Jump to content

Featured Replies

hvala Dragance, na expediji sam nasla nesto slicno,, cena u par dolara razlike,znaci to je to, nego sam ja mislila da taj matrix, da preko njega mogu da i kupm karte :)) tek sam posle videla da je to u stvari program samo na neki nacin. Inace, s obzirom da nemam ni afiniteta ni iskustva za USA, da li jeok karta 850$ za kartuCikago Beograd, povratna?

Uplatila sam danas oko pola 2 novac za kartu ali jos uvek mi nije stigla potvrda, je l' u pitanju toda novac nije jos uvek dospeo na njihov racun? Je l' uopste potvrde rezervaciju odmah tog dana ako se plati bankovnim transferom?

Obzirom da je nedavno pocela akcija Turkisha, gde povratne karte BEG-IST kostaju 99 evra, koga zanima, mozda moze da iskombinuje sa nekom drugom promocijom iz Istanbula. Recimo, gledam aktuelne ponude za Afriku, pa se spominju sledece cene: Kilimandzaro 299 evra, Mombasa 299 evra, Uagadugu 219 evra, Nijamej 219 evra...

Nisam proveravao tacno za koje periode vaze te akcije i da li ima jos karata po tim cenama, ali, koga zanima egzotika, nek se sam potrudi ;)

Lisabon - preko swissa je oko 200e

ili da jurim kombinaciju Bg-Memingem- Porto pa bus/voy ili Bg-Rim-Lisabon il nesto iz Temisvara.

Unapred Hvala .

Za Lisabon, pogledaj Easyjet iz Venecije

Obzirom da je nedavno pocela akcija Turkisha, gde povratne karte BEG-IST kostaju 99 evra, koga zanima, mozda moze da iskombinuje sa nekom drugom promocijom iz Istanbula. Recimo, gledam aktuelne ponude za Afriku, pa se spominju sledece cene: Kilimandzaro 299 evra, Mombasa 299 evra, Uagadugu 219 evra, Nijamej 219 evra...

Nisam proveravao tacno za koje periode vaze te akcije i da li ima jos karata po tim cenama, ali, koga zanima egzotika, nek se sam potrudi ;)

ima li ista u februaru povoljno ?

ili da jurim kombinaciju Bg-Memingem- Porto pa bus/voy ili Bg-Rim-Lisabon il nesto iz Temisvara.

Unapred Hvala .

Hm, a kako do Venecije?

Ja sam isto gledao i nisam mu našao ništa povoljnije. TAP leti direktno iz Zagreba za Lisabon valjda utorkom i subotom, ali najjeftinije što je bilo tih dana je nekih 210€, a valja mu stići i do Zagreba. Za te pare bolje da ide Swissom iz Bg ko čovek.

Mene zanima gde da nadjem jeftine karte iz Beograda ili Budipmeste do Dortmunda ili Hanofera,2 osobe od 31,01 do 4.februara... hvala

Преглед

Лет37.960,00 Ft

Будимпешта (BUD) → Дортмунд (DTM)

W6 2291  30.1.2013 6:00 - 7:55

2 Одрасла особа

Превоз21.980,00 Ft

Дортмунд (DTM) → Будимпешта (BUD)

W6 2292  4.2.2013 8:20 - 10:00

2 Одрасла особа

Превоз15.980,00 Ft

Укупна цена37.960,00 Ft

(без накнаде за резервацију)

Метод плаћања

MasterCard (2.000,00 Ft)

Накнада за резервацију8.000,00 Ft

Укупно у

EUR

167,10 €

Преглед

Лет21.960,00 din

Београд (BEG) → Дортмунд (DTM)

W6 4091  29.1.2013 13:20 - 15:35

2 Одрасла особа

Превоз13.180,00 din

Дортмунд (DTM) → Београд (BEG)

W6 4092  5.2.2013 16:00 - 18:00

2 Одрасла особа

Превоз8.780,00 din

Укупна цена21.960,00 din

(без накнаде за резервацију)

Метод плаћања

MasterCard (880,00 din)

Накнада за резервацију3.520,00 din

Укупно у

EUR

241,79 €

Unapred Hvala .

Hm, a kako do Venecije?

Ja sam isto gledao i nisam mu našao ništa povoljnije. TAP leti direktno iz Zagreba za Lisabon valjda utorkom i subotom, ali najjeftinije što je bilo tih dana je nekih 210€, a valja mu stići i do Zagreba. Za te pare bolje da ide Swissom iz Bg ko čovek.

Iz Bg-a do Venecije busom, nazalost. Iz Venecije za Lisabon Easyjetom (za dve osobe u martu/aprilu/maju moze da se uklopi povratna za oko 130-160e). Plus bus Bg-Venecija-Bg po 80e. I to je to. Povoljnije nisam nasla a gledala sam na razne strane.

Možeš do Madrida wizzom (iz Budimpešte, Temišvara, Sofije) ili Ryan-om (iz Budimpešte),

pa odatle Easy jet do Lisabona, ili može da se nađe i jeftin voz (Renfe Lisabon-Madrid)

Probaj i varijante preko Brisela, Ajndhovena,Milana,

pa šta je najpovoljnije

Unapred Hvala .

Hm, a kako do Venecije?

Iz Bg-a do Venecije busom, nazalost. Iz Venecije za Lisabon Easyjetom (za dve osobe u martu/aprilu/maju moze da se uklopi povratna za oko 130-160e). Plus bus Bg-Venecija-Bg po 80e. I to je to. Povoljnije nisam nasla a gledala sam na razne strane.

S obzirom da postojedva aerodroma koja se vezuju za Veneciju - Marco Polo i onaj u Trevizu....Verujem da je najbolja opcija onda Temisvar Treviso wizzom i onda dalje, ako se uklapaju nekako letovi jer ne moras da se cimas od Venecije - Santa lucija ili Mestre vozom ili busom (i to kosta i trazi oko sat vremena voznje).

Turkish airlines ima jos jednu zanimljivu ponudu, za period oko Dana zaljubljenih. Za polaske iz Istanbula, u periodu 9-15. februar i uz maksimalan boravak na destinaciji od 8 dana, karta za drugu osobu kosta svega 1 evro! Preduslov je da je barem jedna osoba clan programa Miles&Smiles, a svako se moze uclaniti. Ne vidim da ima daljih ogranicenja sto se tog tice. Naravno, akcija vazi za odredjene destinacije i verovatno ima ogranicen broj karata.

Ne znam kako ide sam proces bukiranja, verovatno automatski ako se ulogujes preko svog Miles&Smiles broja. U svakom slucaju, za neka dalja putovanja, verujem da se itekako isplati, platis 1 kartu, a dobijes 2. Vise detalja:

http://www.turkishairlines.com/en-int/campaigns/17272/valentines-gift-from-milessmiles

• Author

Pre neki dan je LH imala promociju, 179 evra Lisabon/Porto-Beograd*, i pretpostavljam obrnuto.

Proverite da li je i dalje aktuelno.

*edit: povratna

Pre neki dan je LH imala promociju, 179 evra Lisabon-Beograd, i pretpostavljam obrnuto.

Ovo je retko slucaj za razlicita trzista...

Belgrade(BEG)Lefkosa - N. Cyprus(ECN) u maju,  45e, takodje Pegasusom, ali ne mogu da nadjem nista tako povoljno u povratku... ako neko ima ideju, neka javi

Možda da probaš sa Kipra do Istanbula

pa onda do Beograda.

Ili probaj Skoplje da ukombinuješ

• Author

Ko je spreman da 22. januara zapuca za Brazil, odlicna je prilika!

Jel si bio, Dragance? Ja cula iz raznih izvora da je Natal bezveze..?!