Jump to content

Featured Replies

Ajd dva tupava pitanja:

Egyptair, let Budimpesta - Accra sa stopom u Kairu: da li uopste razmisljam o cekiranom prtljagu ili to ostaje na kompaniji da prenese do konacne destinacije?

Nisam leteo "normalnim" kompanijama, pa ne znam: kakav sistem chekiranja mi predstoji? Ili ovde toga nema, nego samo dodjem i kazem "dobar dan".

Drugarica ide u Geteburg, povratna iz Budimpešte 150din:D Ryan

I to je sve? Uprkos svim onim troškovima???

Desilo se nešto vrlo zanimljivo prilikom kupovine. Naime, pisalo je tamo gde su nabrojani svi letovi u nedelji da je karta oko 7000 forinti, a kad smo kliknuli na let, ono izašlo oko 200 forinti:D Tako i za povratak. Pošto nije imala karticu, izvadili jutros visa electron i platila sa njom (znači bez dodatnih troškova). Sve ukupno = cirka 150din:) Samo nismo još pretraživali topic sa Ryanom, nisam siguran jel se plaća online ckeck in 6e il se ne plaća.

Pošto nisam do sada leteo Ryanom, samo da kažem da je ovo meni sve novo. Do Milana je isto 250 forinti u jednom pravcu iz Budimpešte, samo treba potrefiti datum. Možda ima za još gradova:)

Drugarica ide u Geteburg, povratna iz Budimpešte 150din:D Ryan

I to je sve? Uprkos svim onim troškovima???

Desilo se nešto vrlo zanimljivo prilikom kupovine. Naime, pisalo je tamo gde su nabrojani svi letovi u nedelji da je karta oko 7000 forinti, a kad smo kliknuli na let, ono izašlo oko 200 forinti:D Tako i za povratak. Pošto nije imala karticu, izvadili jutros visa electron i platila sa njom (znači bez dodatnih troškova). Sve ukupno = cirka 150din:) Samo nismo još pretraživali topic sa Ryanom, nisam siguran jel se plaća online ckeck in 6e il se ne plaća.

Heh, izgleda neki bag :)

Čini mi se da je jedno od poslednjih poskupljenja bilo vezano upravo za održavanje sajta. Ili je to bio jedan od izgovora...

Nekada je pisalo da "ček in" mora da se plati, odnosno uključen je u cenu. Nekada je free ako je promo period. Ali odavno nisam gledao, pa ne znam kako je...

Ne znam jel bag, al ona karta za Geteburg kupljena po toj ceni, a oni sad nek se slikaju što im se sajt tripuje:)

Ne znam znate li za to da Ryan ima karte od Sevilje do Santiaga (španija) za 18 evra

24 decembar i ima još drugih datumi

PS

Ispravljeno !

Druze, mislim da si malo pobrkao loncice ;D

Da je Ryanair resio da leti za Juznu Ameriku, sigurno mu Cile ne bi bio prva destinacija, a i da jeste, culo bi se na sva zvona. Ima jos poneki Santiago na svetu, a ovaj za koji Ryanair leti je Santiago de Compostela i nalazi se u Spaniji ;)

Kad vec pomenuste Santiago de Compostela, Turkish leti tamo iz Istanbula od maja/juna sledece godine - povratne karte od 80 evra!

Da se nadovezem na Silbasboya... Ryanair iz Budimpeste ima karata za oko 1 eur (vazi za sve platne kartice) do Bergama, Geteborga, Varsave, Brisela, cak i za period oko Nove godine!

Air Caraibes

Paris Orly - Saint-Martin, u decembru povratna €360.51

Samo ovi odredjeni dani:

15-22

15-25

15-27

18-22

18-25

18-27

Da se nadovezem na Silbasboya... Ryanair iz Budimpeste ima karata za oko 1 eur (vazi za sve platne kartice) do Bergama, Geteborga, Varsave, Brisela, cak i za period oko Nove godine!

ljudi kako funkcionisu ove karte za evro kod mene pisu neke normalne cene od 7000 forinti

На сајту лтур-а повратна из Немачке (Берлин, Дизелдорф) за Барбадос, одлазак 14.12.2012. повратак 29.12.2012. - 281 евро. истина да је то за четири дана али можда некоме и буде одговарало :)

ljudi kako funkcionisu ove karte za evro kod mene pisu neke normalne cene od 7000 forinti

Nije za sve datume tako:) Moraš datum po datum, pa ćeš videti kako se menja cena. Piše 7000forinti, a kad klikneš na let desno izađe 249 forinti;)

Po toj ceni za oko 1 eur, sam dobio tako sto sam kliknuo na karte oko 5000 huf (valjda 5049), a onda ispada cena dole 206 huf i to je konacna cena.

Jel nekom do letovanja u ove ladne dane? Air Caribbean nudi karte na relaciji Paris Orly - St. Marteen, 355eur povratna sa 2kom cekiranog prtljaga od po 23kg-a. Dakle, dovoljno i za vasu odecu, a i za pakovanje suvenira. ;D