Jump to content

Featured Replies

Nego, sad sam na eDreamsu otisao na spansku verziju i izbacuje mi cenu od 598e (kod engleza, a i na egyptair.com je 635e)...e sad, divanim nesto sitno spanski, ali ne dovoljno - to bi prakticno trebalo da je OK, nema nekih dodatnih ogranicenja!?

P.S. Dragance, to da je ostala 1 po ceni stoji bas nerealno dugo ;)

Verovatno zato sto nije navala Madjara da lete za Ganu ;D

...cak verujem da bi mi kupovina karte bas na taj dan, bila najjeftinija - mada naravno necu rizikovati i pazaricu to najdalje sutra  clap

Tu teoriju da kupis kartu na sam dan puta, misleci da ce biti jeftinija, ne bih bas podrzao :) Teoretski, postoji sansa kod nekih last minute varijanti, ali, da ce bas ta karta za Ganu biti u opciji, to sumnjam.

Nego, sad sam na eDreamsu otisao na spansku verziju i izbacuje mi cenu od 598e (kod engleza, a i na egyptair.com je 635e)...e sad, divanim nesto sitno spanski, ali ne dovoljno - to bi prakticno trebalo da je OK, nema nekih dodatnih ogranicenja!?

Trebalo bi da je ok, samo znam da edreams obicno na kraju dodaje jos nekoliko evra za raznorazne zezancije, placanje karticom i tako to. Odes do poslednjeg koraka, vidis sta pise i to bi trebalo da je  konacna cena.

Trebalo bi da je ok, samo znam da edreams obicno na kraju dodaje jos nekoliko evra za raznorazne zezancije

To nekoliko moze da bude i preko €30 :(

Elem...

Karta je kupljena!  :dance:

Uz pesmu "mi zezamo sistem i sistem zeza nas" - prvo sam preko eDreamsa isao skroz do kraja (na obe verzije) i ispostavilo se da je dodatak, kao sto jms_uk rece, dovoljno veliki da mi je jeftinije direktno kod Egyptair-a. Onda se vratim na Egyptair, ali je sistem vec podigao cene (kalkulisuci valjda moje predhodne akcije na edreams-u). Nakon sat vremena, ponovo sam imao manju cenu na Egyptair-u, ali kada sam tamo dosao do samog kraja, zablokirala je stranica i opet nista od kupovine. Kada sam nakon deblokade, ponovo krenuo u kupovinu, naravno da me je opet cekala veca cena... Posle novih sat vremena cekanja, karta se vratila na normalnih 635e, koliko je konacno i placena.

Elem...

Karta je kupljena!  :dance:

/snip/

Posle novih sat vremena cekanja, karta se vratila na normalnih 635e, koliko je konacno i placena.

Srecnice! Ja sam do petka pre podne gledao cenu karte koja mi je odgovarala, oko podneva su mi potvrdili slobodne dane na poslu, i kad krenuh da je kupim popodne - nije moglo vise.

Tj., posto je fuel dumping trik u pitanju, karte su jos tu, samo nesto to ne radi kako treba, pa mi izbacuje tri puta vecu cenu :(

Srecnice! Ja sam do petka pre podne gledao cenu karte koja mi je odgovarala, oko podneva su mi potvrdili slobodne dane na poslu, i kad krenuh da je kupim popodne - nije moglo vise.

Tj., posto je fuel dumping trik u pitanju, karte su jos tu, samo nesto to ne radi kako treba, pa mi izbacuje tri puta vecu cenu :(

Keep trying :) Ja sam kartu za Brazil lovio bar 2 nedelje, ponude 1 kartu po niskoj ceni, pa je podignu i tako unedogled i pokusavao zilion puta, pisao sam vec. Na kraju, ne znam ni sam kako, ali uspeo sam da je kupim :)

Keep trying :)

Ma karte po regularnoj ceni su i dalje dostupne, nego trik nesto zeza.

Pokusavam da nadjem nesto jeftino za Argentina/Brazil ili za Mexico/Costarica i sl... isao bi na mesec dana pocetkom februara... Jedino sto sam nasao povoljno preko Londona ali nemam vizu i nesto mi je to preveliko cimanje tako da se trazi neka optimalnija varijanta... ako neko ima ideju bio bih zahvalan... Prihvata se i sugestija za neku drugu destinaciju pod uslovom da je cena karte prihvatljiva...

imas pocetkom marta (vidim da tebi treba februar) Madrid – Rio de Janeiro – Paris oko 400e, sa TAM-om

Pokusavam da nadjem nesto jeftino za Argentina/Brazil ili za Mexico/Costarica i sl... isao bi na mesec dana pocetkom februara... Jedino sto sam nasao povoljno preko Londona ali nemam vizu i nesto mi je to preveliko cimanje tako da se trazi neka optimalnija varijanta... ako neko ima ideju bio bih zahvalan... Prihvata se i sugestija za neku drugu destinaciju pod uslovom da je cena karte prihvatljiva...

Madrid-Cancun, 27. januar-23. februar, 420 evra, www.tripsta.de

Moze mala pomoc? :)

treba mi neka najjeftinija varijanta za Miami, krajem januara, boravak tamo 10-15 dana, znaci povratak u februaru. Ako neko nesto pronadje bila bih mu veoma zahvalna...

Moze mala pomoc? :)

treba mi neka najjeftinija varijanta za Miami, krajem januara, boravak tamo 10-15 dana, znaci povratak u februaru. Ako neko nesto pronadje bila bih mu veoma zahvalna...

BUDIMPESTA - MIAMI - BUDIMPESTA    520e

WIZZAIR

potražite januar mesec

povratna karta BUDIMPEŠTA - TEL-AVIV

oko 60-tak evra

WIZZAIR

potražite januar mesec

povratna karta BUDIMPEŠTA - TEL-AVIV

oko 60-tak evra

Bilo je pre neki dan i za sredinu decembra.

e aj kad smo kod wizza ovo je dosada nevidjeno, 18 do 25 jan letovi iz temišvara po 3 evra (naravno karticom)

Ima tih karata vec odavno. Uglavnom, za period 15-20 dana kasnije u odnosu na dan pretrage.

Ko ima Wizz exclusive i poznaje carobne moci Velikog Pedjalonija, itekako moze da se ovajdi ovim lepim cenama :) Npr, Temisvar-Barselona, povratna 3-4 evra...

PS: Pre neki dan, kupljena povratna karta Temisvar-Pariz drugarici, negde u februaru, cena 3-4 evra klanj::

prva tajna je nesebicnost, zelja da pomogne drugima, a druga je ta da poseduje madjarsku wizz karticu kojom se izbegava placanje taksi za placanje karticama kod wizza

Drugarica ide u Geteburg, povratna iz Budimpešte 150din:D Ryan

I to je sve? Uprkos svim onim troškovima???