Jump to content

Featured Replies

Jel ima neka jeftinija varijanta do Ho shi min sitija, ili generalno Vijetnam, odgovaraju varijante i iz Budipeste istambula

S

Kakve cene si nasao za sada?

• Author

Jel ima neka jeftinija varijanta do Ho shi min sitija, ili generalno Vijetnam, odgovaraju varijante i iz Budipeste istambula

ovo i mene zanima, kao i drugi gradovi u SEA.

do 10. januara traje neka promocija emiratesa, ja sam nasla iz lisabona (kontam da ima i iz manje zabačenih gradova) preko dubaija do tamo za 445, što je super, ali mora da se ide do maja ili juna, a meni je to u svakom slučaju rano.

Mi gledamo karte iz Ho Si Mina ka Pesti, do sada Katar najjeftiniji, oko 500 evra po glavi putnika.. Ima l` nesto jeftinije?

• Author

Mi gledamo karte iz Ho Si Mina ka Pesti, do sada Katar najjeftiniji, oko 500 evra po glavi putnika.. Ima l` nesto jeftinije?

povratna, zar ne?!

www.aerosvit.

Ho Chi Minh City - Budapest

January 2013

from

$569.50 January 19

Ja bih bio obazriv sa njima trenutno, zbog finansijske situacije u kojoj su.

Aplicirali su za [restrukturalni] bankrot, i dosta aerodroma im ne dozvoljava koriscenje dok ne plate zaostala dugovanja.

Iako oni kazu da je sve ok,

http://global.aerosvit.com/eng/index/usflinfonew/aboutusnew/news/14279.html

ovde ima zanimljivog citanja..

http://www.airliners.net/aviation-forums/general_aviation/read.main/5650476/

povratna, zar ne?!

Jedan pravac je u pitanju, SGN-BUD. Katar je i dalje najjeftiniji.

Gledajte i na: www.pelikan.hu

I tamo je Katar najjeftiniji :)

ITA Matrix uglavnom, ali i bilo koji sajt sa multy-city opcijom ce da radi posao [expedia, travelocity, opodo etc]

Treba mi pomoc, hitno je!!! Zelim da rezervisem kartu  za Stockholm wizz-om, treba da se udam za verenika koji je bolestan, a veze nemam sta treba da radim, nemam kreditnu karticu, moram da platim bankovnom doznakom, i ima 15 dana do 23. januara kad bih isla, da li mogu da uplatim i da rezervisem to danas? Mislim, je l' nije kasno? Takodje zelim da se cekiram putem interneta, i znam da treba da istampam to, i samo sa tim treba da se pojavim na aerodromu? Bez ikakve karte pored? Naravno i sa pasosem, hvala unapred!

Mozes i danas bank transferom.

Odradi ceo proces kupovine i ponesi uplatnicu koju dobijes na mail u UniCredit banku da ti to odrade

kad prodje uplata i dobijes potvrdu mailom odradis check-in i odstampas boarding kartu.

;D potencijalni termin putovanja  oko 1.maja (25.4 do max 7/8.5)

u igri su trenutno 2 destinacije - Erevan i Lisabon  :spot:

za Erevan - kombinacija Bg- Istanbul - Tbilisi preko Pegasusa pa onda il bus il voz do Erevana

cena avio karti oko 280e, ako moze jeftinije  - zahvalan na informaciji posto preko Aeroflota il Lota ne ide ispod 500e

Lisabon - preko swissa je oko 200e

ili da jurim kombinaciju Bg-Memingem- Porto pa bus/voy ili Bg-Rim-Lisabon il nesto iz Temisvara.

Unapred Hvala .

Mozes i danas bank transferom.

Odradi ceo proces kupovine i ponesi uplatnicu koju dobijes na mail u UniCredit banku da ti to odrade

kad prodje uplata i dobijes potvrdu mailom odradis check-in i odstampas boarding kartu.

Hvala puno, odradila sam, cekam samo potvrdu rezervacije! Isto, ja stampac nemam, mislis da mogu da prebacim sto dobijem u mejlu na fles pa da odnesem u bilo koju kopirnicu da mi odstampaju?

Naravno.

Mozes i da prepises bitne podatke: amount , swift code, account number i confirmation code.

Preporucujem filijalu u Airport sitiju ili u 29. novembra kod Pionira

Nikad nisam koristila ove opcije sa ITA Matrix i sad pokusavam za prijatelje da nadjem sto jeftiniju kartu Cikago Beograd (prva nedelja maja, povratak polovina septembra) i na ITA Matrix mi dodje sasvim solidna ponuda, u odnosusta su oni placali do sada,oko 1700$- Chicago Rim-Beograd i Beograd-Amsterdam-Chicago, ali kad odem na sajt Delte i zaista nadjem bas taj broj leta, ali cena bez Beograda, odnosnom, multicity Chicago-Rim-Amsterdam-Chicago dodje za dve osobe 3000$. Gde ja gresim sad?

Vidi da li ti je pri dnu stranice cekirana opcija: "Only show flights and prices with available seats", jer, treba da bude cekirana.

Druga stvar je da je tih karata po nekoj povoljnoj ceni bilo malo, pa su vec rasprodate.

Treca stvar, pogledaj tu istu kombinaciju koju ti nudi matrix na sajtovima nekih agencija koje prodaju karte, ne direktno na sajtu kompanije. Recimo, kayak, expedia, expedia.de, opodo, ebookers, cheaptickets... Zna da bude znatno razlicita cena.

edit: Sad vidim sta si ti gledala, dakle, sa dodatkom Beograda u kombinaciju, cena moze vrlo znacajno da se menja, imaj to u vidu. U svakom slucaju, uradi ovo trece sto sam naveo. Ili, probaj kombinaciju Cikago-Bg, a u odlasku Amsterdam-Cikago, ili nesto slicno. Takodje, dodaj sve gradove u Evropi u kombinaciju, jer matrix to sve pretrazi. Imas opciju "nearby", pa dodaj sve aerodrome u krugu od 500 ili 1000km.

Nikad nisam koristila ove opcije sa ITA Matrix i sad pokusavam za prijatelje da nadjem sto jeftiniju kartu Cikago Beograd (prva nedelja maja, povratak polovina septembra) i na ITA Matrix mi dodje sasvim solidna ponuda, u odnosusta su oni placali do sada,oko 1700$- Chicago Rim-Beograd i Beograd-Amsterdam-Chicago, ali kad odem na sajt Delte i zaista nadjem bas taj broj leta, ali cena bez Beograda, odnosnom, multicity Chicago-Rim-Amsterdam-Chicago dodje za dve osobe 3000$. Gde ja gresim sad?

Problem je sto su to dve sasvim razlicite karte, za razlicita trzista.

Matrix je dobar sto dosta razlaze ukupnu cenu na karte, takse, i fuel surcharge.

Uporedi tako pa ces videti zasto je tolika razlika u ceni.

Imas opciju "nearby", pa dodaj sve aerodrome u krugu od 500 ili 1000km.

Ako stavis preko 200/300 milja ume da brljavi...