovde citaju, saljem vam post koji ste ostavili a vezano za kupovinu karata za Lisabon da osvezite pamcenje. Ako, citajuci ga, ne vidite  nikakvu razliku izmedju cene za koju ste Vi stigli do Lisabona i nazad planirajuci put 7 meseci unapred i moje dileme za dva vida prevoza (iz Bgd-a ili preko Budimpeste)  onda necete ni shvatiti zasto ne zelim vise da komentarisem.

p.s. da ste umesto Beca okrenuli navigaciju na drugu stranu stigli bi veoma blizu Milana pa Vas karta odatle 7 meseci ranije ne bi kostala 180e vec 18e. Ali...

odjavila sam se.

Prvo nije preganjane,nego gole cinjenice,drugo,planiramo put unapred zbog novca,i obaveza na poslu,ne mogu tek tako da odem npr.za 5 dana samo se pokupim i odem negdetrece,koga lazem?Sebe?Forum?ccc...Sto se tice putovanja i svega sto spada u vezi sa tim,dosta dugo sam u tom buretu,mozda i duze od nekih,ali to nije bitno,a to da mi prosipas pricu karta 50e do Lisabona,ko plati vise neka se ubije ili bacu u wc solju,a onda ti kupujes kartu za 160e...smesno je zaista...karta 7e,jesta,ali dodaj takse,pa torbe..sta mislis da sam ja blesav i lud sto sam leteo iz Beca?Pa da je bila normalna cena leteo bih iz Bgd-a,ili vec odakle..a inace Milano je jako blizu...game over!!!!!

Kolombo iz Rima ili Pariza €287 povratna, Saudi Airlines.

Takodje u jednom smeru za €178.

Obratiti paznju na pravila za tranzit bez vize za Saudijsku Arabiju!!

takodje Saudi Airlines

"Rome, London, Istanbul to Johannesburg from €341 / Singapore €390 / Addis Adeba €310", negde u februaru naredne godine