Jump to content

Featured Replies

Није потребан никакав код. LOT има промоцију сваке среде. Промоција се зове "Луда среда" и сваке среде нуде јефтиније карте до неколико градова. Данас у промоцији су следећи градови - Будимпешта, Доњецк, Каиро, Копенхаген, Милано, Минск, Беч. Промотивне цене важе за летове од почетка фебруара до половине марта. Најјефтиније су карте из Варшаве, са других пољских аеродрома је мало скупље. Карте су купују преко њиховог званичног сајта или и неких посредника. Понекад јетиније дође нпр. преко Трипсте.

Peagsus airlines ima promociju Istanbul Sabhia do Dubai a od 80 e po pravcu ukljucujuci taxe i prtljag od 20kg takodje uvode novu liniju za Batumi isto iz Istanbula 50 evra po pravcu ,ako je nekome interesantno .... pozz

Putovao bi negde van Evrope,nemam pojma gde  :)

Samo da je jako jeftin let..period isto nije toliko bitan,ali bi mi odgovaralo negde početkom marta..

Ako imate neku ideju,predlog..

hvala..

Povratni let do Portugala (Lisabon) , iz Beograda , decembar mesec

najpovoljnije je oko 200 evra Aliitalia.

Ako postoji povoljnija varijanta,

molim objavite.

HVALA  :)

Itinerary

Belgrade (BEG) to Lisbon (LIS) - 3, 12 4 

Belgrade (BEG) to Zurich (ZRH) - 3, 12 4 

Swiss International Airlines 1417 Dep: 2:40PM Arr: 4:35PM 1h 55m Airbus A320 Economy (K)   

Layover in ZRH  1h 25m   

Zurich (ZRH) to Lisbon (LIS) - 3, 12 4 

Swiss International Airlines 4582 Dep: 6:00PM Arr: 7:45PM 2h 45m Airbus A320 Economy (K)   

OPERATED BY TAP     

Lisbon (LIS) to Belgrade (BEG) - 1, 12 9 

Lisbon (LIS) to Zurich (ZRH) - 1, 12 9 

Swiss International Airlines 4581 Dep: 7:05AM Arr: 10:50AM 2h 45m Airbus A320 Economy (K)   

OPERATED BY TAP  Layover in ZRH  1h 30m   

Zurich (ZRH) to Belgrade (BEG) - 1, 12 9 

Swiss International Airlines 1416 Dep: 12:20PM Arr: 2:00PM 1h 40m Airbus A320 Economy (K)   

Cost per passenger (including taxes & fees)  19,306.00 

Total cost for 1 passenger  19,306.00

Probaj sa swissom. Ja sam platila za 8/13.11. 160e. Ovo je priblizno a najbolja su uklapanja (najmanji layover). Nisi napisao da li su striktni datumi. Ovo je, kao sto vidis, 4/9.12.

Wolf, preko kog sajta si gledala? Na kayak.com najnize 183eur sa Air France preko Pariza. :)

Preko Matrix-a. Tu (cak i nizu) cenu su mi naplatili u agenciji u gradu. Ime agencije sam vec pomenula negde al da ih ne reklamiram posto su komercijalna prica. Ako uklopis letove poslacu ti na PP.

Preko Matrix-a. Tu (cak i nizu) cenu su mi naplatili u agenciji u gradu. Ime agencije sam vec pomenula negde al da ih ne reklamiram posto su komercijalna prica. Ako uklopis letove poslacu ti na PP.

Hvala , i može ta poruka na PP za agenciju ?

datumi još nisu fiksni

ali polazak je od 13 do 19 decembra

povratak od 22 decembra do  januara

Istanbul Ataturk - Hurgada povratna za €100, polazak 30.11, 01.12 ili 08.12, povratak 15.12 ili 16.12.

Takođe, polazak 30.11 ili 01.12, povratak 08.12.

Turkish Airlines

• Author

Mrzi me sada da proveravam na sajtovima kompanija da li su ostale iste cene, ali moj brat krajem novembra dolazi u Portugal za 60 evra (+20 nova pravila oko prtljaga), dakle ukupno 80 evra

Wizz - Temisvar - Bergamo

Ryan - Bergamo - Porto

Ryan - Porto - Beauvais

Wizz - Beauvais - Temisvar

Wizz karta doduse kupljena Wizz karticom ( :pivoooo: Pedja)

Pa procackaj, mozda su i u decembru tako niske cene.

• Author

Mala digresija, koliko košta prevoz između Porta i Lisabona povratni (najjeftiniji, nije bitno vreme putovanja)?

mislim da je bus oko 20 evra po pravcu, a voz je 24 po pravcu.

odredjene studentske kartice imaju velike popuste za prevoz autobusom, ali nisam sigurna koje, nisam student..

The Italian low-cost carrier Airone is offering 20% off all flights with departure between 12th November and 17th December

Purchase your airline ticket before 11th November 2012.

Pozdrav svima!

Trazim danima bezuspesno jeftin let iz Londona za Portimao ili Faro, polazak od 23 do 27 decembra  a povratak tamo negde oko 3-4 Januara.

Ima li neko neki savet ili ideju posto sam ja skoro vec i odustala od putovanja, sve letove sto sam nasla su preskupi, znam da je je ovo inace skup period za putovanja ali sta cu kad tada jedino mogu da zbrisem negde na par dana...

Razmisljam cak i o Spaniji ali slabo ima jeftinih letova, ili ja stvarno ne znam da ih nadjem :)

Hvala unapred :)

TEŠKO DA ĆEŠ NAĆI NEŠTO JEFTINO OKO NOVE GODINE.

Pozdrav svima!

Trazim danima bezuspesno jeftin let iz Londona za Portimao ili Faro, polazak od 23 do 27 decembra  a povratak tamo negde oko 3-4 Januara.

Ima li neko neki savet ili ideju posto sam ja skoro vec i odustala od putovanja, sve letove sto sam nasla su preskupi, znam da je je ovo inace skup period za putovanja ali sta cu kad tada jedino mogu da zbrisem negde na par dana...

Razmisljam cak i o Spaniji ali slabo ima jeftinih letova, ili ja stvarno ne znam da ih nadjem :)

Hvala unapred :)

• Author

Los je period, definitivno.

Ja sam dugo trazila karte za PT u tom periodu i nista nisam uspela da nadjem povoljno..

Airberlin and Etihad Airways offering cheap flights from Krakow to Phuket from very reasonable 467 Euro – roundtrip, including taxes.

The travel period for this fare is December 2012 to June 2013. All flights have short stopover in Germany and Abu Dhabi.

Sample Dates:

9 – 27/12/2012

4 – 24/03/2013

11 – 24/03/2013

18 – 24/03/2013

1 – 15/05/2013

9 – 16/06/2013

Povratni let do Portugala (Lisabon ili Faro) , iz Beograda , decembar mesec

molim objavite.

HVALA  :)

Tačniji datumi

polazak 18-19 decembar

povratak 27-28 decembar (može i kasnije)

Ako neko nađe nešto povoljno, objavite

bio bi zahvalan

;)

Da li mi je promaklo nesto sa letovima za Portimao? Koliko nadjoh to je neka livada nalik na Lisicji jarak...

26.12.

London-Stansted 13:05

Porto 15:25

Total Price: 37.99 GBP

povratak  7.01.

Porto 06:30

Barcelona T2 09:20

Total Price: 40.99 EUR

Barcelona T2 22:00

London-Stansted 23:40

Total Price: 38.99 EUR

To je oko 140e preko Barse u povratku. Mislim da je za taj period vise nego dobra cena

Povratni let do Portugala (Lisabon ili Faro) , iz Beograda , decembar mesec

molim objavite.

HVALA  :)

Tačniji datumi

polazak 18-19 decembar

povratak 27-28 decembar (može i kasnije)

Ako neko nađe nešto povoljno, objavite

bio bi zahvalan

;)

Kad bi prosirio svoj opcije, kao npr da letis iz Budimpeste (30eur povratna to tamo i nazad).

Odlazak 17. dec Rynair

Budapest - Eindhoven (11:20-13:15)

Eindhoven - Porto (16:10-17:45)

Povratak 28. dec

Ryanri Porto-Madrid (15:30-17:45)

Wiiair Madrid-Budapest (20:25-23:35)

To ti dodje oko 140eur ukljucujuci doplatu od 10eur za veliki kabinski prtljag, za ovaj poslednji let. Ali da ti neko kupi karte sa netellerom i wizz karticom.  ;)

Neteller još uvek funkcioniše ?

bilo je nekih zezancija koliko se sećam

Našao sam i varijantu

Budimpešta - Barselona (Ryan - povratna) 70 evra

Barselona - Lisabon (Tap, Vueling, Iberia - povratna) 90 evra