Jump to content

Featured Replies

Tako je ,Tajland je neplanirano i jedan period tamo poslovno nisam mogao birati datume a Brazil i Argentina dugo unapred planirani .sve u svemu jedva cekam .ziveli ,pivo u pragu je pod morati...

Nadji ti lepo nekog drugara koji ima plin i  neka te ko covek odveze do Praga,to je po meni najrazumnija opcija,em ce ti biti udobno,em stizes ko gospodin covek,7-og npr.uvece,nego placati odavde ili Temisvara 2 leta i to 8-og,to je rizik  i to veliki.

Nadjoh povoljan let do Miamia u februaru i plan je da nastavim putovanje dalje na jug i sada imam problem da nadjem povoljan let od Miamia do Cancuna... ako nekao imam ideju, savet, predlog...

Cudi me da jos niko nije postovao Alitalia kupone :)

Venecija-Peking-Prag €95 povratna, krajem januara...

radi samo za letove iz Italije?

Da, i samo za 5 destinacija sto se moze videti na ovom linku iznad.

ja pokusavao za tokio da nadjem nesto krajem marta pocetkom aprila i cena je neka nenormalna :D

edit:

sada vidim da je expired :|

Nije jos expired , moze da se iskopa stosta,

ovo je od pre pola minuta:

Venice-Rome 22.01

Rome-Tokyo 22.01

===

Tokyo-Rome 11.2.

Rome-Prague 12.2.

===

179.81 e  sa vaucerom !!!

ja pokusavao za tokio da nadjem nesto krajem marta pocetkom aprila i cena je neka nenormalna :D

edit:

sada vidim da je expired :|

Nije isteklo, nego ti letovi u martu i aprilu su puna [normalna] cena, sa sve fuel surcharge-om [kojeg nema u ovim krajem januara, pocetkom februara].

hmm na holidaypirates pise da je expired. hvala u svakom slucaju. steta za letove kasnije, posto je pisalo da je ponuda do kraja aprila.

hmm na holidaypirates pise da je expired.

Ali ako procitas dalje u tekstu, to je zato sto kaze da je tesko naci bas te najjeftinije letove. Kupon, kao kupon i dalje vazi.

procitao sam u medjuvremenu. stvar je u tome sto sam hteo da pogledam letove od kraja marta, ali kao sto si i ti rekao vidim da je njima uracunat fuel surcharge :-/

procitao sam u medjuvremenu. stvar je u tome sto sam hteo da pogledam letove od kraja marta, ali kao sto si i ti rekao vidim da je njima uracunat fuel surcharge :-/

Welcome to the club!

Meni za poslednju nedelju marta treba one-way od Evrope do istocne Azije [Japan bi bio odlican, kao i Koreja, Peking bi mogao da prodje] - i ovako nesto za €100 bi bilo savrseno.

pa nemam pojma meni nece da prihvati za let venecija rim sao paolo prag ostavlja mi istu cenu

Zato sto mozda neki segment leta obavlja neka druga aviokompanija, a ne Alitalia. Ili, probaj sa drugim brauzerom. I koristi mala slova kad ukucavas promokod.

da, ok meni izlazi normalno verovatno zato sto sam vec gledao, pa datumi i destinacije su ove vec spomenute i nikako nece da mi primi kupone ni na mozili ni na exploreru, sta uopste kucate xmaseco

jel neko nasao nesto za brazil

Ja sam zveknuo neki bezveze datum Rim-Sao Paulo-Budimpesta i sa popustom izaslo oko 600 i neki evro. Nije lose, ali, moze to i mnogo bolje :)